Nedoporučuji, je to hezké ale když se zamyslíš tak to tak nebudeš mít asi jako jediný z její klienteli nemluvě o tom že nemůžu soudit jak moc se věnuje tomu dobrovolně ale řekl bych že bude mít určitě víc než jednoho nejoblíbenějšího klienta a nejspíš by na něho pořád myslela nebo by tě s ním i podváděla. Byl by to určitě dost náročný vztah a i když to může vypadat fajn tak by ses nejspíš spálil a jen by tě to bolelo. Nedejbůh i finančně že by jsi měl dluhy.
Tak když budeš psát žena co dělá služby ne děvka, kurva apod. Možná tě bude brát vážně..
Já měla vztah úplně v klidu, prostě se přestala dělat služba, změna čísla a pokud se stýká s úrovní, nikdo ti nic neřekne..
To jsou normální ženy co z toho mají peníze, to je celé.. nic v tom nehledej a co se týká počtu, dneska holky mají za sebou ve 20 ti i 100-200 chlapů a to nedělají služby, to samé chlap .. to si nedá ani ta co to má placené ..
Ženám se na služby muži vrací takže nemá pořád někoho jiného
Já měla vztah úplně v klidu, prostě se přestala dělat služba, změna čísla a pokud se stýká s úrovní, nikdo ti nic neřekne..
To jsou normální ženy co z toho mají peníze, to je celé.. nic v tom nehledej a co se týká počtu, dneska holky mají za sebou ve 20 ti i 100-200 chlapů a to nedělají služby, to samé chlap .. to si nedá ani ta co to má placené ..
Ženám se na služby muži vrací takže nemá pořád někoho jiného
To nejspíš není láska. Jen tě zaplavil dopamin, který tělo produkuje při sexu a intimitě. Je to pocit štěstí, spojení a částečně zamilovanosti. Protože normální holky s tebou nesexují a nemazlí se, tak jsi to zatím pocítil jen u těch štětek. Najdi si jakoukoliv normální babu a uvidíš že to ucítíš taky a narozdíl od těch štětek to bude vzájemný.
Taky bych zkusil pátrat, proč je to u těch normálních holek "vždy jen friendzone". Předtím než jsem měl poprvé sex, chodil jsem s několika holkama. Vodění za ručičky, ocucávání a tak. A minimálně dvě, možná tři z nich to nedaly a řekly mi, že jsem hrozně fajn, ale že mě prostě furt berou jako kamaráda. Popravdě musím říct, že tohle je jedna z nejhorších věcí co chceš slyšet od holky. 😄
Ano to je 👍a navíc u těch prostitutek mě asi bere ta přímočarost a nic si nenalhavali prostě práci dělají která je baví a i jsem si snimi rozuměl komunikaci jen pak prostě přijde další myšlenka zvládl bych s ní být po všech které měla a být pro ni 1.??
Ta přímočarost tam je proto, že chce pokud možno bez zbytečných průtahů dostat zaplaceno za svou práci. Pro prostitutku nikdy nebudeš č.1. Jedničkou pro ni bude vždy tvoje šrajtofle.
A proč si nenajdeš normální holku?
u normalnich holek vzdy jen friendzone :-( tak je snazsi si nejakou zaplatit :-(
a asi si myslim ze ji vysvobodim jak richard geer v pretty woman :-D
To se úplně klidně může stát, ale jen v případě že budeš, stejně jako Richard Geer v tom filmu, zámožný podnikatel - investor. 😄 Ale to ty asi nejseš, tak na tyhle hloupé scénáře rovnou zapomeň. Úspěšná prostitutka si klidně může vydělat třikrát víc než ty, takže nevím od čeho ty bys ji měl vysvobodit.
zamilovanost
a devky