Kolem 14.00, budu sukat partnerku v lesíku nad Starým Vestcem, směr Podebrady v pravo
Dnes pojedeme kolem tak tam zastavíme se podívat. Kolem 14.
Pojedete dnes kolem se podívat. Tak v 12:30
A kde přesně jestli se mohu zeptat
NĚKDO NĚCO PODNIKNOUT ?:) kdyztak do zpravy :)
Nekdo kdo by rad pohonil a pokouril vzajemne ? Napiste do zprav :) dneska:)
Chodis tam jeste ?:) napis kdyztak :)
Chodi nekdo tam i kdyz je zakaz ? Nebo nekde kousek na honeni a koureni?
Bude dnes někdo na místě kolem 11?
Už tam někdo zažil policajty, že by ten zákaz řešili? Nebo není někde poblížnové místo? Tady to bylo fajn.
Osobně se myslím, že se tam dá úplně v pohodě dojet z druhé strany, z Osečku.....vypadá, že to je regulérní cesta....
Tak tam může být taky zákaz. Ostatně i tady byl, ale až na konci, kde se cesta přibíží dálnici.
Poblíž jsou další cesty, kam se dá z hlavní odbočit, tak třeba vznikne nové místo. Měl jsem tu rád tu svobodu. A nechceš někde narazit na houbaře nebo rodinu bvýletě. A narozdíl od nudapláží se tam dalo celý rok.
Poblíž jsou další cesty, kam se dá z hlavní odbočit, tak třeba vznikne nové místo. Měl jsem tu rád tu svobodu. A nechceš někde narazit na houbaře nebo rodinu bvýletě. A narozdíl od nudapláží se tam dalo celý rok.
Dobrý den, v realu si ho honim na mysliveckem posedu exit 39, D11.Je tu samotná žena, nebo par, který chce vidět jak budu strikat velké husté dávky voňavé mrdky?Budete se třeba pouze dívat bez kontaktu.Pripadne postrikam před vámi její pradelko, nebo mně to pradelko můžeš dovést k postrikani.Real
Za hodinu na miste? Kdo tam bude, piste sz
Jak to ted tam je pry tam dali zakaz vjezdu?
Ano je to tam ale obcas zahlidnu auta tam tak nevim
Jo, tam někdy můžete v okolí u dálnice potkat @fox_23 v akci :D
Ahoj obcas tam jedu kolem a zastavim se jdu od silnice k dalnici a cekam zda na me nekdo nerekne jestli chci pomoc a pak zase jdu zpet. Nikdo nic. A oncas si ho u kraje zacnu sam honit ale rad bych kdyby pomohl
Teď se nemůže do lesů a lesoparků kvůli pádu stromů. Oni to v říjnu zase povolí.
Nemyslím, zákaz tam byl (prý) už dávno před povodni
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Takže bys tam už neměl jezdit...
Jirkapárek Ano nikde jsi nebyl ale uspešne se sereš do každého gay tématu to je vážně zajímavé,že by potrefená husa kejhala nejvíc?🤣🤣🤣🤣
Já myslím, že všichni mají jasno ;)
Morybund No jirkapárek má jistě nějaký problém na mozku,věčně se do někoho navážet napříč všemi tématy.
Já myslím, že ne. Je to jen obyčejný kkt 🤣🤣
No už tož něj leze...nejezdí tam, ale 'nám tady do toho nekecej' 🤣🤣🤣
Dobře, ale až později. Živočichové mého druhu jsou tam se mnou. Místní živočichové se nezmůžou na víc, než ty palce
(upraveno)
No to známe, takových tam jezdí spousta... Takřka každý druhý😝
Nevím jestli je to pravda,ale lesní cesta na exitu 39 je prý uzavřena asi týden,je tam zákaz na kraji silnice a hlídá to tam police .
Jsou tam značky nově takže by me zajimalo kam budu chodit někomu vykouřit nebi nastavit popřioadě s nekym pohonit
Teď jsem jel po D11 kolem Exit39 a fakt je tam zákaz vjezdu. Takže máme tak trochu po "hehe" :( Bylo tam fajn, nevíte o nějakém podobném místě, kde by to tak žilo?
Takže už tam reálně tedy nedá?
Protože tam byl od bukvic takovej chliv a odpadků, že to prekrocilo všechny meze a toleranci správce cesty.
Omyl, největší bordel tam byl od heteráků, co si místo pletly se skládkou. Od odpadkových pytlů počínaje, přes postelové matrace až po stavební materiál vysypaný u cesty či autobaterie vyhozené do lesa.
Je to tak. Značka hned u hlavní + značky Takze odbočení.
Mate naky souradnice, kde se tam neco deje? Ja tam sjizdim pravidelne, ale nenapada me, kde by se tam mohlo neco konat? Diky
Najdi si vlákno 'cruising aktuálně' jeden borec ;) tam hodil pár souřadnic
13 hodině budu tam vykourim spolykam nastavím anal nebo uvidíme
Jak to tam funguje? Byl jsem se tam podívat párkrát. Jen lidi v autech vždycky. Láká mě vidět ostatní honit..
Normálně si vyhoníš, a pak jdeš na pumpu zaplatit...
