Hotwife poprvé

Hotwife si chce poprvé užít gangbang

Se svojí ženou bychom si rádi vyzkoušeli akci, kdy by si žena užila s více muži zároveň. Nejspíše ve swingers klubu. Chtěli bychom Vás poprosit o nějaké doporučení na kvalitní klub, kde je hezké prostředí, příjemný personál a hlavně bezpečno ?
Určitě Young Gentleman ve Fantasy. Dost mužů velmi na úrovni a taktních. Současně tam regulují počet mužů podle lidí a vstupné pro sólo muže je taky dost, tak to vyfiltruje lidi. :)
Zkuste Nahekoupani ve Žďárci. Splňuje všechny vaše požadavky, určitě bych zdůraznil příjemný personál - na 200%.
zkuste co máte nejblíže,a tím jsou Bravantice,dejte šanci i dalším klubům,ale nakonec se stejně vrátíte do Bravek.Personál?tam by se ostatní mohli učit,jak se má dnes chovat k zákazníkům.Ale nejlepší je vlastní zkušenost,každému se líbí něco jiného,to co se líbí nám se nemusí líbit vám (upraveno)
V Praze bych doporučil Desire. Je tam pěkné prostředí, příjemná obsluha a dost slušný výběr mužů různého věku, kteří by se rádi přidali. Já zřejmě nebudu vaše věková kategorie, ale také jsem jeden z těch, kteří by se rádi přidali k nějakému páru, zatím se mi to bohužel nepoštěstilo, ale třeba se jednou někdo najde.:-)
Za nás je nejlepší varianta si zde najít a vyfiltrovat pár mužů, je to zdlouhavé, ale akce je potom kvalitnější a může se opakovat. Na SW jde většině mužům hlavně o to se rychle udělat, dokonce se nám stalo, že jeden ztratil erekci, ale porad narážel pánví na zadek asi aby se neztrapnil před kamarády😃. Ale když už gangbang ve sw klubu, tak ideálně Fantasy - gentlemans párty, množství mužů je regulované a při registraci dělají facecheck, takže se vyhnete "tomu nejhoršímu". Desire je taky super, ale na single muže tam máme smůlu
Coupe_wolf
Coupe_wolf Neaktivní před 2 roky
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Sabinovka. Praha 3.
www.artlove.cz
Tam si paní užije.
S teploušema to bude určitě jízda😄
Co to meleš ? Jsou tam úplně běžné akce pro hetero minimálně dvakrát do týdne.
Místo těch jedovatostí ti doporučuji zajít do Sabinovky. A zkus tam někomu říct, že je ,,teplej,,..:-)) machýrku
Jj, vím...holky za prachy s natáčením. A když já jsem u tebe machýrek, že nechodim buď mezi teplouše anebo ve frontě čekat až budu moct stříkat na kameru, zkus ty zajít na normální swingers, v přirozené konkurenci tam obstát a přitom uspokojit i několik žen a nejenom sebe.
jaké prachy máš na mysli? kdo komu platí a kolik?
Samozřejmě těm holkám, co tam polykaj semeno
Za nás je nejlepší klub Desire. Pěkný, čistý, milý a ochotny personál. Je tam skvělá atmosféra. K tomu ještě sauna a vířivka.
z Olomouce,nejblíže do Bravantic,mají tam vše,swingers i gang akce