Já nechápu tu demenci těch lidí tady, za prvé je úplně jasný že je to fake profil, za druhé je příspěvek 7 měsíců starej a reagovat na to mi taky přijde zbytečný, a za třetí opravdu si ty chlapy tady myslej že jim některá napíše pojď přijď mě oprcat na tebe čekám. No prostě mi to hlava nebere
Kup si nějaké dobré hračky.. skus to někdy udělat před ním a v nějakém pěkném prádélku, poslat mi nějakou sexy fotku..
A v nejhorším se najde vždycky nějaký ochotný kamarád..
Jo taky jsem takovou potkal.
Ona při těle, a on už měl jiný zájmy.
Tak jsem jí půl roku dráždil na dálku kde to bylo opravdu divoký, a pak jsme vlítly na hotel.
No teda nevím, rozhodně nejsem typ, že bych na někoho špulila kozy , laskovně přehazovala své oteklé nohy s křečovými žilami, a nějaké podobné blbosti. Jednak bych vypadala směšné a ještě trapněji bych se cítila. Jako jistě , jsou ženy, co to asi umí. Občas si toho u některé všimnu, ale asi se to musí umět, aby dotyčná nepůsobila spíš jako ......
Souhlas... jste pěkný mršky, které vědí kdy si " zapomenout " podprsenku..kdy se předklonit tak, aby pohled muže nesměřoval do očí....kdy se ohnout pro nějakou věc více než je potřeba....kdy si hrát neodolatelně s vlásky...kdy si laškovně hryzat rtíky...je tisíc způsobů jak nalákat chlapa...a neznám žádného, který by na podobné signály nereagoval
Sice si taky myslím, že dotaz je jen provokace na rozproudění diskuze, ale dovolím si nesouhlasit s tezí, že když muž nechce, je chyba pouze na straně ženy.
Život není černobílý a ikdyž to není častý jev, tak existují i asexuálové. Vím o případu, kdy po splození potomků ON přestal mít zájem o sex, prostě "společenské očekávání" založení rodiny bylo naplněno a jinak nemá o takové aktivity vůbec zájem. A neexistuje způsob, jak to změnit (je zvláštní, jak době námluv to dokázal zakrývat, a asi mu ještě bylo připočítáno plus za to, že se dokáže ovládat a na svou vyvolenou s intimnostmi nespěchal, jak záludné!)
Ja tady uz nelovim nic, staci si precist muj profil. To ty jen musis si pohonit ego nad tim, aby si me tu vyzdvihnul a “setrel”, coz se ti vlastne vubec nepovedlo .
Ano, rekl, ze chodim za penize a ze tu moralizuji.
Ovsem pokud sis vsiml, tak jak zde, tak i v jinych diskuzich se vyjadruji slusne a odrazim utoky na mou osobu. Konkretne tady od tohoto cloveka asi jen tak 2-3x. Proste jeho simra na sourku, kdyz muze o nekom rict, ze je kurva a nad tou osobou se povysit. Pritom je to trapne, smesne a detinske.
Navic za ty penize uz nechodim, dokazala sem si nasetrit na spoustu veci, udelat si papiry na kamion a ted s manzelem jezdime ve dvojku. Zmena je zivot. Ale nelituji toho, co jsem delala, do jiste doby me to bavilo. A i presto at sem byla co sem byla, mam v sobe vic slusnosti, nez zde jini uzivatele, kteri sem prijdou, jen aby se mohli na nekom povozit atp. Viz treba jirkapar..
kašli na ně, podle mě na tom není nic špatného, když jsi se živila svým tělem a nyní dokážeš určitě svého partnera uspokojit a věřím tomu, že jsi nyní určitě nejvěrnější žena
Tak to blahopřeji k tomu řidičáku. Vše se nejak vyvíjí a posouvá.....každý něco umí.Dnes se uživit je totiz taky problém.Spousta lidí je doslova závislých na některých věcech a špatných zvycích.
