Kamencové jezero - FKK

Zkušenosti, návštěvy

Přeji hezký den,
Chtěl bych se zde zeptat, jestli je tu někdo kdo navštěvuje nuda pláž na Kamencovém jezeře. Nějaké zkušenosti ohledně klidu, bordelu(odpadky), návštěvnosti jestli přeplněné nebo ne a tak :) případně jestli je i šance se takhle setkat a popovídat s různými lidmi, né nutně hledat hned nějaké intimnosti.
Na Kamenčáku je fajn. Nějaký nepořádek tam nehrozí. No a počet lidí - jako všude, je-li počasí, lidí dost. Ale místo se vždy najde. A asi i jako jinde - kdo se chce bavit, jistě někoho ke konverzaci najde.
To moc rád slyším :) již jsem navštívil už pár pláží a byl jsem dosti zklamán, jak se tací lidé chovají na té pláži :(
Také tam rádi jezdíme a to jak do kempu tak na nudi.
Nechystá se tam někdo v nejbližších dnech na nuda?
Nebude dnes odpoledne nějaký muž na nuda?
Preferujete Kamenčák nebo i FKK na divoko?
To je co FKK na divoko? Jako mezi hadrákama?
To ne. Myslel jsem neofiko pláže. Nechra, Braňany a pod.
Nechranice zkurvili rybáři, kteří se naserou úplně všude a je tam po nich jen bordel.
V Braňanech jsme ještě nebyli.
Na nechranické nudapláži rybáři nejsou. Akorát naproti sem tam!
Od té přehrazené cesty, kam chodili nudisti jsou rybáři všude.
Chystáte se k vodě o víkendu? Přemýšlím o návštěvě nudapláže někde v okolí.
Jste zřejmě úplně jinde! Jsem tu takřka denně. Naprostej klid a pohoda, naháčů na prstech jedné ruky!
Částečně souhlas.Pro mně jsou rybáří divní lidi. Asi se najdou vyjímky. Braňany. Není tam moc plácků a asi bych to tady nerozmazával, nebo tam bue chodit víc šmíráku než nudistů.
Všude smrad, vyvrhlé ryby, petky od piva a další bordel. Pod vys.vedením byla ta nuda super.
Mohu se tam zastavit v podstatě kdykoli...
Pojedeme tam do kempu a určitě navštívíme i nudapláž