Kolík je normál?

mám malé penis??

Ahojte ..je podlá vás .malé????čurák .15cmm délka ,,sírka 3,5 a obvod penisu ...11cm ..žena žíká že mám malé..
Pokud ti zenska v posteli rika "jeste, jeste", tak to asi neznamena ze ti dosly centimetry a ona chce vic do hloubky...
Malé určitě není. Můžeš být v klidu
Málo kdo jsem vždy se snažíme mít tak 20 cm
Malej není ale zato tvoje žena je velká.....a to bude asi ten problém.....
Tím to asi bude pro hubenou holku bude postačující
Když ho budeš furt měřit a s někým se porovnávat, bude vždycky moc malej, protože největší na světě nejsi, a ten má navíc stopro plastiku.

Když to nebudeš řešit nebude malej fakticky žádnej.
Ahoj není je to akorát buď pohodě
Normal je ženu vedieť spraviť ,ale samozrejme väčší penis je lepší
Ja obvod nevim, ale mam ho 15cm. Rikam si takovej prumer, nez jsem jednou mel neco na VS se spoluzackou. Ta mi rekla ze mam fakt velky pero 😂 jinak jsem nikdy nemel problem. Kdyz jsem s kamosem sukal jednu holku taky na VS, tak ten ho mel o poznani vetsiho, ale mydlit se nechala radsi mnou. Jinak kazda mi rekla, ze ho mam tak akorat, ze vic neni treba. Proste kdyz si to sedne tak si myslim ze na velikosti nezalezi a kdyz ne tak by nestacil ani sloni chobot.
Přesně...a navíc je vždy tak vlekej jak si ho umí každá vytáhnout .....*3*
Momentálně nahlašuju všechny tvoje sprosté odpovědi v tomhle vlákně na odstranění, tak jsem zvědavý kolik tvých reakcí tady na tvém vlastním vlákně zůstane. To jen tak aby bylo vidět co jsi zač
.... proč......?..... větší ostudu bude mít když to zůstane na skle
Sorry, jsem si chtěl po pátém svátečním pivu asi něco dokázat. Teď mi došlo, že už se nebudeme moct kochat tím co píše :-D
Trošku mě to sejří, páč mi toho fůra utekla, ale co už 🤷🏼‍♂️
Příspěvek byl uživatelem smazán.
No, těšil jsem se na to ucho, ale vzhledem k tomu, že píšeš "na P", tak na něj evidentně nedošlo 😁
Ale díky za svodku *114*
.....tak jsi tu všem ukázal že jsi hloupější než to tvoje péro
Že VY všichni reagujete stejně :-D Žádná sebereflexe, žádné přemýšlení, .... :-D
Tak pokud žena že malý žekla, tak si de byl že nepochopil. Podle fotek malý, žena žekla malý, liďy žekla malý, tak malý a hotovo.
ahojjj diki moc..........
.

...

.....i to tvoje IQ zdá se dvouciferným být
.... koukám tady je někdo prudce kreativní ve vyjadřování
.....v pasti by byl potkat mě v reálu 😄😄😄.....tam většina výkřiků končí tím že vystoupím z auta
Že mu to ještě někdo komentuje, buď je to prdel a nebo je úplný dement, v tomhle nechápu adminy, že to tu vůbec nechají
....admini nemají čas..... musí mazat přínosnější příspěvky 🤣
Tak asi pro ní malého máš a ji nestačí
Jo stále žekne že malí..
..........
Nejsou malé pinďouři, jsou jen velké vaginy 😁. Já to musím vědět, když mi do metru chybí málem 80 cm 😂
Hele... na čůrání Ti to stačí :D :D :D :D
Stačí to na normální ženu. Na sádelnice je to málo uznávám.....
Já myslím že určitě 😁
Občas i navíc....
20cm ok.. ale že se s tím i vysereš to ti teda nežeru ! 🤣