Taky jsem měl tu čest ukosit obě strany jak pasivne tak aktivně.. Pasivne mě příjemně překvapilo že není problém pro chlapa si ho tam strčit až po koule tímhle u žen mám problém kvuly mě délce a postrádám to proto jednou za čas půjčím pero kamarádovi a ten mi to dopřeje až po koule.... Na druhou stranu aktivně jsem to zažil jen jednou a to při 3jce kdy mi ho tam strčil bez optání a byl jsem mile překvapen nebylo to tak hrozný a dal jsem to až do výstřižků a polknuti takže sevsim všudy.... Jsem bi zenac
Těžko říct ." Bi" se muselo zkusit🤷🙃
Souhlasím, vše se má zkusit. S párem jsem to již zkusil a poprvé výčitky a podruhé jsem se na oba těšil. Akorát se špatně hledá.
Je to hezký a vzrušující pocit když si ho vezmu do pusy.Pěkně žalud přejedu jazykem.
poprvé jsem vzal milence mojí ženy při tojce.velké vzrušení a krásné kouření a pak i lízání z plné manželky.
Nádhera,jaký ho měl?A bylo dost nálože?
Mě ho kouřil kamarád ,a to bylo úplně jiné ,než od ženské ,většina těch trumpet buď to neumí a neno nechtějí .Drží ptáka v ruce jak odjištěný granát !!!
Já jsem svůj zájem o stejné pohlaví objevil cca. před 15 lety. Považuji se spíše za bisexuála a přesto mě velice dlouho trvalo, nežli jsem našel odvahu vzít péro do pusy. Ale jakmile se to poprvé stalo, tak jsem již ztratil poslední zábrany a kouření péra si náležitě vychutnávám. Když to bylo poprvé, tak jsem z toho měl smíšené pocity, ale i přesto se mi líbilo cumlat cizí penis v puse. Velice mě překvapilo, jak bylo péro poprvé v puse příjemně, teplé, heboučké a přesto tuhé a pevné způsobené jeho vzrušením. Nejraději ocucávám veliké, baňaté a pěkně lesklé žaludy.
Ahoj může to bejt super pocit ale najít protějšek je těžké 😏
Najit asi tak ne, to najdes i tady, ale najit nekoho kdo nekouri vsechno hned a na pockani, to muze byt tezsi. * Jinak k otazce - oboji je minimalne zajimavy pocit, pokud jsi hetero (jak to maji poprve homo nevim), ale neni spatny.
Souhlasím s tebou ale i tady je problém sehnat

Orální sex mezi muži
Jak poprvé