A tak chtělo by to trochu dát do kontextu, ne? Když už tady chceš radu
Ale předpokládám, že to je jen trapná lákačka pro zdejší honiče a úchyly, kteří ti hned zasypou poštu nadrženýma zprávama jak by ti pomohli a jak by tě uspokojili, když to ten tvůj neumí. A ty si mezi něma vybereš pár těch mentálně/intelektuálně znevýhodněných a pak je přesvědčíš, aby ti poslali prachy, co?
Ale no tak, proč být vždy hned tak negativní.
Přece všichni víme, že někteří chlapi takový opravdu jsou.
Dřou v práci i doma, děti jsou a žena už není tak aktivní a krásná jako dříve.
Tak proč si přidávat další šichtu.
Nebo si chlapi myslí, že v manželství je sex až se jim bude chtít.
A jiní zase sex dostanou, až se bude chtít jí...
Třeba ráno odpeckovat třešně a upect z nich tomu chlapovi koláč, nebo něco pomoci udělat na zahradě,když my máme pomáhat s těmi dětmi))....pŕekvapit ho .....trochu sportovat,aby nevypadaly jako velryby.Omezit přiblblé kámošky, které furt radílkují , jak a co má být.. fakt humus tahle doba.Vůbec nezávidím budoucnost mladým. Všude(90%) jen švihlé nebo vyloženě vychcané nazdobené spotřební kurvy + kočky,psi apod nápady.Partner má být téměř na 1 místě. Také neskutečná lenost lidí nezná mezí, vidim každodenně v montovně/ách ty "netáhla".Tu a tam se "osvícený" člověk objeví.Je spousta chlapů ,kteří by za ženskou dali cokoli...ale ony o ně už nestojí, bohužel chlap na vztah už není potřeba.Tedy kromě "otrocké" práce nebo dobíjení "ega".
(upraveno)
Je fakt, že spousta žen se o sebe vůbec nestará, a k tomu mají ještě kecy typu toho sexy mozku níže. To je pak asi peklo , mít doma chytrou velrybu, mazlíčka a dvě posrané děcka co nikdo nechce přebalit, to je masakr
Ja to rozsirim a prachy, takze mnohdy zenska je s chlapem jen kvuli prachum. Dle me zmizely hodnoty co byly este za prvni Republiky, kdy zena byla rada, ze se ji ten jeji vratil nezmrzacenej bez posttraumatickeho sindromu.
Ale taky mnohe zeny si vykladaj rovnopravnost ve svym a dost casto sou natm byti chlapi, ale to je uz neco jineho.
No pokud mas deti, tak rozhodne u manzelky uz nebudes na prvnim miste. Kazdy zahradu nema, ale teplym obedem nebo veceri urcite nepohrdnes a to staci k tomu, aby si ty deti pohlidal bez pitomych reci. A pokud chlap nesportuje a roste mu pivas, proc by mela se snazit zenska byt pro neho atraktivni, kdyz on se nesnazi tez.. a jen prska jak co by mohlo byt a neni. Za dalsi mazlicek do rodiny patri. Takze kocicka nebo pejsek, zrejme ti to nevoni, protoze bys obcas holt musel po nich sebrat to h*vno.. pochybuju, ze si ten typ, co by vubec prebalil prcka. Jen si udelat dite a dal se vsecko toc kolem me, zenska zvladej vsechno, ja chodim do prace a jsem alfa samec. To presne si tady ted o sobe prozradil. Naprosto nevhodny kus masa pro normalni rodinny zivot aj ten bez deti. Trosku se srovnej a shod si ego. (upraveno)
Neboj, mam, se svou rodinou, uvarila sem kuratko, pojime, nakrmime kocicky a korely, pojedeme na hriste a potom budu balit a v noci vyjizdime s manzelem s kamionem opet do sveta. Na svuj zivot si nestezuji. Mam dokonaleho muze a on ma dokonalou zenu. Koneckoncu mi tu dokonalost denne opakuje aspon 10x :) tobe tez pekny vikend
(upraveno)
Manžel o mě nestojí
Chuť na sex
A v nejhorším se najde vždycky nějaký ochotný kamarád..
prijdu z tvrdym na rychlovku
prijdu z tvrdym na rychlovku
Ona při těle, a on už měl jiný zájmy.
