Moje kamarádka je už delší dobou strašně nadrzena
Podle mě více ženy, akorát mají k sexu tvrdší podmínky než my muži , takže to vypadá, že my jsme aktivnější/ nadrženější :-))
No jo zase za všechno mohou chlapy 😃😃😃😃
Chlapi za to nemůžou - to ta potvora příroda 😉
Ženy mají silný mateřský pud , kluci sexuální .
Ženy mají silný mateřský pud , kluci sexuální .
To je dobře, že za to teda nemůžeme 😭😃😃😃😃
Jak je to jinde, nedokážu posoudit. U nás doma: sáhnu jí do kalhotek, poznám. Ona sáhne do trenýrek, pozná. Je to tak padesát na padesát.
Je to individuální, jedinec od jedince.
Obecně si myslím, že více jsou nadržení muži.
Obecně si myslím, že více jsou nadržení muži.
Já si myslím, že žena spíš než obecně nadržená, je nadržená na konkrétního muže. Osobně to nemám tak, že bych se cítila jako "zašukala bych si", ale "s tímhle bych si zašukala". A mám zkušenost, že málokterý muž konkrétně na těchto stránkách tomu rozumí;-)
Já tomu rozumím. Taky bych nešel s každou. Ale s konkrétní ženou, která se mi zrovna líbí. Druhá věc je, že za hodinu potkám další ženu, která se mi taky zrovna líbí. A takových může být za den i několik :-)
Takže abych odpověděla, víc nadržený je muž
Nebudu lhat, zrovna dnes Ti musim dat za pravdu. Ale necitim se jako nejaky sexualni predator, takze to nadrzeni neni uplne vy stylu “zasukal bych si s kazdou… (nebo s kazdou, ktera se mi libi), je to spis takovy pocit intenzivni vzrusivosti, vzruseni a obcasne erekce.
Řekla bych, že chlapi 🤣
Fantazie mužů - nadržená žena 😉😉
Proto tu páni skuci , že ta jejich nechce sex
Ale ženy jsou nadržené 😀😀😀
Proto tu páni skuci , že ta jejich nechce sex
Ale ženy jsou nadržené 😀😀😀
No ale to že nemá chuť na sex s konkrétních chlapem neznamená, že není nadržená, ne?
To jsou myslím dvě různé věci, které si chlapi často pletou :-D
To jsou myslím dvě různé věci, které si chlapi často pletou :-D

Kdo je více nadržený?
Chlap či žena?