Příspěvek byl uživatelem smazán.
Jaký chlastání ? A ne každá se chce fotit. Nepotřebuji aby mě někdo plácal po ramenu jen jsem chtěl rozumný pohled na věc a rozvíjet konverzaci toď vše. Jen tady to asi nejde.
Nevím proč mezi lidi daváš tak hloupé věci když víš jak se chytají každé blbosti..
Prostě pokud chceš šukat, tak si nehledej vztah..
Asi už je čas aby ženský rod převzal řízení planety
Prostě pokud chceš šukat, tak si nehledej vztah..
Asi už je čas aby ženský rod převzal řízení planety
Od toho forum podle mě slouží. Člověk napíše svůj problém atd a čeká na odezvu.
Tohle je ale problém, co maš řešit s psychologem ne to házet na veřejnost.. to samé platí pro orientace transky apod. To na veřejnost vůbec nepatří..
Ale já nemám problém, my se asi nechápeme. A jak už jsem psal od toho jsou tady tyhle fóra. Já jsem nahodil téma a čekal nějakou rozumnou konverzaci, a ne nej urážení.
Děkuji ze pěkné shrnutí, někdy je to tady s lidmi těžký.
Ty máš velký problém .. a jak vidíš reakce lidí, potvrzují to
Nemám žádný problém a ještě ani jeden poradny argument jsem nedostal. Ale děkuji a tímhle by jsem to ukončil.
Je rok 2024, hranice roky nastavené, pokud osoba vidí problém, je třeba se zajít poradit..
Za mě je to mrvení budoucích generací a jejich životů když si lidské opice dělají co chtějí a ještě si žadají práva..
Až budou pod odborným dozorem, chtělo by to i evidenci pro úřady, tak pak se můžeme bavit.. erotika není k životu třeba v až tak extremních případech.. jak ze sebe uděláš babu nebo bisexuála případně si nevážíš partnerky, máš sakra problém
Za mě je to mrvení budoucích generací a jejich životů když si lidské opice dělají co chtějí a ještě si žadají práva..
Až budou pod odborným dozorem, chtělo by to i evidenci pro úřady, tak pak se můžeme bavit.. erotika není k životu třeba v až tak extremních případech.. jak ze sebe uděláš babu nebo bisexuála případně si nevážíš partnerky, máš sakra problém
Já to slovo pochopil. Nechtěl jsem tady psát ramán jen, jen stručně a čekat na nějakou rozumnou odpověď.
Tolik moralistů jsem tady nečekal 😂😂
To je buď nejdebilnější omluva pro nevěru, jakou jsem kdy četla a nebo nejdebilnější troll, jakýho jsem kdy potkala.
Ani jedno, děkuji za koment třeba zase příště.
nnazyvat to muzes jak chces ale je jasny ze je to podvádění
Samozřejmě že je to podváděni. Jen není podváděni jako podváděni.
To podvádění je a ty si jen honíš ego.. ještě, že tě má jen na prachy, ono copak by s tebou dělala ..😃😃
Je fajn si o mě myslet že jsem € 😁 není to o egu ale vážně jen koníček. S každou kterou jsme se tady potkal tak jsme si rozuměli a byla vzájemná sympatie. Nic víc nic míň
Kdyz to neberes jako podvadeni, tak tipuju, ze budete mit s pritelkyni volny vztah a ona si muze mit taky svuj konicek 🤷♀️.. jinak je to podvadeni..

