Konkurence. Holky vy máte !!!

Už vím proč se tady nelze seznámit.

Dámy musím smeknout jak se tady máte a jaké se Vám otevírají možnosti spokojeného žití patrně až do důchodu a tiše Vám závidím,že máte dole tu prasklinu *24* Ze zvědavosti jsem dnes nahlédl do inzerce on hledá ji ,abych se podíval jak rychle a kam zapadne inzerát,když se tady pokusí někdo normální seznámit a jaké tak asi je znění jiných inzerátů. Musím uznat,že jsem netušil,kolik je tady "milionářů" borců "do smrti zajištěných ve 30ti letech " (jestli tedy neplánuje sebevraždu už tento rok*3* a takových co dávají za setkání 4 nebo 10 tisíc ( možná i v eurech) *3*,měsíční apanáže na léta dopředu,co frajerů má letní sídla a jachty u moře atd. Když mi onehda jedna kamarádka ( má zde již léta také profil ) o takových povídala jak pro ni kupujou apartmany ve Španělsku ,nevěřil jsem. Sakra ona měla pravdu.!!! Takže fakt závidím a asi tiše odcházím. Protože v takové konkurenci normální frajer ,který může nabídnout jen 3 auta střední třídy,chatu ve středočeském kraji,semtam dovolenou,čistý štít bezdlužného osvč co vydělá jen cca 80 a v běžném životě by partnerku/milenku bral na výlety,wellnes,na večeři či do společnosti fakt nemůže obstát. Noo škoda,že mi není 30 nemám štěrbinu,nenosím tanga.... Jéééé já bych se měl *4**114*
Bohužel tak růžové to není. Často tady ti bohatí muži jsou namyšlení, arogantní a povrchní. Já jsem podobné nabídky měla od bohatých můžu a vždy jsem odmítla. Směrodatný je pro mě charakter, osobnost, láska. Bez toho člověk nemůže být opravdu šťastný.
Ahoj, napsal bych ti, ale máš nastavené soukromí.
Já si dovolím nesouhlasit. I když zde v tuto chvíli nikoho nehledám, častokrát se mi stalo, že mě žena oslovila a po pár dnech psaní nabídla možnost schůzky.
Je zde dost úplně normálních ženských, ale ty si vybírají a musíš je něčím zaujmout. Jsou inteligentní, s dobrou prací, pečují o sebe a ty nehledaj sponzora, ale muže, se kterým si budou diskrétně užívat. Nepíšou a nečtou inzeráty, když je někdo zaujme, sami jej osloví.

Na druhém konci spektra jsou ženy, pro které je to tu byznys a netají se tím, případně ženy, které to tají, ale na různých darech za ně dáš ve výsledku vic, než za profesionálky.

Takže záleží na tom, co hledáš a jaké ženy jsi schopen zaujmout.
NezneLizani
NezneLizani Neaktivní před 2 roky
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Tak to je fakt hroznyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy*389*
to si este na tom dobre. Ja jako krypl bez auta s jednim skoro splacenym bytem nemam vubec sanci, takze este na tom nejsi tak spatne. Kdyz se pricte ze uz mam jedno dite tak najit nejakou se rovna 0 spise budu papezem!
Kamaradka ti keca :). A taky vetsina zen tady vi, ze takove inzeraty jsou bull shit. Naopak, co vetsina chlapu porad nechape - uspet tu neni takovy problem, staci se nechovat jako vetsina. A jak se chova vetsina? Zkus si zalozit cerveny nick s par informacema (fotka neni potreba) a dostanes presny manual, jak se NEchovat :-D.
A chtěl by si se tak ponižovat, aby ses měl? Já tomu nikdy nepřišla na chuť, dokonce ani v době, kdy jsem byla mladá a dalo by se i věřit, že by si někdo chtěl moji maličkost vydržovat. Člověk by měl znát hodnotu lidské důstojnosti a ano umím si představit zoufalé situace, kdy by to asi i šlo stisknout zuby a prodat se a nechay použít jako kus nábytku, párkrát se vyzvracet a nemyslet na to. Jen jsem nikdy nebyla v tak zoufalé situaci, aby se z ní nedalo dostat důstojnější cestou.
Taky tu "pulinu" mám ale nejspíš jsem ji doteď používala špatně.. ? :) myslela jsem že je dobrá na zábavu. A ono se s ní i vydělává. Tak jasně. Určitě to jde. Ale co když se z koníčka stane práce? To už by tak zábavné nebylo..
Je však pravda že bych v osobním životě ocenila chlapa s velkým CH. Nikdy jsem od žádného nezažila tu "oporu" člověka unaví dělat maminku, partnerku, chůvu a já nevím co všechno. Jenže na to už je pozdě. Co jsem si navařila.. To si musím taky sníst.. :)
Ahojky, tak virtuálně tady může být každý klidně ředitelem galaxie, to je jasný. Navíc když se občas kouknu na pravopis, tak to tuto mou domněnku jenom potvrzuje. Občas se tady určitě najde někdo normální, a fajn, ale pocitově už jen název domény " amatéři" bude sdružovat lidi, kteří se spíš zabývají nezávazným sexem. Případně bych tu hledal zábavu placenou, neplacenou. Alespoň já to takto vnímám. Na nějaké vážné seznámení, vztah, bych použil jiné domény, případně bych se seznamoval reálně....

