Tento web mě už pár let hodně baví, až na falešné profily a nevychované lidi. Baví mě celkově erotika a chtěl by jsem v ni zkusit hodně věci. Pár zkušeností už jsem tady nasbíral ale ani zdaleka nejsem u konec. Jak se tady líbí vám a co vše jste už tady zažil ? Budu rád za každý zážite.
Když je ti to “sumak”, tak proč to řešíš ?
A proč vyžaduješ a po kom to vyžaduješ, aby se s chováním místních stálic mělo začít něco dělat ?
Jak si vlastně takově, něco dělání představuješ ?
Docela by mě zajímalo, jaký je tady poměr mužů a žen. Ale myslím fakt žen, ne červených profilů za kterými jsou muži. Což se dá asi těžko zjistit.
A pak taky v jakém poměru jsou ženy, co chtějí za sex peníze k těm, co peníze nechtějí.
Tento web je dobrý a hlavně asi jediný, takže není z čeho vybírat. Nějaké výhrady by byly, ale většinou je to o lidech. Bohužel je tady sorta lidí, kteří to kazí, ale nejde s tím nic udělat.
Taky záleží odkud si. Co jsem koukal, tak tady v JM kraji nebývá online moc žen a tak není moc šance se s někým sejít.
V Olomouckém kraji ještě horší. Poměr mužů a žen 10/1 a když člověk slušně napíše nebo odpoví na inzerát tak 9 z 10 případů ignor... a z té desáté se buď vyklube headhunterka co shání gigoly nebo že jde za peníze.
S těmi inzeráty je to tady stejné. Chápu, že ženám píše spousta mužů, ale když si tu zprávu ani nepřečte a za týden tam má nový inzerát, tak je to smutné. Dáváš si s tím práci hezky a slušně odepsat a ona si to ani nepřečte. Zní to ublíženecky, ale je to tak.
To máš naprostou pravdu, já jsem naštěstí Praha Ostrava takže něco má výběr mám 😁. A taky mi nedělá problém nějak dojet když je to zajímavý. Jednou jsem jel do Liberce za jedním tady hodně známým párem a bylo to úžasný. Snad se mi ještě něco podobného poštěsti uskutečnit.
Žen s inzerátem je tady cca 1400, zatímco slovo "Nehledám" má v profilu cca 3000. Ty jsou automaticky vyloučené a napíše jim maximálně kkt, pro chlapy, kteří umí číst, je to ztráta času.
Je to myšleno tak, že když si přečteš něčí profil a má tam napsáno jsem vdaná, zadaná a nehledám tady nikoho atp, Tak je logicky neotravuju psaním. Nebo ženy, které sem jen chodí si číst blogy a povídky.
Amateri.com
Zkušenosti
amateri.com/cs/povidky/18190/prihlaseni-na-amatery-po-letech
amateri.com/cs/povidky/25606/po-letech-na-amaterech-ahoj-cubicky
(upraveno)
A proč vyžaduješ a po kom to vyžaduješ, aby se s chováním místních stálic mělo začít něco dělat ?
Jak si vlastně takově, něco dělání představuješ ?
A pak taky v jakém poměru jsou ženy, co chtějí za sex peníze k těm, co peníze nechtějí.
Taky záleží odkud si. Co jsem koukal, tak tady v JM kraji nebývá online moc žen a tak není moc šance se s někým sejít.