Příspěvek byl uživatelem smazán.
Nechodím sem nikoho nahánět, spíš čtu a inspiruju se. Proč bych tu k něčemu takovému nemohla mít anonymní prázdný profil a bez ověření? 🤷
Jak jsem psala.jinde. Teď už si anonymní profil bez telefonu nezaložím. Asi nastuduji, jak si založit anonymní mobil, abych mohla svůj ověřený úcet smazat a ztratila se v anonymních.
Vždyť to je volba každého jak moc se chce "ověřit" .
Mě vadí to nutkání škatulkovat nalepkovat, definovat.
Co se týká falešných profilu, skoro až obdivuju jak často si teda dotyčný musí kupovat simku, zakládat email... A pamatovat hesla 😄
Kde jinde než tady, na tomhle srandaerotickém vebu by měl člověk vypnout, upustit páru, být čím chce a kým chce. Snad jsme dospěli a dokážeme si říct s kým chceme mluvit a na koho koukat. Nebo to za nás má zase někdo udělat? Jako jak? Jako fakt?
Mě vadí to nutkání škatulkovat nalepkovat, definovat.
Co se týká falešných profilu, skoro až obdivuju jak často si teda dotyčný musí kupovat simku, zakládat email... A pamatovat hesla 😄
Kde jinde než tady, na tomhle srandaerotickém vebu by měl člověk vypnout, upustit páru, být čím chce a kým chce. Snad jsme dospěli a dokážeme si říct s kým chceme mluvit a na koho koukat. Nebo to za nás má zase někdo udělat? Jako jak? Jako fakt?
.....ne tady to smysl nedává.... jediná možnost je změnit většinu uživatelů
jen kdyby to úplny ověření bylo povinný, asi by to vyřadilo ty, co si myslí, že jsou anonymní a mají tak pocit, že na ně nikdo nemůže. nevím jestli to tak technicky funguje, ale na jednu identitu můžeš mít asi jen jeden profil, ne? takže taky plus. prostě myslím, že by to mohlo zvednout úroveň a pověst a asi by to dalo důveryhodnost i ženským profilům... měl jsem už několikrát pocit, že i když jsem si psal s červeným nickem, byl za tím chlap.
.... řešení je jednoduché.... stačí si nepsát s červenými chlapy
A jak to na první dobrou poznám, že za "červeným" nickem není chlap?
Dá se to poznat. Jsou věci který ženská nedělá, nenapíše, zvláště v prvních větách. Nepošle ti ve druhým vzkazu fotku frndy, neužívá některý slova...., nechce jít ,,hned šukat,,....
Ženský mají jiný myšlení. Stačí si tady pročíst pár blogů a popisky na profilech žen. A udělat si obrázek.
Ženský mají jiný myšlení. Stačí si tady pročíst pár blogů a popisky na profilech žen. A udělat si obrázek.
Ano, souhlasím a myslím si, že nejsem úplně blbej ani naivní, takže dřív nebo později to člověk pozná, ale tím později myslím to, že měl jsem i zkušenost, kdy nešlo o nic se sexuálním podtextem, prostě obyčejnej pokec a stejně mi později smysl napovídal, že to asi ženská nebude - a vynakládat čas a třeba pak i osobní věci... prostě myslím, že i ty skrytý identity nemusejí být nutně "sexuální predátoři", ale spíš i bohužel "emoční".
(upraveno)
A rozbor trusu každého uživatele.... Tvl

Takže myslíš, že je to nesmysl, chtít virtuální místo, kde budou jedinečné profily? Obsah něčích trusů mě nezajímá.
Paní bohužel nedokáže napsat konstruktivní názor a píše jenom nesmysly. Je lepší všechno kritizovat, než napsat něco smysluplného. Bohužel takových lidí je tady dost. Lidi se bojí změn ikdyz by mohly být k lepšímu.
Tak jsem to tu trochu prolistoval a zjistil, že jsi nedávno založil podobný vlákno. Takže to mě tu asi ukamenují nebo to nikam nepovede. Myslím, že to asi posunout tímhle směrem nepůjde, když po tom není poptávka a takovýmto stránkám nejde o nic víc, než o návštěvnost. Takže to, co se snažíme prosadit je asi utopie. : )
.....yes..............................
Brainstorming na amatéry
let's go!
- Povinné a úplné ověření identitou, by to hodně pročistilo a při správné propagaci by to sem možná přivedlo více reálných lidí (a hlavně snad žen), který by se tolik nebáli všech nástrah, který přináší anonymita. Kdo je zkrátka seriózní, nebude mít problém s takovým ověřením.
- Profily, který si aktivují možnost převodu vydělaných kreditů na reálný peníze, budou mít toto viditelně označeno. Resp. označení toho, kdo nabízí placený služby. Bude tak rovnou zřejmý, jestli se jedná o obchodní profil.
- Bude existovat funkce, která umožní, aby konkrétní osoba mohla fotografie a nahrávky s vámi sdílet prostřednictvím soukromých zpráv, až k tomu dají obě strany souhlas. Tj. žádná překvápka, dokud nebudete chtít.
Otázka, jestli je to vůbec směr jakým se chceme vidat a vůbec zdejší server.
Davá to nějaký smysl?