Všimli jsme si toho u mnoha témat tady ve foru. Někdo přijde s tématem, které ho zajímá. Jsme na erotickém webu, tak předpokládá (podle nás důvodně) že mu poradí ti, kdo s danou problematikou mají zkušenosti.
Jenže ouha. Nejdříve tam přispěchají odpůrci té praktiky. Stateční mravokárci, kteří odsoudí tu praktiku, a potažmo všechny, koho to láká, nebo nedej bože, ty "zvrhlíky" kteří to praktikují.
Všimli jsme si toho u různých témat. Jen pár příkladú, anální sex, sex milfky se zajícem, sex na veřejnosti, nahota na místech která k tomu nejsou urcena, návštěva swingersklubu, různé praktiky BDSM.
Uniká nám důvod, proč ti lidé chodí své komplexy takto ventilovat.
Kdyz nás neco nezajímá nebo nám ta praktika je proti srsti (ano, jsou i takové praktiky co se nám nelíbí, fakt) tak to jen bereme tak, že k tomu nemáme co říci. Ale nebudeme kohokoli napadat ci urážet jen proto, že to či ono je pro nás fuj. Pokud se to nekomu líbí, at to praktikuje, a hlavne, at si o tom tady i nerusene povida s temi, koho to zajima jako je.
Co si o tom myslíte vy? Máte také podobné zkušenosti s toxickými mravokárci ničícími diskuse?
Taky nechapu proc ticproblemovi diskuteri jsou stale tady... Vedeni to musi videt ale nic se nedeje. Proto hodne lidi radeji zvoli odchod a nebo jdou jinam.
Urazí se jen ten, kdo nemá smysl pro humor a různé dvojsmyslné narážky. Je to způsob filtrace. Kdo nerozumí řeči mého kmene, není hoden. A proč? Protože se tu lidi tváří moc vážně a dělají ze sebe moc nóbl. Píší texty jak z učebnice slušného chování. Radost ze života žádná, jen mlha před vidinou sexu.
Zdravy a dospely clovek se nema proc urazet. Urazeji se ti s mindrakama, kterych ego neni schopne zvladnout fakt, ze jini lid muzou videt svet jinak a mit jiny nazor nez jejich. A pokud jde o urazky tak normalni clovek se jim zasmeje. Blbecci a deti se urazi a potrebujou svuj safe space, kde je svet porad ruzovy.
(upraveno)
Začala jsem pročítat fóra, ale nechápu, proč to kazí pořád stejný profily. Někdo se zeptá a hned se objeví kaziči...... Prostě, když mě něco zajímá, přečtu to. A to co mě nezajímá, tak jedu dál....
Souhlasím s vámi, ale bohužel musím říct, že 95% nově založených témat jsou těžko rozluštitelné výkřiky do tmy pologramotných jedinců, na které moc reagovat nelze. A nemám pocit, že těch zbývajících 5% smysluplných témat by bylo okamžitě napadáno a uráženo. Kdyby všechna nově založená témata vypadala jako váš příspěvek, tedy rozvité věty a souvětí, smysluplný text mající nějakou myšlenku, hlavu a patu, vypadalo by to jinak, reagovali by na to lidé na stejně duševní úrovni a lobotomové by se přesunuli jinam
Nevim, nevime. Je pravda, ze rada nove zalozenych temat je opravdu totalne o nicem. Ze k tomu vykriku do tmy neni co dodat. Kdyz ale se podari najit tema, ktere otevrel nekdo kdo ma vsechny apostoly v orloji, a neni bezmozek, tak tam ti lobotomove ihned nabehnou. Aspon podle nasich zkusenosti.
Ahoj , zkušenosti samozřejmě jsou bohaté, ze začátku ti lidé dokonce dokázali urazit či naštvat. Nyní již jsou jen nutnou kulisou lidem co jsou tolerantní ,nekritizují a dokáží si normálně pokecat i o věcech co nepraktikují a z těch se stávají vlastně přátelé.