Koníček podvádět přítelkyni?
Proč jí nenecháš si najít muže co za to stojí místo takového kurevníka?
Ponižuješ a kdokoliv se jí může vysmát ..
Jsi jen sobecký hlupák a na to vleze jen to co nepřemýšlí
Proč jí nenecháš si najít muže co za to stojí místo takového kurevníka?
Ponižuješ a kdokoliv se jí může vysmát ..
Jsi jen sobecký hlupák a na to vleze jen to co nepřemýšlí
Nemůže protože nepíchám kamarádky ani žádnou v okolí. Proto jsem tady na amatérech. Každá ví do čeho jde a o co mi jde a buď se domluvíme nebo ne.
Karma funguje dobře.. až příjde, doporučím ji pořádný péro ať si taky tvá přítelkyně užije a třeba z toho bude taky její koníček..
Máš pravdu 😃😃
Máš pravdu 😃😃
Překvapuje mě že se tě to takhle dotklo. Nenapsala jsi ani jedinou rozumnou zprávu takže budeš asi úžasná osoba.
Tak o tobě nic rozumného napsat nelze.. spíše se vciťuji do přítelkyně..
Ale jak si vezme tvá přítelkyně do ruky krásně macaté pořádné péro co se v pusince úžasně přetahuje, zamiluje si ho a ty končíš .. 😉
Ale jak si vezme tvá přítelkyně do ruky krásně macaté pořádné péro co se v pusince úžasně přetahuje, zamiluje si ho a ty končíš .. 😉
Tak ještě že moje přítelkyně není taková kur** jako ty 😁 takže jsem v suchu ❤️
Od tebe to zní vtipně.. já jsem aspoň svobodná a nedělám z někoho o kom tvrdíš, že je úžasný idiota 😉
Ty jsi to pořad nepochopila. Ale to nevadí, moc děkuji za názor.
Tohle neokecáš i kdyby ses uměl snažit.. neboj, on ti to ten život vysvětlí 😉
Nebojím neboj😉 a tobě přeji aby se tvůj budoucí partner nikdy nedozvěděl o tom že chodíš za peníze.
Já při vztahu služby nedělala.. protože já z partnera nedělám idiota jako ty ..
Financuji si budoucí živnost aby byl i můj partner v klidu takže já přemýšlím.. ty jsi jen případ co řeší jen sebe..
Není důvod něco tajit, muži chápou situaci a mě čeká mazání profilu, tebe naprosto dojebaný život s alimentama 😃 (upraveno)
Financuji si budoucí živnost aby byl i můj partner v klidu takže já přemýšlím.. ty jsi jen případ co řeší jen sebe..
Není důvod něco tajit, muži chápou situaci a mě čeká mazání profilu, tebe naprosto dojebaný život s alimentama 😃 (upraveno)
To pochybuji že těch pár stovek měsíčně nějak zvedne tvou životní úroveň 😂😂 jde vidět že jsme oba z jiné vrstvy lidí 😅
Vzhledem ke tvé jednoduchosti je mi jasné, že si pár vět na profilu nezvládl .. a jak vidíš, jsi tu za blbce ty.. u mě to lítá v jiných častkách ..
A vzhledem k tomu co píšeš jsi v hodně spodní vrstvě ... tady jsi malý pán 😉
A vzhledem k tomu co píšeš jsi v hodně spodní vrstvě ... tady jsi malý pán 😉
V jiných částkách jsou tady úplně jiný holky a rozhodne ne ty. Kdyby jsi se mnou vedla konverzaci tak možná ale takhle určitě ne.
Chlapče to neurčuješ ty.. Orální paní je jednou z nejlépe placených žen zaměřených na orál.. a už jsem ve vzkazu odpovídala, že pro mě jsi nula..
Za mnou jezdí muži co používaji hlavu, ne co si berou nějaké bůh ví jaké do postele.. ani jedna co máš v albu nepůsobí dobře jak nějaký eskort z donucení za peníze
Za mnou jezdí muži co používaji hlavu, ne co si berou nějaké bůh ví jaké do postele.. ani jedna co máš v albu nepůsobí dobře jak nějaký eskort z donucení za peníze
Děkuji orální paní za konverzaci. Ať se vám daří
Děkuji, už letos na podzim si díky mužům mohu už pomalu spouštět business takže na sobě taky zamakej ať neskončíš sám 😉
To jsem rád, děkuji ale jsem úplně v pohodě věřte mi ☺️
Když vidí toho tvého mini pindíka, tak se nějaká chytne jo?
(upraveno)

Jak vidíš tak ano 😉 a vsadím jsem že jsem jich měl víc a hezčí než ty 😁
O tom pochybuji, ale budíš.
Aspoň si to se mnou užili, ve tvém případě asi moc ne

Hlavně je na nich vidět, že je to nebaví.. ten výraz mluví za vše.. bůh ví co jim za to slibuje.. ze sebe dělá frajera ale nahaní to kde se dá.. ten skončil
Ano mluví obě si to užili. Frajera se tebe v žádném případě nedělám 😉
Takže nevíš vůbec nic 😁 ale nevadí žít dále.
A já měla zase větší a hezčí péro než máš ty .. 😃
Za pero nemůžu 🤷♂️ ale je fajn že mi tohle píše někdo do nemám ani vlastní profilovku 😂😂😂
Můj koníček
Koníček