Sila výstreku

... od čoho to závisí?

Páni, od čoho závisí sila výstreku? Niekedy to mám extra silné inokedy slabé dokonca niekedy to ledva vytečie. Trochu sa mi zadá, že doba zdržanlivosti môže hrať istú úlohu, ale nie je to pravidlo. Máte toto odsledované? Poradí niekto?
Mám ten istý problém, môžeme sa o tom porozprávať v súkromí
Kegelove cviky treba pozriet a trenovat
Fesiman80
Fesiman80 Neaktivní před 12 měsíci
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Síce nie som muž, som masérka a pri senzualnej masáži penisu ktorý trvá cca 30 min, som si všimla toto, výdatne vystreky niekedy až za hlavu, majú mladší muži, ale i starší,hlavne ktorý športujú a neberú žiadne lieky, dodržujú pitný režim, životosprávu no a stres je zabijak
Madam vďaka za cenné info, Vyplýva na to aj technika masturbácie? Alebo odďalovanie výstreku? ... Aký ste zaznamenali "rekord"?
Určite čím dlhšia masáž penisu, odhaľovanie a potom ako som písala, vek, či cvičiť atď, jeden klient môže mať 35 rokov , najdlhší vystrek až za hlavu a veľa semena, zdravý pozitívny chlap
Nepatrím k mladým zajkom. Môžem len súhlasiť. V piatok som bol na masáži moja masérka mi robila masáž vajíčok a penisu a výstrek som mal taký silný že síce mal ísť do jej dlane ale vystrekol som sameno na jej blúzku. môžem len súhlasiť s tým že veľa záleží od techniky masturbácie. ... Dĺžka sexuálnej absencia ani nie lebo naposledy som striekal deň predtým.
Prvý deň vonku 30+°C a už to má následky...