Tak jsem jí půl roku dráždil na dálku kde to bylo opravdu divoký, a pak jsme vlítly na hotel.
Život není černobílý a ikdyž to není častý jev, tak existují i asexuálové. Vím o případu, kdy po splození potomků ON přestal mít zájem o sex, prostě "společenské očekávání" založení rodiny bylo naplněno a jinak nemá o takové aktivity vůbec zájem. A neexistuje způsob, jak to změnit (je zvláštní, jak době námluv to dokázal zakrývat, a asi mu ještě bylo připočítáno plus za to, že se dokáže ovládat a na svou vyvolenou s intimnostmi nespěchal, jak záludné!)
Pokud jeden na druhého kašle, tak co s tím? Nežijeme věčně
(upraveno)
Ovsem pokud sis vsiml, tak jak zde, tak i v jinych diskuzich se vyjadruji slusne a odrazim utoky na mou osobu. Konkretne tady od tohoto cloveka asi jen tak 2-3x. Proste jeho simra na sourku, kdyz muze o nekom rict, ze je kurva a nad tou osobou se povysit. Pritom je to trapne, smesne a detinske.
Navic za ty penize uz nechodim, dokazala sem si nasetrit na spoustu veci, udelat si papiry na kamion a ted s manzelem jezdime ve dvojku. Zmena je zivot. Ale nelituji toho, co jsem delala, do jiste doby me to bavilo. A i presto at sem byla co sem byla, mam v sobe vic slusnosti, nez zde jini uzivatele, kteri sem prijdou, jen aby se mohli na nekom povozit atp. Viz treba jirkapar..
(upraveno)
Nebo raději počkat, až bude nevěrná protistrana, abych byl(a) z obliga?
Sex je obraz vztahu, nevěřím že vše je super skvělé, jen sex chybí 🙈.
Ale předpokládám, že to je jen trapná lákačka pro zdejší honiče a úchyly, kteří ti hned zasypou poštu nadrženýma zprávama jak by ti pomohli a jak by tě uspokojili, když to ten tvůj neumí. A ty si mezi něma vybereš pár těch mentálně/intelektuálně znevýhodněných a pak je přesvědčíš, aby ti poslali prachy, co?
Přece všichni víme, že někteří chlapi takový opravdu jsou.
Dřou v práci i doma, děti jsou a žena už není tak aktivní a krásná jako dříve.
Tak proč si přidávat další šichtu.
Nebo si chlapi myslí, že v manželství je sex až se jim bude chtít.
A jiní zase sex dostanou, až se bude chtít jí...
to sedlo))))
vlákno je samozřejmě taková tradiční provokace...
trochu odplivnutí:
Třeba ráno odpeckovat třešně a upect z nich tomu chlapovi koláč, nebo něco pomoci udělat na zahradě,když my máme pomáhat s těmi dětmi))....pŕekvapit ho .....trochu sportovat,aby nevypadaly jako velryby.Omezit přiblblé kámošky, které furt radílkují , jak a co má být.. fakt humus tahle doba.Vůbec nezávidím budoucnost mladým. Všude(90%) jen švihlé nebo vyloženě vychcané nazdobené spotřební kurvy + kočky,psi apod nápady.Partner má být téměř na 1 místě. Také neskutečná lenost lidí nezná mezí, vidim každodenně v montovně/ách ty "netáhla".Tu a tam se "osvícený" člověk objeví.Je spousta chlapů ,kteří by za ženskou dali cokoli...ale ony o ně už nestojí, bohužel chlap na vztah už není potřeba.Tedy kromě "otrocké" práce nebo dobíjení "ega". (upraveno)
Ale taky mnohe zeny si vykladaj rovnopravnost ve svym a dost casto sou natm byti chlapi, ale to je uz neco jineho.
(upraveno)
doufam ,že Tě to uklildnilo
to co vypustíš do okolí , to se většinou vrátí....
vubec nepochopila smysl mé reakce
peknou nedeli