Jednoduchá matematika, čím viac žien poznáš tým väčšia šanca zasunúť. Na zozname vypisuj 100000 žien... Píš im to isté... Z 100000 ti odpise tak 200...z 200 si ostane písať tak 20.. Reálne sa stretneš s dvoma... A zajebat ti dá jedna 😃... Časom možno aj druhá... A nakoniec budeš v utorok u jednej a v stredu u druhej... Základ je si veriť a byť sviňa.. Ojebovat ich.. Urobiť čokoľvek aby si sa dostal do ich nohavičiek... Ak budeš chlapec dobracisko.. Budú sa k tebe len chodiť vyplakávat a šukať budú s inými... Ženy chcú byť poriadne jebane.. Tak ber každú jednu... A ta co nechce tak je ešte sprosté decko
A v reálu napíšeš všem aspoň trochu pohledným ženám.
Odepíše 0
Chce si psát 0
Sejde se 0
A nezapícháš si.
Protože děláš to samý, co dalších 100000 dalších zoufalců!!
Odepíše 0
Chce si psát 0
Sejde se 0
A nezapícháš si.
Protože děláš to samý, co dalších 100000 dalších zoufalců!!
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Hele upřímně, u mne nebýt toho nedobrovolného opilého sexu tenkrát v mých 21, tak si myslím, že v jeho věku jsem taky ještě panna
Kolik starých paniců by bralo aspoň ten nedobrovolně opilej sex.
Ale bohužel nejsou aspoň tuctový ženy.
Ale bohužel nejsou aspoň tuctový ženy.
Myslíš, že je to super být poprvé zná.ilnena?
Co to jsou za kecy, Že nebudeš nikdy pro žádnou dost dobrý? Chyba je asi v tobě. Každý muž když je normální si najde jak vztah, tak třeba kamarádku. Ovšem pokud se teho bojíš podceňuješ se, tak budeš panic pořád.
Jj.Sám jsem si tím prošel. První sex taky ve 32. Zaplatil jsem si jednu zdejší zralou amatérku. Bylo to super ale svět a hlavně sebe tím nezměníš. Jak už psali ostatní zapracuj na sobě a posouvej se dál. Dělej co tě baví,posiluj sebevědomí. Holky by třeba zájem měli jen to nevidíš a svým chováním je odradíš.
Já bych to už neřešil, hele 32 roků bez sexu, to už to nepotřebuješ ani zkoušet. Hned budeš mít o jedno dilema v hlavě méně, stejně to ani nestojí za ty tři minutky.
Radši se soustřeď na to jak ten čas využít - zlepšit sám sebe. (upraveno)
Radši se soustřeď na to jak ten čas využít - zlepšit sám sebe. (upraveno)
Cus ja sem mel placenou sluzbu jako prvni a za me to nedelej.
Spise se zamysli kde je problem zeptej se kamosek a poakvad nejsi monstrum asi jako ja tak zapracuj na seberozvoji.
Spise se zamysli kde je problem zeptej se kamosek a poakvad nejsi monstrum asi jako ja tak zapracuj na seberozvoji.
Jasně.
A tohle někdo dělá 30, 40 let a nic.
Vykašlat se na takovej posranej život!!
Začni třeba erotickou masáží, a pak si užívej podle chuti.
Nějaký lowe se vždy pro nějakou šikulku někde uškudlí.
A tohle někdo dělá 30, 40 let a nic.
Vykašlat se na takovej posranej život!!
Začni třeba erotickou masáží, a pak si užívej podle chuti.
Nějaký lowe se vždy pro nějakou šikulku někde uškudlí.
Natrénuj si to s mužem...
Ojet to můžeš obojí se stejným výsledkem...
(upraveno)
Tak ty máš dost, myslet si, že ženská je stejná jako chlap.
Ty jsi měl babu naposled, tak v minulém století a ještě omylem tvl.🤨
Ty jsi měl babu naposled, tak v minulém století a ještě omylem tvl.🤨
Až na vagínu, nebo mezi prsa je to podobné. A bez keců okolo. Aspoň by ztratil ostych se svlíknout....
(upraveno)
Kuřbuřti ti už došli, že musíš zastírat vlákno o ženských teplejma radama.
Ještě může zkusit shemale. Spousta hezkých tu je, když si klikneš na nejlepší alba v kategorii muži...
A co kdyz bohuzel sme vsichni na HO? To se taky blbe bali.
No super "Mírná lež je povolená" tak už chápu, proč tady každej modrej zmrd lže 🤣
Trochu zdejší realita.. ale tak prý nemám modré házet do jednoho pytle
Někdy to ani při osobním kontaktu nepoznáš. Spousta chlapů jsou velmi zdatní manipulátoři. Mne jen fascinuje, že mne tady berou amatéři za zapšklou piču, když si stojím za svým názorem, že chlapům tady prostě nevěřím a hážu je do jednoho pytle.
Tak já se prostě všem vyhýbám jak čert kříži. Jen se setkávám s nepochopením 👍
S tim taky nesouhlasim resp. jen castecne. Je fakt, ze me vytaci, kdyz nekdy vidim jake idioty si zenske najdou, ne nerikam to, abych se vychvaloval, ale pak si mi stezujou, jak je ten jejich bije, jak s nima nechce spat apod. a kdyz jim clovek polozi primou otazku, "jestli to nezkusime spolu" a u toho se usmiva tak ho odmitnou. Chapu nejake fizicno musi byt mne taky kazda asi nedokaze vzrusit, musi taky neco v hlave mit, zivot neni o tom jen si zasuneme a pak na sebe budeme koukat jen, protoze si vlastne nemame co rici, ale rozhodne nejsem tak narocny jako zenske.
ony mají co chtějí :) jejich boj :) ženská je příjemná změna ale že by se z toho měl člověk pojebat aby to musel mít jsou lepší věci :)
Tak asi nějaká zkušenost lepší jak jít nanečisto :)
otázka jakou si najdeš :) jsou i v pohodě :) ale asi to nechce holkou co vypadá jak zlatokopka či jak to nazvat :D
Promiň, ale už i ten tvůj inzerát docela odrazuje.
Video na prodej jsem sem dal na začátku, když jsem zkoušel jak to tady funguje. Netvrdím, že jsem nějaký inteligent, ale alespoň se do nikoho nenavážim.
Vidíš, to jsem si ani nevšimla. No zřejmě "slušnej" oddíl
Proč si myslíš, že pro žádnou ženu nebudeš dost dobrý?
Nejspíš si jen nevěříš a ony to poznají. Zkus placenou službu, zjistíš jaké to je a třeba nebudeš tak ve stresu když se budeš bavit s jinými ženami...
Pořád panic
Žádné zkušenosti