Drobná odbočka. Někde jsem slyšela, zeje dobré použít kopřivu na záda. Že to má i léčivé účinky. Nezkoušel někdo?
Zajímal by mě názor ženy. Jestli některá zažila kopřivy na postevacku a na pyskach...?

Já používám kopřivy celou sezónu.Ze začátku jsem opatrně zkoušel co vydržím.Je více druhů kopřiv a každá pálí jinak.Jedny jsou jako jehly a po chvíli je klid a druhé jsou mírně ale zato déle působí. Používám je jak na žalud tak na zadek.Dokonce je zasouvam do žaludu i zadku.Jde o to jak moc máš rád tyhle praktiky.
Tak tohle je už hoodně divoký.
Jako zažít něco extra při sexu je v poho.
Ale trpět hodiny bolestí mi už rajcovní moc nepřipadne.
Jako zažít něco extra při sexu je v poho.
Ale trpět hodiny bolestí mi už rajcovní moc nepřipadne.
Každý má rád něco jiného.Hold 100 lidí 100 chutí.
Mám se popálí přímo na žalud? Anebo na kořen? Zní to zajímavě.... A nemůže to způsobit nějaký problémy dlouhodobější?
A nebo to je léčivé a prospěšný
A nebo to je léčivé a prospěšný
Zkus to přes žalud. Krasne v něm potom cuká a ještě dlouho o tom budeš vědět
ahoj koprivi cez žalud a anal su hodne neprijemne
me tahle predstava laka u zeny
Ahoj, kdo mi zmrská ocas, žalud?
Pokud máš rád bolest, nejsi alergický na kopřivy, anafilakťák apod., tak do toho, je to mazec :-) Chce to mladý, čerstvý kusy, pro lepší efekt doporučuju mít rukavice.
A teda, když se uděláš poté, co se popálíš kopřivama, je to docela zážitek, vřele doporučuju!
(Pro všechny, kdo dávaj palce dolu na každou odpověď k takovýmuhle tématu, že vám to za to stojí? Vždyť vás nikdo nenutí to číst, z názvu tématu je dost jasný, o čem to asi bude...)
A teda, když se uděláš poté, co se popálíš kopřivama, je to docela zážitek, vřele doporučuju!
(Pro všechny, kdo dávaj palce dolu na každou odpověď k takovýmuhle tématu, že vám to za to stojí? Vždyť vás nikdo nenutí to číst, z názvu tématu je dost jasný, o čem to asi bude...)
kopřivy pěkně na pánském přirození mít je nádhera.
Zní to jak dobrý labuznictvi xD
Kopřivy působí vzrušující druh bolesti. A výhodou je, že narozdíl např. Od výprasku, bez viditelných stop a poškození. Pokud pominu zarudnutí kůže a pupínky. Ty zmizí v řádu hodin. Na toto téma je zde již vlákno “Kopřivy”
Ahoj kopřivy jsou super musí si ale každý sám vyzkoušet kolik toho s nimi snese . Já je zboznuju ale nic se nemá přehánět.
Ahoj, taky mám rád zmrskanej ocas, koule...
Popálit si ptáka kopřivama je zajímavá zkušenost. Kdo nezkusil, neuvěří.
Mám jedno elegantní řešení, jestli je pro tebe příjemné když tě pálí čurák. Kup si hřejivý krém, který je určen na ztuhlé klouby a svaly. Jedná se o Ortho help emulgel duo efect. Mám ho od doby, kdy jsem měl namožené zápěstí. Na kůži příjemně hřeje, skoro až pálí. Jednou z nudy jsem to použil jako lubrikant při masturbaci a to byl kurva oheň! 🔥 😲 Teď si to občas dávám půl na půl s nějakým neutrálním krémem a je to perfektní. Vřele doporučuji. 👍
Jj krém je taky dobrý taky ho občas nanesu.
To já naprosto věřím, jen co myslíš tim "zajímavá"

Příspěvek byl uživatelem smazán.
Mně stačilo jako malé zahucet do kopřiv a teda nic moc 🤣
Kopřiva vs přirození
Dotaz