ahoj, tak to začni robiť sama pre seba a jemu o tom nehovor, máš prekrásnu postavu, dal by som si
a rozprávky je koniec, bože ako sa niekto vie baviť na klamstve a ďalší mu na to skočia....to sme dopadli
Mam dojem, ze sa tu bavia samotni nadrzani chlapci o predstavach, ktore by chceli uskutocnit, no nie je s kym 😀😀😀
A este aj temu napisu nespravne :) to ma pobavilo najviac. Pouzivanie cudzich termitov je velke rizoto.
ha ha presne aj mne to hned udrelo do oci ale hlavne ze chlapci pohonili :D
Skús pozvať nejakú kamošku, aby aj on bol s dvomi ženami, dá mu to vyrovnaný názor na všetko.
Ahoj, dobre to poznáme. Počkaj ešte keď budú dvaja naraz 😉
Myslis ze sa to bude stupnovat z mojej strany?Bola som najdkor k tomuto negativne postavena, ale vzdy si poviem ze to bolo naposledy a uz som bola asi 12 krat
Samozrejme že sa to bude stupňovať 😉 ale veď to je v poriadku 🙂 keby niečo kľudne napíš aj správu 🙂 ak sa vám to páči a vzrušuje , kde je problém ? 😉
Uz sa to zacali pacit aj mne a zoho sa bojim ci je to v poriadku
Mojej priateľke sa to veľmi páči a aj mne, najprv to chcela len s gumov a teraz je už nadrzana keď sa jej dnu vystriekaju tiež neberie žiadnu antikoncepciu ale zatiaľ nemôže mať deti a ja som zistil ze som kanda
Keď sa ti to páči tak je to úplne v poriadku
Žiješ len raz 🙂 človek bude skôr ľutovať to čo neskúsil 😉
Mojej sa to tiež veľmi páči a myslím si že je to v poriadku. Riadne si to vie užiť
Keď upadne vzrušenie asi preto. Potom zasa ma fantáziu
Ahoj zaujímavé čítanie len ma to tak zaujalo čo ešte v tomto smere plánujete kam až posunúť hranice ?
No to netusim ani ja.Teraz sme boli na dovolenke a mala som sex s cudzim muzom a moj nol za dverami druhej izby a vsetko pocuvdl a myslim ze aj sledoval.Doteraz bol vzdy na veflajsej izbe slebo dom nola ja u neho
to je fajn že Ťa to baví a hlavne že sa pri tom maximálne vzrušíš a máš pôžitok. Je to slastný pocit cítiť cukanie penisu v sebe a potom to teplo keď Ťa zalieva. Myslím tým keď chlap sa chlap urobý do pičky.
Stále budeš posúvať hranice, možno už budeš chcieť naraz dvoch (upraveno)
Stále budeš posúvať hranice, možno už budeš chcieť naraz dvoch (upraveno)
Ten pocit je naozaj krasny a to vzrusenie ze sa zasuva cudzi muz ktoreho si nikdy nevidela a nevies akeho ma
ako sa podarilo muzovi presvedcit ta ? Moja o tom nechce ani pocut
Vzdy s tym zacal ked sme pili vinko alebo pri sexe.Potom mi raz ponukol ze ked to s niekym vyskusam tak mi da odmenu.A neodolsla som tej odmene😂
A nechcete si uzit aj mimo dovolenky? 😊
Moj muz by to chcel kdekolvek .Preto to robievame mimo aby bola max.diskretnost
máš pravdu najlepšie na dovolenke, predĺženom víkend pobyte a podobne
Si super aj mne sa to páči a aj mojej je to naozaj vzrušujúce
No a čo Ty? Tebe sa to páči keď Ťa pichá cudzí chlap? Aj sa necháš od nich pekne vystriekať? 
(upraveno)
(upraveno)
Vies urobila som to asi 8-10 krat a vzdy ma vystriekali dnu.Najskor bol strach ale rychlo sa vzrusim a potom uz neviem cuvnut
Ty si presne taká istá ako moja. Na začiatku nechce dnu, ale keď začne tak neprestane a je jej jedno že sa spraví dnu
Je to pravda ked dom uz vzrusena nechcem skoncit.Pozom sa modlim aby som bola ok.
Veď aj moja a to nemá ani antikoncepciu
Prave ze ani ja ale mam uz 48 tak sa dpolieham ze to uz nedam😂
Na taký vek vyzeráš veľmi dobre môžme si napísať?
Ale v profile máš 43 rokov, tak aká je pravda?
Uz 48 bohuzial ale snazim sa drzat formu este😊
Ale v profile je uvedené 43 !!!
A len tak mimochodom niektoré fotky z tvojich albumov sú asi prečo stiahnuté z iných stránok ?
A len tak mimochodom niektoré fotky z tvojich albumov sú asi prečo stiahnuté z iných stránok ?
Treba taketo fejky nahlasovat… teda keby to fungovalo tak ako ma…. Ani za boha nejde nahlasenie odoslat
Příspěvek byl uživatelem smazán.
falosne fotky z inych webov? to vazne? naco to ludia robia.
Manzel ma bato nahovoril a nemyslela som si ze to niekedy urobim.Ale stalo sa a je z toho riadne vztuseny ale myslim si ze aj ziarli a neviem vo s tym.Nikddy mi sice nic nevycital ale chcrl zo on.
Veď aj ja som na to nahovoril moju, ale ja som v pohode a chcem aby išla aj sama na stretko
Ved moj to chce tiez stale aj tersz idem v msji opat do turecka a chce aby dom sukala s inymi
Ja by som bol najradšej keby šukala s iným aj každý deň. Keď ju vidím aká je pri tom vzrušená a tak som rád a správa sa k nemu ako keby ho poznala už veľmi dávno
Vy ste splnený sen...už len to tu citat tak to vo mne vrie 😍

Kaudalizmus
Manzel