@jenjaaty6666 - hele klidně to napiš sem, nemusíš mi nadávat v soukromé zprávě ...
I když s tvým kreativním pojetím pravopisu, mi to raději namaluj
I když s tvým kreativním pojetím pravopisu, mi to raději namaluj
Jojo další chytrej co si osobě mysli bůh ví co pritom ses akorát ty ten honibrk kterém tady urazí
z čeho usuzuješ, že jsem honibrk? z čeho usuzuješ že si o sobě myslím bůh ví co?
že ty jsi se na to ptal Ježíše ... Tak to jsi šťastlivec, jestli ti odpověděl.
Když se ho ptám já, tak většinou mlčí
Mohu tě ujistit o jednom... Bůh neví co si o sobě, nebo o tobě myslím :))
že ty jsi se na to ptal Ježíše ... Tak to jsi šťastlivec, jestli ti odpověděl.
Když se ho ptám já, tak většinou mlčí
Mohu tě ujistit o jednom... Bůh neví co si o sobě, nebo o tobě myslím :))
No normální člověk to pochopí jak je to myšleno ty asi ne no nic asi moc neznáš mapu nebo ČR já se ptám na místa u Jindřichova Hradce což je na mapě v jihoceskeho kraji a Pelhrimov na vysočině až budu chtit vědět místo na pichani v Ústeckém kraji tak se ozvu ale jeto docela zruky takže asi ne
Taky by mě zajímalo.....
Prosíme, opravdu už nic nepiš. Ono tvé šifrované slovotvorbě opravdu není moc rozumět 🤣
Těch míst je mnoho, podmínka nutná nikoliv však postačující je ta, že musíš mít s kým zlobit. Rozhodně na těch místech na Tebe nikdo nečeká, to je jen častá fantazie honibrků, těchto témat s "zaručenými" tipy a příběhy je zde již otevřeno několik 

Kolem PE a JH jsem v autě a venku sexoval často, ale opakuji to jsem měl s kým. Jezdím teď denně na kole okruh kolem města po zpevněných cestách, tak se nechá ledacos vytušit, ale opakuji znovu nikdo tam na Tebe nečeká.
Ježiš chudák ... neměl jsi mu to psát takhle z ostra.. víš jak se teď musí cítit ?:))
:-) cítím se úplně normálně zlobit Zkym pravé je ale místa jsou těžký najít furt tam nekdo otravuje a bohužel se stydlivou ženou která nechce aby ji nikdo u toho viděl je těžké něco najít
Jestli máš auto, tak poradím prvně obecně, vybírej podle mapy nebo místní znalosti cestu od silnice, která po třeba 100m končí v poli, pevnou, kde se na konci můžeš otočit. Když totiž nejsou žně, tak z lánu pole nikdo nepojede a ani nemá důvod tam jet, zvláště večer. Otoč auto tak, aby jsi měl rozhled před sebe a krytá záda, tím polem. Když jsem blbnul s cyklistkou, tak v kukuřici Tě nikdo nenajde a nebo na kopci, když zalehnete do jetelu nebo trávy, tam kromě letadla nikdo nevidí. To samé pro auto, když je suchá louka, aby jsi se nezabořil, tak tam postav auto.
(upraveno)
Docela váhám jsem dát souřadnice míst, kde jsem si to v minulosti s milenkou rozdával, bylo to už déle, tak už žádný průser snad nehrozí. Většinou to bylo večer.
49.4050050N, 15.2106769E
49.3873278N, 15.2020647E
49.4229731N, 15.2356686E
49.4224600N, 15.2483203E
To jsou místa, která jsem před lety používal já, to co dnes vidím při jízdách na kole sem dávat nebudu, nebudu to kazit.
OPAKUJI: lze to kdekoliv, jen nesmí být podmáčený terén. A v lese jsou mravenci :)
(upraveno)
49.4050050N, 15.2106769E
49.3873278N, 15.2020647E
49.4229731N, 15.2356686E
49.4224600N, 15.2483203E
To jsou místa, která jsem před lety používal já, to co dnes vidím při jízdách na kole sem dávat nebudu, nebudu to kazit.
OPAKUJI: lze to kdekoliv, jen nesmí být podmáčený terén. A v lese jsou mravenci :)
(upraveno)
Dobra děkuji mockrát vážím si toho tohle je také milenka a hlavně je vdaná a nechce bytí viděna este jednou díky

Místa na sex
Vysocina Jihočeský kraj