Jinak se tady docela člověk baví, co se týká nabídky placených služeb. Jako letitý norník se vyjádřím jen k reálným schůzkám. Holky bez prostor s přemrštěnými cenami,reálné setkání často podmíněno zálohou, případně zakoupením virtuálního balíčku, darováním VIP atp. Ale pozor, někdy tady člověk pozná i fajn lidi. Ale upřímně, pokud chci jistotu a kvalitu, tak raději využiju privátní služby. Přece jen, ten kdo má peníze a noří, má těch kontaktů mimo amatérů dostatek. Znám převážně privátní holky z Ostravy, Brna, Olomouce. Některé tady mají dokonce založený profil. A upřímně, v začátcích jsem taky občas zatopil pod kotlem. Ale 4000 Kč, nebo 10 000 Kč za hodinu dá jen blázen. Takže chlapi, nepřeplácejte ty ťapiny. Jinak je tady spoustu loudilů, kteří by jenom sosali kontakty. Spousta loudilů se dožaduje i zasílání civilních fotek od holek co nabízí služby. Tak holky pozor na ty kretény, chraňte si své soukromí. Žádné civilní fotky. Mrdu zdar *22*
Naco se s tím trápit? Sex mezi chlapama je taky fajn. :)
az tak daleko jsem dojit nemusel abych zmenil orientaci
Není problém to udělat, spíše s tím jako chlap žít.. 😉
ale me to za to nestoji ja si najdu zenu na sex a nepotrebuji menit kvuli tomu se aby mi to vynahradil nějaký muž
Však jsi hezký muž.. že se ti nedaří tady neznamená, že se nezadaří jinde..
Proto není třeba se k tomu ani schylovat 😊

Jsou : seznamky, realita: koncerty, akce, bar, hospůdka, letní kina, lidi v rámci koníčků ve sportu a tak.. (upraveno)
jen stim hezky nevim jinak mas pravdu souhlasim stebou (upraveno)
Já vždy tvrdím jednu věc. 10 lidem se líbit budeš a 10 ne.. takže není důvod o někom tvrdit, že je ošklivý..
Mit puklinu není všechno 🤣 ještě musíš dostatečně reprezentativně vypadat 🤣
Tak zase z druhého pohledu sebevědomí tady mají někteří hoooodně vysoko.
To ano, i ta největší šereda (samozřejmě myslím sebe, abych nikoho neurazila) , je tady královna 🤣
Ano, vaše královské veličenstvo. Vaše urozenost a krása dosahuje takové velikosti, že přesahuje nejen hranice portálu amatéři, ale i hranice samotného vesmíru. A ten, jak všichni víme, je nekonečný. Stejně jako vaše krása. ❤️
Jeeeee tož takové vyznání jsem si snad ani nezasloužila 🤣
Příspěvek byl uživatelem smazán.
No, vono hlavně nějaký ten milion dnes nejsou žádné peníze. A ten kdo je má, to ví a ví, že se vlastně není čím chlubit a ohromovat. Typeckej milionář bude vypadat tak, že bydlí v nějakém 2+kk (ale splaceném), jezdí fábkou ve skoro základní výbavě (koupenou za cash) a v investicích má nějaký ten milion nebo dva, ale na ty nešahá, protože ví, že ho čeká důchod a že díky tomu do něj bude moct jít o pár let dřív. Takže na rande přijde v obyč hadrách a nebude trvat dlouho a bude chtít platit účty napůl. Rozhodně nebude rozdávat auta na amatérech.:-D
Pokud si někdo myslím, že mít milion je hromada peněz, která ostatní ohromí, tak ty peníze v životě neviděl.
Však já to vidím i u sebe, kupa lidí jak tohle není problém a sliby a když mají fungovat, najednou je nějaký problém ..

Největší sranda je, že i když finance mají tak inteligence moc ne a do pár tahů víš i kdo to je.. znám opravdu jen pár mužů co umí podpořit a znají slovo chlapa, dělají to pro dobrou věc.
Máme v republice 10,5 milionů lidí a věř, že těch co to mají a ještě koupí je hrstka..
Ruku na srdce, co to musí být za kombinaci když je třeba měnit kupa systémů ve státě a cpe se to do nějaké ženské, natož ženská, která není schopná si to zajistit sama..
Není co závidět, oni nezažijí tu hrdost, že si to zvládl sám a taky veřejnost ví moc dobře, že to není z její kapsy a okolo sebe jí moc chtít nebudou.

Já jako žena si pomáhám ale za účelem práce a těším se na to, nehledám muže co mi koupí auto ani dům, jednou ten chlap příjde do krachu a pro ten majetek si příjde.. takže klid 😉
Smutný to pohled na tento server. Mluvky,zoufalci,ale i zoufalky a zvenčí huj,jinak fuj. A v závěru blok a konec komunikace.