Před hlasováním se prosím přihlaste.

Návštěva Urologa

U urologa

Ahoj zajímá mě váš názor a jaké máte zkušenosti s urologem. Já mívám problem se zánětem močáku mám urologa který si mě prohlédne koukne mi na penis a varlata a potom mi strčí prst do zadku když mi tam strčil prst poprvé bylo mi kolem 20 let byl jsem opřeny o lehatko dost mě to zabolelo, měl jsem pocit že se snad počůram prstem my tlačil na prostatu až jsem z toho vytekl, řekl my že mám dost citlivou prostatu. Jaké máte zkušenosti s urologem. Děkuji za odpověď.
Já musel k urologovi dvakrát, právě kvůli prostatě. Moje první zkušenost byla příšerná a okamžitě jsem hledal někoho jiného. Bohužel musel jsem hledat na slepo, protože s kamarády jsem se o tom nechtěl bavit. Naštěstí jsem natrefil na skvělého urologo, který byl ohleduplný a vyšetření proběhlo v pohodě. Záleží, pokud to bylo poprvé, muselo to být pro tebe šok, ale taková nehoda se mi nestala, asi ji máš citlivou no, v tom se nevyznám...
jeho práce je, aby ti zkontroloval podvozek, tzn. žalud, předkožku, varlata, chámovody, to vše lze právě jen pohledem nebo pohmatem. Stav prostaty a močového měchýře zjistí ultrazvukem. A že ti prohmátne řiť až k prostatě je normální. A že jsi vytekl je pro něj informace o stavu žláz prostaty, kdyby tam byla krev, zase by to něco signalizovalo. Není se čeho bát, nejsou tu od toho, aby tě mučili a přežilo to spousta lidí před tebou.
Pro pobavení, já byl na vyšetření řitě kvůli hemeroidům a měl tam být starý doktor a stará sestra. Místo toho mladá sestra a mladá a pěkná mudr. Sepisovala anamnézu a docela jsme se i bavili a najednou řekla " a teď na kolínka, jako kočička" a za chvíli " a teď to bude nepříjemné". Rejdila tam prstem a furt čekám kdy to bude nepříjemný. Pak ještě "a teď to bude víc nepříjemný", to když tam dávala trubici, aby viděla dál. Když mi řekla, že to bylo vše, tak jsem poděkoval, že byla moc šikovná a že jsem furt čekal, kdy to bude nepříjemné a že nic. Tak docela koukala. Takovou pochvalu nebo takovýho exota tam asi často nemívá.
Normální, mě vyšetřuje hlavně ultrazvukem...
Me vysetri ultrazvukem a pak nanda latexovou rukavici nanese gel a pozada abych se predklonila a nadherne me vyprsti
Ano to znám také dělá mi to taky tak
Ahoj jen ty nejlepsi zkusenosti. Lepsi jsou starsi a bisex.
Ano starší jsou lepší a zkušenější
Po létech análních hrátek, mě nějaký prst urologa nepřekvapí.
Po zákroku, kdy mě vytahovali přes péro ledvinový šutr, to byla větší divočina!!
Tak tohle jsem neměl číst, teď mě bude bolet celý víkend 😂😂😂