za ty roky jsem se tu max sesel z 1 ale ted to jsou bud fake nebo nejprve jojo se ok a pak prestanou odpovidat
Za ty roky, cca dvě. Ale jinak bych řekl že tady se dá počítat pouze s prostitutkami, jinak nic. Amatéři je dost zavádějící název, je to tu klasicky o službách a různých vyjebávkách s fotkami , webkami a podobně.
Až teď mne napadlo podívat se na tvůj profil. Na takový žádnou babu neulovíš! Není tam nic jiného jak honička. Honička stokrát jinak! Vytvořil sis informační pole honibrka a mastipírka, který nic jiného nedělá. Sorry jako, ženské uvažují takto: Kdybys věnoval tolik energie serióznímu seznámení, a to i jen za účelem pouhého sexu, kolik věnuješ honění, už bys dávno babu sehnal. Ženská která hledá chlapa pouze na sex si pomyslí: Nebude mít náladu, nebo se mu nebude za mnou chtít dojet a z lenosti si vyhoní a já budu muset taky. A takový nespolehlivý chlap je mi naprd! J potřebuju spolehlivého chlapa, který mi to udělá pokaždé když budu potřebovat! Ženské prostě uvažují dopředu. A pokud chtějí trvalý vztah včetně sexu, manželství a děti, budou uvažovat takto: V manželství se trochu pohádáme, což přináší život, a namísto co by se se mnou udobřil, bude trucovat, vrátí se k pohodlnému honění, což zákonitě povede k rozvodu. Když to shrnu, máš tak blbý profil, že ti na něj neskočí ani ta nejblbější Jaryna!
Trefné. A ještě bych dodala další "znevýhodňující" fakt.
Když je Osobní popisek:
Jmenuji se Honza je mi 31 let a rad bych se seznamil případně něco vice
- a nad tím je inzerát:
Ahoj
Ahoj hledám zábavu dnes za fo pro ni min hodina fo podle výkonu
.. tak která žena by stála o seznámení s někým, kdo vyhledává služby za FO? Jedině taková, co služby poskytuje. Takže nejde o seznámení, ale o obchod.
Když je Osobní popisek:
Jmenuji se Honza je mi 31 let a rad bych se seznamil případně něco vice
- a nad tím je inzerát:
Ahoj
Ahoj hledám zábavu dnes za fo pro ni min hodina fo podle výkonu
.. tak která žena by stála o seznámení s někým, kdo vyhledává služby za FO? Jedině taková, co služby poskytuje. Takže nejde o seznámení, ale o obchod.
Ani ta co poskytujeslužbynebude mít zájem. Má sexu od rána do večera ažaž! A pokud trefí na šikovného chlapa, byť jen jednou denně, má s orgasmem vystaráno. Ňouma který si myslí že inzerátem na sex za FO uloví ženu, si neuvědomuje že žena hledá když už ne lášku, tak alespoň spolehlivého chlapa na sex.
Je ochotna mu dát dárek, ale vzhledem k tomu že je často matkou, dá přednost dětem a ne frajírkům kteří si myslí že si pérem vydolují zlaté cihly. Žena může být v tíživé sexuální situaci, ale nelze ji podceňovat že je úplně blbá.
Je ochotna mu dát dárek, ale vzhledem k tomu že je často matkou, dá přednost dětem a ne frajírkům kteří si myslí že si pérem vydolují zlaté cihly. Žena může být v tíživé sexuální situaci, ale nelze ji podceňovat že je úplně blbá.
Nesnažíš. Fotky asi ok, ale nenapsal jsi v názvu alba dvakrát slovo "masturbace". Asi by to chtělo i jiný nick...
(upraveno)
Já jsem našla. Ale chvílí to trvalo...skoro rok.
Je to tu o náhodě ale tady na chebsku je to asi nemožné 😑
Já tu našla vícekrát. Ale je to strašně o náhodě. Když ženě přijde x desítek vzkazů, tak prostě nejde psát si úplně se všemi… takže postupná eliminace nebo kdo zaujme už napoprvé. Jakmile je první fotka penisu, tak ten bohužel ne. Kdo neumí ani pozdravit- to samé… Věřím, že prima chlapů je tu spousta, jen vás je tu tolik, že prostě není v silách těch žen všechny poznat.
Ano, seznámit se zde zle, ale vyjde tak jedna schůzka z deseti, možná i trochu méně. Ostatní jsou kecalové, co přestanou komunikovat, nebo se ve smluvený termín neukáží.
Přesně jak píšeš. Já těm "velmi vážným zájemcům o schůzku" vždycky pošlu telefonní číslo ... a protějšek hraje mrtvého bouka.
Už jsem dvakrát s protějškem komunikoval i přes WhatsApp a stejně to bylo marné.
Za prvé nevímco to je a za druhé mne to uráží.
Já jsem tajtrdlík? Ty jsi tajtrdlík.

Vypadá to že se díváme na stejné filmy!

Tak tohle je něco jako povinná "četba" české kinematografie.
Ahoj, já zde před lety našel. Podle mne je ale lepší seznamka.cz. Tady jsou ženy pro které jsou amateri spíše pro zábavu. A muži bez koulí, co trpí různými fóbiemi a neschopností se seznámit.
Kdo už tu někoho našel?
Já se snažím a furt nic