Ono zalezi na nalade...nekdy, kdyz manzelka za to vezme, tak dam 5 min a uz ji strikam do pusiny.
Jedna byvala sa vystatovala aka je sikovna,tak som jej navrhol,ze ak to zvladne od kludu po vyvrcholenie za 4 min tak si dame sex na verejnosti.a vyhrali sme obaja.
Tak to přeci není na čas..😃 musí to být zabava
Přesně a myslím si že čím zralejsi žena tím víc ví co se od ní čeká. Samozřejmě je třeba ji to náležitě vrátit protože myslet jen na sebe není hezké. Občas ke mě přijde paní že sousedství je o 15let starší než já ale když začne oral? Pánové moje žena ani žádná před ní prostě na ni nemá. Nespěchá krásně si to ona ale já asi o dost víc užívám. Pak se role obrátí a myslím že jsem ji také nezklamal. Tak doufám že nám to příští týden zase klapne. Její muž jede pryč a ta moje má noční. Přeji hezký den
Já vím že to není na čas.Ale zajímavý to je.čas jsem myslel zhruba,ne že to budu měřit se stopkama
Stalo se mi, že se muž udělal už při olíznutí celého péra a nasátí žaludu a tak to bylo i půl hodiny.. jak kdy..
Do 15-20 minut bych to brala jako maximální čas kdy to ženu bude bavit, pak dát pauzu a znova třeba..
Jak bude ženská kouřit hodinu a více tak pak když si řekneš o orál nebude se jí třeba chtít, protože v tom uvidí tu kupu času.. je to o tempu přeci a dovednosti ..
Do 15-20 minut bych to brala jako maximální čas kdy to ženu bude bavit, pak dát pauzu a znova třeba..
Jak bude ženská kouřit hodinu a více tak pak když si řekneš o orál nebude se jí třeba chtít, protože v tom uvidí tu kupu času.. je to o tempu přeci a dovednosti ..
Super děkuji za odpověď 😉😉😉😉😉😄😃😃😄
Moc rád bych poznal tvou techniku kouření. Miluju orální sex, jak přijímat, tak dávat. Moje poslední přítelkyně mi řekla na rovinu, když to nejde, tak to dělat nebudu nebaví mě to. Od tý doby nic a člověku to chybí. Je to skvělý relax ležet na zádech a užívat si ten pohled ,jak si s ním holka hraje, jak koťátko s klubkem.
Někdo k tomu vztah nemá takže se zázraky nedějí.. ta žena si musí vybrat toho chlapa, proto nejdu kouřit kde komu.. jak máš jít s chtíčem když ti nesedí víš jak.. tímto si ženská získá odpor a pak se jí nechce kouřit pak ani doma..má ten blok..
Přesně tak, žena by to měla dělat hlavně pro sebe, výsledek bude ,opacnej 😁
Jako jak pro sebe? Chlap si čistě sobecky užije kuřbu, ze které má ženská totální howno? 🤣
(upraveno)
No nejlíp když si natom ujíždí ona sama , stejně tak jako chlap na lízání.. Ale myslím že když se takhle ptáš je jedno co píšu 🤭
Nevidím nic špatného na tom když žena při chvilce klidu jen tak klekne a vykouří péro svému muži..
Však ona může říci to samé někdy jindy.. někdy jde o ten hezký pocit aby mu bylo fajn a nemusí to být nutně partner..
Mě se líbí když se muži usmívají, jsou v pohodě a klidný po výstřiku ...
Však ona může říci to samé někdy jindy.. někdy jde o ten hezký pocit aby mu bylo fajn a nemusí to být nutně partner..
Mě se líbí když se muži usmívají, jsou v pohodě a klidný po výstřiku ...
Jjjjj super , mám úplně stejný názor.Vždyť je to tak pěknýýý 😃😃😃😃
Tak přímé tělesné potěšení asi pták v puse skutečně nezpůsobuje. Ale dovedu si představit, že některé ženy může těšit, jak mají přímý vliv a kontrolu nad mužovým tělem. Že se jim odevzdá a jeho mysl se bleskurychle přesune o metr níž. Žena přitom zůstává nedrážděná a může se líp soustředit. Konečně, některým opravdu chutná semeno. No a pak je tu potěšení z toho, že dokáže potěšit partnera, ale to je už odvozené od něj a to nejspíš neuznáváš.
Uznávám fifty fifty, ale to se tu nenosí. Miska vah je na straně chlapů.
50:50 v jakém smyslu? Kouření a lízání? 👍
Píšu rychlejc než myslím, pardon. Potěšení 50:50. Samozřejmě. (upraveno)
Píšu rychlejc než myslím, pardon. Potěšení 50:50. Samozřejmě. (upraveno)
Dávat a brát....je jedno, jakou formou. Ale abych pořád dávala, na to nemám
U mě je to nekonečný příběh a povedlo se to snad jedné a to jsem jí musel pomáhat rukou...
Tak u mě je to naprosto stejně.
Jo to znám mám to stejně. Může se snažit jak chce je to suprový, ale ne a ne se udělat.

Orální sex pusou a rukou
Ženy za jak dlouho uděláte chlapa orálně??