Jak na souseda

Jak vykourit souseda?

Mam souseda na vesnici, klasickej pan 65 s rodinou (ale bydli tu sam), zena bydli ve meste… chodi mi tu v treniach a dela me nadrzenyho porad! Naposled lezel na dvorku a stalo mu pero, nebo stalo, mel ho nabehlyho a ja sel kolem a on vstal a sel na pokec… Nemohl jsem z nej oci nechat. Tak byvh mu ho vykouril, jak na nej? Myslite, ze by se nechal?
Co tak zkusit si s ním, dát něco k pití a hezky si popovídat. 😉 Třeba má taky něco na srdci. 🙂
GrandVenison007
GrandVenison007 Neaktivní před 8 měsíci
Příspěvek byl uživatelem smazán.
ZabitNudu
ZabitNudu Neaktivní před 8 měsíci
Tak jenom popovídat, na víc krát v soukromí. 🙂 A nenápadně se začít bavit o sexu a touhách.
Dejte pár piv nebo panáků a debatu o životě a buďto něco z toho bude ,nebo ne .
Přesně s tímhle bych souhlasil
GrandVenison007
GrandVenison007 Neaktivní před 9 měsíci
Takže to není směroplatný ,říkala Máňa 🤦
Tak.co dopadlo to nejak zajimave?
ZabitNudu
ZabitNudu Neaktivní před 11 měsíci
Patnact ti neni, tohle bys mel zvládnout i bez amateru:-)
Tak preci jenom je tp muj hetero soused tak musim byt opatrny
Pokud je soused hetero tak se ani o nic nepokoušej nebo ti prokopne prdel.
Ja uz mel heteraku… nemyslim si, ze je ti pravidlo…
GrandVenison007
Zajimave je proc teda mas nutkavost to docist az do konce a jeste pak napsat *4*
A holka která něco zkusí ale není tvůj typ taky končí hodně špatně? Jaký v tom je rozdíl?
Rozdíl je v tom že pokud je normální heterák tak nemá zájem o buzeranta.
GrandVenison007
To on ale nemusí vědět. Tahle homofobie jsou jenom takový drsný kecy. Ani buzeranti jak říkáš neskočí někomu jen tak po péru. Takovou představu může mít jen opravdu hloupý člověk. Oťukávají jako normální lidi a prostě to zkusí. Vyrovnaný člověk jistý si svojí orientací prostě řekne něco jako sorry vole, jsem hetero, nemám zájem. Ale tyhle rádoby tvrdý kecy spíš ukazují na latentní homosexualitu. Nehledě na to, že i buzny si dost vybírají a s velkou pravděpodobností by si o dotyčného ani neopřel kolo. Já nesnáším různý homo aktivisty, ale ještě víc mi vadí primitivové *3*
GrandVenison007
Lip bych to nerekl, takove to urputne ,,jen any me buzerant nechtel kourkt bych ho zabil,, mi prijde podezrele a nebo hloupe *24*
GrandVenison007
Tak to by pokraxovsl fakt uz jen debil ne *6*
Nazdar krasavče. Udělám ti to jako žádná ženská. A jak zkusíš chlapa, nebudeš chtít jinak :-*
Přesně tak a hlavně buď opatrnej při zasunu
Pokud je hetero, tak zásun nebude 🤦😂
Tuhle možnost si on vůbec nepřipouští. 😄
Měl by se probudit a vytáhnout ruku z rozkroku. 😂
Nejlepší bude hodit mu na zahradu krtka. Aš bude dělat krtek kopečky a pan domácí jej bude vykopávat ta mu ho tam foukni ze zadu.