Problém s penisem

Problém s předkožkou

Ahoj zdravím vás prosím vas mám takový dotaz nevím zda mi tu někdo poradí snad ano mám takový problém s předkožkou když si ji stáhnu když mi stojí penis tak mi nezůstane za žaludem a já nevím co stím normálně se vrátí nemám problém s protáhnutím všechno je v pořádku ale tohle mě zaráží že mi prostě nezůstane když mi stojí za tím žaludem jestli víte jak to udělat nějaký masticka nebo lékař nevím mívám i problémy právě s popraskanou předkožkou že to pálí a skoro to potom nemůžu přetáhnout když se mi stane nějaká Záděra nebo tak tak nevím co stím budu moc rád za rady děkuju mockrát když tak píšu přes přítelkyní profil
Měl jsem podobný problém asi ve dvaceti. Už jsem tady minimálně jednou odpovídal na podobný dotaz. Vyřešilo se to samo, když jsem byl netrpělivý a snažil se ho zasunout do kundičky, která ještě nebyla dostatečně vzrušená, čili téměř na sucho. Praskla mi uzdička, trochu to štíplo, troška krve, ale od té doby mi předkožka perfektně drží vzadu a nic netáhne. No a posledních pět, šest let ji už nosím trvale vyhrnutou. Je to úplně nejlepší, ale taky asi bude záležet na tvaru žaludu. Lepší asi bude, když je širší.
Ahoj nevím přesně jestli odpovídáš mě ale já mám trochu jiný problém. Pokud jsem normálně vzrušený nemám problém pokud ale jsem fakt nadržený popraská mi kůžička, vypadá to jako strie. Někdy je to docela hluboké. A pálí to jako děs. Samozřejmě při tom sexu né ale pak když odejde to vzrušení. Nějakou dobu si ho nemůžu ani přetáhnout. Bolí to i při míti jen vodou
Ano, tohle jsem měl tenkrát taky. Při sexu to ani nebolelo, po orgasmu už jo. Pomohlo to, že mi praskla ta uzdička. Doporučuji zajít na urologii a když tak si ji nechat fiknout. Je to banální zákrok. Kompletní obřízku určitě ne. Tu maximálně tehdy, když by ty problémy dále přetrvávaly. (upraveno)
Sekundak pomůže se vsim........
Ahoj dost zajímavá otázka. Při souloží si přetahují kužičku aby byl ještě o kousek širší. Holkám to dělá velice dobře. Musím dodat že jsem i tak dost široký. Problém ovšem nastane když sem vzrušený úplně na plno,to cítím jak se předkožka napíná až popraská. A hojí se to docela dlouho. Znáte někdo něco aby předkožka neprakala a nebo na rychlejší hojení? Děkuji za radu
Příspěvek byl uživatelem smazán.
ahoj dobry rano prosim te mě si určite nepsal ani neodpovídal ted jsem se koukal :)
Máš jen malý rantl, rafek....a rolák ti tam nedrží a vrátí se. To ale vůbec nevadí.
Hlavně že stojí 🙂
a da se stim neco udělat aby to zustalo za tim žaludem nějaky cviky nebo masticka nebo to by muselo jit pres operaci