My bychom radi o urcitych tematech pokecali na foru, ve vice lidech, clovek je tak i lepe pozna nez v poste. Jenze obvykle se najdou nejaci ti chytrolini ci chytrolínky, kteri disskusi zvráti úplne jinam a radu lidi odradi.
Také bych si rád pokecal na fóru s více lidmi o věcech co mě zajímají a nemám s nimi žádnou zkušenost. Třeba o swingers, trojka MŽM... Dle všeho s tím zkušenosti máte, rád bych se s vámi na to téma popovídal pokud by byl zájem. Jsem člověk zvědavý.
Škoda je jen to, že se zde asi nedá vytvořit tzv. uzavřená skupina, ve které by mohli zůstávat jen ti, kteří komunikují k věci atd. Prostě, aby mohl do skupiny vstoupit kdo chce, ale pak ho třeba za nevhodnost vyloučit, nebo vytvořit opravdu skupinu jen pro "vyvolené" co se umí chovat. Ale jak si to teď po sobě čtu, přijde mi to dost složité. Ach jo.
Tak z toho bych adminy zas nepodezrival, nevim. Takovou zkusenost nemam. Stalo se mi jen ze odstranili muj prispevek v diskusi o swingers klubech. Pry na zaklade nahlaseni, ze slo o reklamu...
Já zde rád diskutuji. Je hodně věcí co mě zajímají a nemám s nimi žádné zkušenosti a vzhledem k okolnostem asi mít nebudu. Proto jsem vždy rád, když mi někdo na mé otázky slušně a věcně odpoví. S výše uvedenými neslušňáky čí lovci jsem se zde také setkal. Většinou však pochopili, že loví zbytečně. A pravda, nikdo z nich náš (respektive můj) profil nečetl. Ale co. O to víc si pak vážím těch, se kterými si tu už nějakou dobu povídám. Mějte se dobře a přeji fajn den.
Většinou se ti s tou jedinou správnou pravdou opakují. Mají potřebu ji šířit všude, i k věcem, o kterých mají slabé povědomí. Kdo tu čte fórum, tak ty notorické pravdaře zná..
Na to sedí rčení:
Když zemřeš, tak to nevíš a všichni kolem tebe jsou smutní.
A stejné je to, když jsi debil.
Diskutujeme nebo urážíme?
Umíme diskutovat, nebo radši urážíme ostatní?
Jenže ouha. Nejdříve tam přispěchají odpůrci té praktiky. Stateční mravokárci, kteří odsoudí tu praktiku, a potažmo všechny, koho to láká, nebo nedej bože, ty "zvrhlíky" kteří to praktikují.
Všimli jsme si toho u různých témat. Jen pár příkladú, anální sex, sex milfky se zajícem, sex na veřejnosti, nahota na místech která k tomu nejsou urcena, návštěva swingersklubu, různé praktiky BDSM.
Uniká nám důvod, proč ti lidé chodí své komplexy takto ventilovat.
Kdyz nás neco nezajímá nebo nám ta praktika je proti srsti (ano, jsou i takové praktiky co se nám nelíbí, fakt) tak to jen bereme tak, že k tomu nemáme co říci. Ale nebudeme kohokoli napadat ci urážet jen proto, že to či ono je pro nás fuj. Pokud se to nekomu líbí, at to praktikuje, a hlavne, at si o tom tady i nerusene povida s temi, koho to zajima jako je.
Co si o tom myslíte vy? Máte také podobné zkušenosti s toxickými mravokárci ničícími diskuse?
Škoda je jen to, že se zde asi nedá vytvořit tzv. uzavřená skupina, ve které by mohli zůstávat jen ti, kteří komunikují k věci atd. Prostě, aby mohl do skupiny vstoupit kdo chce, ale pak ho třeba za nevhodnost vyloučit, nebo vytvořit opravdu skupinu jen pro "vyvolené" co se umí chovat. Ale jak si to teď po sobě čtu, přijde mi to dost složité. Ach jo.
Na to sedí rčení:
Když zemřeš, tak to nevíš a všichni kolem tebe jsou smutní.
A stejné je to, když jsi debil.