Když říkáš, že mu to s holkama neklape, tak se třeba jen cítí v přítomnosti žen nejistě nebo nepříjemně a proto se tomu spíš vyhýbá. Já s holkama problém nemám, ale když jdu jako jediný single někam s párama, atmosféra je jiná a taky to zrovna nevyhledávám. Radši jdu někam s jiným kámošem. Zase je dobrý, že to respektuje a nechá vám prostor.
(upraveno)
To nevím, on by holku chtěl, ale ony jeho moc ne. No jo, jenže my ty vztahy chceme taky budovat a ne chodit zase všude sólo.
Tak ho ošukejte někdo taky...
Jsou lidi žárlivý a závistivý, který špatně nesou úspěchy druhých. Jsou lidi, který bolí koukat se na štěstí jinejch, když jim se nedaří. Někdo předpokládá, že když si kamarád najde vztah, zapomene na něj a tak jde radši rovnou z cesty, aby nepřekážel, případně trucuje, aby si následně svojí hypotézu potvrdil, když se mu neozveš. Tahá si pozornost po svým, jakkoliv je to nelogický.
Co si budeme, často to tak lidi mají, že když přijde novej vztah, jde všechno kolem včetně kamarádů stranou. Za mě je to špatně, kamarád, kterej při tobě stál roky si nezaslouží odsunout na druhou kolej. To za prvý. Za druhý, schopnost utvářet a udržovat přátelství je pro život strašně důležitý - vztahy jdou do prdele a končí, lidi se rozcházejí, rozvádějí a nefungujou. Kamarád je naopak ten, co má potenciál vydržet věčnost a podržet tě za každejch okolností.
Mně nikdy křenit nevadilo, jsem šťastná, když jsou lidi šťastný, zvlášť když jsou to 'moji' lidi. Jediný, od čeho se klidím, jsou hádky, toho se účastnit nechci. Ale můj nejlepší kamarád mi třeba kdysi dávno narovinu řekl, když jsem měla novej vztah, že má blbý období a že se se mnou teď chvíli nezvládne vídat, protože by neutáhl moji euforii. Dneska jsme oba spokojený a vzájemně jsme si odsvědčili.
I kamarád je člověk a svým způsobem i partner a na přátelství se musí pracovat stejně jako na vztahu. Kamarád si zaslouží společnej čas a zájem. Nemusíte přece všude fungovat v párech, můžete provozovat nějakou aktivitu pravidelně jenom spolu. Promluv si s ním a dej mu najevo, že je pro tebe/pro vás důležitej. Bez toho stejně budeš vytvářet jen teorie.
Co si budeme, často to tak lidi mají, že když přijde novej vztah, jde všechno kolem včetně kamarádů stranou. Za mě je to špatně, kamarád, kterej při tobě stál roky si nezaslouží odsunout na druhou kolej. To za prvý. Za druhý, schopnost utvářet a udržovat přátelství je pro život strašně důležitý - vztahy jdou do prdele a končí, lidi se rozcházejí, rozvádějí a nefungujou. Kamarád je naopak ten, co má potenciál vydržet věčnost a podržet tě za každejch okolností.
Mně nikdy křenit nevadilo, jsem šťastná, když jsou lidi šťastný, zvlášť když jsou to 'moji' lidi. Jediný, od čeho se klidím, jsou hádky, toho se účastnit nechci. Ale můj nejlepší kamarád mi třeba kdysi dávno narovinu řekl, když jsem měla novej vztah, že má blbý období a že se se mnou teď chvíli nezvládne vídat, protože by neutáhl moji euforii. Dneska jsme oba spokojený a vzájemně jsme si odsvědčili.
I kamarád je člověk a svým způsobem i partner a na přátelství se musí pracovat stejně jako na vztahu. Kamarád si zaslouží společnej čas a zájem. Nemusíte přece všude fungovat v párech, můžete provozovat nějakou aktivitu pravidelně jenom spolu. Promluv si s ním a dej mu najevo, že je pro tebe/pro vás důležitej. Bez toho stejně budeš vytvářet jen teorie.
Jenže mě mrzí taková ta nepodpora a "neradost". Kamarád se má přece radovat z kamarádova úspěchu za všech okolností.
Ne, nemá.
Takže vlastně nejde o něj, ale o tebe a o to, co cejtíš ty.
Takže vlastně nejde o něj, ale o tebe a o to, co cejtíš ty.
Proč myslíš? Tedy proč si myslíš obě ty uvedené věci?
Nemyslím si, že by žárlil a už vůbec ne záviděl. Prostě vám chce nechat prostor a nechce nikde křenit. Taky nechodím někam s párem.
Hlavně pokud je to tvůj kamarád, tak se zeptej přímo jeho ne?
Hlavně pokud je to tvůj kamarád, tak se zeptej přímo jeho ne?
Ptal jsem se, nechce o tom mluvit.
A neni teplej?
To rozhodně není. Holky se mu líbí.
Nežárlí, závidí. To je dost rozdíl. A upřímně, co by dělal sólo chlap ve skupině párů? Vám to blbe nepřijde, když se tam před ním líbáte, osahavate a on se na to musí SÁM dívat
Tak zase se nelíbáme a neosaháváme, jen prostě...fungujeme. Jenže prostě sám, ne sám, kamarád by snad měl mít radost z kamaráda za všech okolností.
"Žárlivý" kamarád
Kamarád a vztahy