Přerušení/odstranění uzdičky

Uzdička + její vliv na výdrž

Zdravím, zajímalo by mě zda tu někdo má přerušenou (ať už úmyslně či ne) nebo úplně odstraněnou uzdičku a jaký to má vliv na výdrž? Podle některých materiálů by to mělo pomoci s předčasnou ejakulací, tak mě zajímá zda s tím má někdo zkušenost.

Díky
Čau prodělal jsem obřízku a tím pádem i odstranění uzdičky asi před půl rokem ... S výdrží to podle mě nemá nic společného ... Žalud sice zhrubne a není tak citlivý ale mě přijde že na sex to vliv nemá ... Vydržím úplně stejně a u ruční práce i u sexu i tak cítím dotyky stejně jako předtím. Jediný rozdíl u té citlivosti je že mi nevadí tření v trenkách. Předtím jsem to nevydržel. (upraveno)
Díky, pamatuju si že jsi to řešil, jsem rád že to dopadlo dobře.
Mam, ale i obrizku ale dulezite typ , uplna vysoka, kde je zachována cela vnitrni predkozka a ta silná je pryc a jizva je cca v pulce blize ke koreni. A sednul jsem si na zadek jak najednou jsou prozitky silne, nez pred tim . Doporučuji
Zajímavé, diky... mě se tedy spíš líbila ta nízká kdy je jizva blíže žaludu a ta by tu citlivost mohla spíš snížit (což je to o co mi jde).
Je to tvé tělo, a já třeba řeknu mít tu obrizku co popisuješ , tak budu ochuzen o strašně moc úžasných prozitku a bal bych se ze nebudu nic citit. Precejenom ta citlivá kuzicka pod zaludem z nejakeho duvodu je a staci ji mit uplne vypnou a to je hned uplne jine mnozstvi nádherných prozitku. A mit jit schovanou pod svoji kuzi , tak to nezjistis a je to skoda
Já to chápu, je to pořád otevřené téma. Souhlasím s tím že je z toho spousta úžasných prožitků, ale pokud to znemožňuje aby ty prožitky měla i partnerka tak je to na pytel. Nicméně to je na jinou debatu.
Chlapi po obřízce mají být méně citliví na penisu, protože prý se jim začne žalud třít o spodní prádlo. Spousta jich ti ale stejně řekne, že to není pravda. Za mě bych si ji nechal - péro by bylo i škaredé a nikdo ti to jen tak neudělá.
No právě že frenuloplastiku nabízí poměrně dost klinik, ale je fakt že s tou citlivostí je to asi individuální. O ztrátě citlivosti kvůli otěru o prádlo jsem také slyšel z více stran.
Mě se utrhla při divokým sexu, a na výdrž to nemělo žádný vliv.
Jak už je psáno, pomůže jedině trénink.
Vše je v hlavě...
Ok, díky, to mi pomohlo. Takže to vliv zřejmě nemá,
Výdrž se dá trénovat a nemusíš vymýšlet kraviny. Necháš si jí odstranit, o čemž jsem nikdy neslyšel a ani ti to nemusí pomoct. A ještě můžeš mít zdravotní problémy.
Je to operace a jako taková má svoje rizika. Nicméně neškodí prozkoumat všechny možnosti ne?