Kupodivu mi chodí kladné ohlasy. Ano, potěší to. Nicméně také je mi milejší stručnější ohlas, bez zbytečných sladkých řečiček. Zpravidla už to působí falešným dojmem
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Vadí bez ohledu na obsah vzkazu a proto je blokuji. Uznávám komentáře pod obsah ale spamování vzkazníku ne.
Doporučuji chválit osobně, na ulici, mně taková lichotka vždycky zvedne náladu, vykouzlí úsměv a potěší. Jedna taková vydá za 1000 tady a ještě vidíte, koho vlastně chválíte.
Doporučuji chválit osobně, na ulici, mně taková lichotka vždycky zvedne náladu, vykouzlí úsměv a potěší. Jedna taková vydá za 1000 tady a ještě vidíte, koho vlastně chválíte.
Díky za názor! Samozřejmě, často se neudržím a chválím i osobně, ale většinou je mi pak opětován pohled jak na úchyla. :)
Díky za reakci. Je hezké reagovat a poděkovat, nestává se to ale často. Nicméně samozřejmě mi do oka padnou především ženy s galerkami a ty budou mít určitě zaspamované vzkazy, takže se ani nedivím.
Tady bych jen podotkl, a i s tim souhlasim. Ze vetsina muzu, asi i vcetne mne je trosku ostychava si vymazlit profil. Pro mne neni vymazleni profilu si tam prsknout fotku ptaka a na galerky jsem trosku stydlin.
Takze mas pravdu, muj profil je mizernej a i pres chvaleni se reakce dockavam zridka prave kvuli profilu :)
Takze mas pravdu, muj profil je mizernej a i pres chvaleni se reakce dockavam zridka prave kvuli profilu :)
Tak to neni o Tvem ostychu ne:D ale ze proste nechces si dat par min a vyplnit profil aby to nejako vypadalo a treba i zaujalo :D
Tak jsem sice od přírody celkem exhibo (v reálu), ale na internetu raději bývám opatrný. Ostych je jen výmluva :) Není to o tom, že tomu nic dát nechci, naopak. Nicméně raději poskytnu více informací ve zprávách, než takto přímo v profilu. Každopádně díky za reakci :)
Vadí, protože většina chválí, jen aby si usnadnili cestu k zasunue. Takže většina prostě jen lže.
Tak chválím co se mi líbí, tak asi přirozeně člověk myslí na to, že by si dal. To nerozporuju
Nejsem diplomat a kvůli zásunu?jak kdo...jen díra je málo
Jsou tady lovci skalpů 🥴 a jim stačí jen ta díra
bohužel,ale co člověk nadělá nic,jen to chce trpělivost a čas
(upraveno)
Mně je to šumák 🤣 na chválu reaguji negativně a posílám mazače medu kolem huby zdatně do hajzlu. Je to nejúčinnější způsob, jak nenaletet
…nejúčinnější způsob, jak nenaletet…
Tak tomu říkám bezpečný sex 😂
Tak tomu říkám bezpečný sex 😂
Nevím jak ty, ale já sex k životu nepotřebuju. Takže ano je to svým způsobem bezpečný sex, protože žádný není. A než mít sex na howno, tak si ho raději odpustim.
Mno právě proto se ptám a jsem zvědavé kolik je takových jako Ty.
Nevadí, naopak, potěší. Jak v komentářích, tak ve vzkazech.
Přesně tak pochvala vždy potěší.
když,je co chválit,tak vždycky mile rád

Dámy, vadí či nevadí?
Když Vám píšeme vzkazy a chválíme
Tedy pokud Vám to obecně vadí, tak se omlouvám, ale býváte tak sexy, že mi to často nedá.
Jak to tedy vidíte dámy?