Zlín - akce

Swinger, venkovní akce

Ahooj,
jsou v okolí Zlína nějaké swingers, gangbang akce? Popřípadě místa v přírodě, kde je možné potkat spíše páry? Nebo je zlínsko v tomhle ohledu stále mrtvé? :)
Napis me soukromou zpravu...........
Páni administrátoři,proč neustále mažete cokoli,kde se objeví slovo Bravantice!máte být nezávislí,včera tady byly dvě naprosto shodné věty,v jedné napsané Přerov-tento komentář stále přežívá a druhý stejný se slovem Bravantice-ten záhadně vždy zmizí-Proč?
MaxRockatansky
MaxRockatansky před 11 měsíci
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
už jsem tu jednou psal,ale admin vše v tichosti smazal,aniž by poslal info proč se tak stalo
Nejbližší je Klub Trojka v Přerově. Jinak na ZL je to mrtvé...
Ahoj přesně tak *24* sama jsi si odpověděla Zlínsko je bylo a bude v tomto mrtvé je třeba lovit v jiných vodách v okolí Zlína nic není
Myslela jsem si, že se něco změnilo, ale asi teda ne. Je to škoda
Jen mě tak napadá, v profilu máš něco okolo 25 let. Jestli je to pravda, nechci tě odsuzovat, ale jsi na sw akce mladá. Máš svůj šukací život před sebou a v tomhle věku můžeš mít každého chlapa nebo holku na kterou si ukážeš. Na sw akcích je to obvykle od 30 let výše. Když se tedy rozhodneš tam jít ta silně doporučuji párovou akci. Proč párovou, na běžné by se na tebe sesypali všichni chlapi a nedali ti pokoj. Jestli to chceš opravdu zkusit tak se připrav na morální kocovinu po akci, a možný povit žárlivosti při akci. (upraveno)
20 :D, ale párové akce už máme za sebou, nikdy mi teda žádná žárlivost nedostavila, takže máš dle mého strach zbytečně.