Tak to musíš z toho auta taky vylézt
Ja dneska v 11:30 cca tam byl a chlap v bílém aute vysel pred a prisel pomalu ke me a ja vystoupil a začal si na něj sahat tak ho vytahl a ja ho vykouril kdyby tu byl a cetl klidne napis muzem zopakovat :)
Ty jsi byl s dodávkou? Jestli ano tak si můžeme napsat…
Koukal jsem na mapách seznam.cz je dobrá fotka chlápka s červeným renaultem megane.
Myslíš toho opela? Na křižovatce k hájovně ..
Kde je křižovatka k hájovně? Neznám to tam, tak se taky podívám
Ne, myslím Renaulta https://mapy.cz/s/pegapaleno
Tak jsem na to koukal 

Nemohu najít (+ super 30 znaků)
proto se ptám, jak to tam chodí.. jestli se chodí někam do lesa společně honit, nebo co dál dělat :)
Chodí to tam poslední dobou tak, že přijede auto, zajede dozadu se otočit,pak zaparkuje na volné místo a řidič sedi v autě a čeká na zázrak. Ještě než zaparkuje, tak se za ním vydá otrava v tuším VW, který okamžitě vystartuje za ním...
Dobře 🙂 a jak to fungovalo dřív nebo jak by to mělo fungovat? Aby člověk věděl..
Dneska jsem tam zkusil zajet a fajn týpek přišel k autu, když jsem měl otevřený dveře. Tak jsme pohonili společně i vzájemně. Díky za to!
Víc takových míst, kde člověk může nahotit, ukazovat se, honit..
Víc takových míst, kde člověk může nahotit, ukazovat se, honit..
Všichni tam jedou za stejným účelem, takže stačí vylézt z auta, projít se tam, odvážit se a navázat kontakt...pak to jde samo
Když tam přijedu zaparkuji a vystoupim většinou jsem od pasu nahý a když někdo má zájem tak přijde zastaví podívá vše podle sympatií
Co se tam má dít. .. ? 
Lizal by mi tam někdo bradavky a vykouri?

Lizal by mi tam někdo bradavky a vykouri?
Teď je tady pár, ona kouří, suka
Nebude zase nějaká akce ? 2x mi ta akce bohužel utekla.
Dneska se tam zastavím v cca 18-19 hodin.
Třeba tam někoho potkám...
Třeba tam někoho potkám...
Jo byl jsem tam takhle 2x .Bílá dodávka.Zena z dodávky mně vykoupil vysala a nechala se pokropit.
A me to prijde ze tam spis samej gay ale nic ve zlým
Převážně ano, ženský se na takový místa vydávají opravdu jen velmi, velmi výjimečně (a nikdy ne samy) - to jen místní honiči si představuji, že se ženské seberou a jdou si houfně do nejbližšího lesa drandit myšku a čekat na houbaře...
Ale bílá dodávka s ženou a doprovodem se opravdu na exitu čas od casu objevuje
Ale bílá dodávka s ženou a doprovodem se opravdu na exitu čas od casu objevuje
Já ji tam este neviděl a sem tam celkem často
Ahoj, když myslíš. Možná by jsi se tam měl dojet podívat.
Chci se tam zase zastavit, uvidíme jak to tam bude fungovat
Dneska přes oběd jse tam zastavím
Býváte tam na cestě? Já chodím do lesa na druhé straně dálnice...
Ano na cestě mužem se domluvit a někde potkat
Ahoj a kam se jezdí tady na exitu?
Teď 39km D11 vykourim spolykam nastavím
Třeba dneska jsem jel kolem a nikdo . Asi máte všichni rýmičku 😃
Presne kdyz je tam zakaz uz nikdo nejezdi tam obcas vidim auta u zastavky vic trochu nahoru ale nevim zda to jsou chlapy co by si chteli uzit ... kdyz nekdo bude chtit pokourit a i neco vic napiste pm muzem vymyslet neco
Treba na Vas bych tam rad narazil 🤭
No vidíš .teď jsme jeli kolem 😃 2x
Přijede nějaká žena teď na real
Jsi tam ted ?:) moc zen nechodi tam spis muzi co te vykouri,pohoni nebo se jen podivaj :)
Dneska někdo 39km D11.
Dnes kolem 15 hodiny budu mit cestu kolem.
....stavujeme se tam vždy, když jedeme kolem zablbnout......občas tam auta jsou, ale poslední dobou většinou sami....
Rád vás tam potkám.Jezdim tam často, bohužel se nic neděje.
Spis jestli tam jezdí ženy by me zajimalo ?
Jo, nadržené kamiónice, které si tam nechávají běžně vylízat zarostlý pekáč...
(upraveno)
A fakt jsi tak naivni, že čekáš že kamkoli kvůli tomu pojedou ženy??
Někdo víkendu? v lese na pumpě naproti pumpě? nebo napiš
O vikendu nekdo bude? V nedeli
Napis mi se muzem domluvit 👍👍👍
Napis do chatu mi a muzem domluvit
Příspěvek byl smazán.
EXIT39 2024
Navštěvujete toto místo i letos?