Amateri.com

Zkušenosti

Tento web mě už pár let hodně baví, až na falešné profily a nevychované lidi. Baví mě celkově erotika a chtěl by jsem v ni zkusit hodně věci. Pár zkušeností už jsem tady nasbíral ale ani zdaleka nejsem u konec. Jak se tady líbí vám a co vše jste už tady zažil ? Budu rád za každý zážite.
Našel jsem tu svůj první sex. zážitek (manželský pár), svoji bývalou přítelkyni, a pak po letech:

amateri.com/cs/povidky/18190/prihlaseni-na-amatery-po-letech

amateri.com/cs/povidky/25606/po-letech-na-amaterech-ahoj-cubicky
(upraveno)
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Je ti to tak jedno, že o tom píšeš kudy chodíš *378*
Když je ti to “sumak”, tak proč to řešíš ?
A proč vyžaduješ a po kom to vyžaduješ, aby se s chováním místních stálic mělo začít něco dělat ?
Jak si vlastně takově, něco dělání představuješ ?
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Souhlasím. A používat rozum a logiku. Respektovat co mají uživatelé napsáno v profilu, v inzerátech atd.
Docela by mě zajímalo, jaký je tady poměr mužů a žen. Ale myslím fakt žen, ne červených profilů za kterými jsou muži. Což se dá asi těžko zjistit.
A pak taky v jakém poměru jsou ženy, co chtějí za sex peníze k těm, co peníze nechtějí.
Hrubý odhad jde udělat, když si vyfiltruješ muže, žený v sekci lidé.
Tento web je dobrý a hlavně asi jediný, takže není z čeho vybírat. Nějaké výhrady by byly, ale většinou je to o lidech. Bohužel je tady sorta lidí, kteří to kazí, ale nejde s tím nic udělat.
Taky záleží odkud si. Co jsem koukal, tak tady v JM kraji nebývá online moc žen a tak není moc šance se s někým sejít.
V Olomouckém kraji ještě horší. Poměr mužů a žen 10/1 a když člověk slušně napíše nebo odpoví na inzerát tak 9 z 10 případů ignor... a z té desáté se buď vyklube headhunterka co shání gigoly nebo že jde za peníze.
S těmi inzeráty je to tady stejné. Chápu, že ženám píše spousta mužů, ale když si tu zprávu ani nepřečte a za týden tam má nový inzerát, tak je to smutné. Dáváš si s tím práci hezky a slušně odepsat a ona si to ani nepřečte. Zní to ublíženecky, ale je to tak.
Je to tak. A nebo si ji přečte a nic. Snad jen 1-2x se mi stalo že přišla odpověď "sorry, ale nemám zájem". Čest těmto výjimkám
Ano taky jsem rád, když mi napíše, že nemá zájem, než když nenapíše nic.
To máš naprostou pravdu, já jsem naštěstí Praha Ostrava takže něco má výběr mám 😁. A taky mi nedělá problém nějak dojet když je to zajímavý. Jednou jsem jel do Liberce za jedním tady hodně známým párem a bylo to úžasný. Snad se mi ještě něco podobného poštěsti uskutečnit.
To máš štěstí. Tady opravdu moc žen není. A kolikrát to ještě zmenší ženy, které chodí za peníze, nebo zadané ženy. Ale web jako takový je dobrý.
Dotaz, jak je myšleno "nebo zadané ženy". Zvažujes se oženit?
Žen s inzerátem je tady cca 1400, zatímco slovo "Nehledám" má v profilu cca 3000. Ty jsou automaticky vyloučené a napíše jim maximálně kkt, pro chlapy, kteří umí číst, je to ztráta času.
Je to myšleno tak, že když si přečteš něčí profil a má tam napsáno jsem vdaná, zadaná a nehledám tady nikoho atp, Tak je logicky neotravuju psaním. Nebo ženy, které sem jen chodí si číst blogy a povídky.