Takovou etapu mam taky za sebou. Zmenil jsem jidelak a premluvil se k pravidelnymu sportu a zase stoji jako driv. Jeste se vyslechtim ruznymi doplnky stravy jako zinek, vit.d, zelezo, vit.c, vit.e, nekdy i zensen a macu. Pecuj o sebe a nestacis se divit co to s tebou a tvym penisem dela.
Ahoj, cvic na bricho a zpevni se ti svaly panevniho dna a bude stat jak za mlada 👍👍👍
No ja nevím ale po 55 už není takový Jura a raději visí než stojí.
Občas se mi vybaví vtip. V mládí jsem s ním mohl zatloukat hřebíky a teď si na něm klidně udělám uzel. Naštěstí se mu dá domluvit tabletami, protože si poslední dobou dělá, co chce a kdy chce.
Občas se mi vybaví vtip. V mládí jsem s ním mohl zatloukat hřebíky a teď si na něm klidně udělám uzel. Naštěstí se mu dá domluvit tabletami, protože si poslední dobou dělá, co chce a kdy chce.
Tvrdost je stejná i po 40 . Jen musíš dodržovat pár zásad . Hlavně teda nejvíc pomáhá o sebe pečovat. Sportovat a občas si dopřát zdravou stravu nebo spíš častěji. Pak je klacek pořád pevnej a v pozoru . Pomáhá taky nemasturbovat tak často no a nakonec Pomáhá aby jsi měl protějšek kterej tě dokáže vzrusit a navnadit. Pokud se budeš řídit tomuhle pár radama bude tvrdej stejně jak ve 20 tak ve 40 . Ahoj .
Co skoro v 60? Furt jsi stejně tvrdej?
Naprostý souhlas, pokud se člověk o sebe nestará, pak ty konce jsou opravdu nepříjemné a návrat k původnímu stavu těžký nebo nemožný.
..... jaký si ho postaví, takový ho má.....😄

Tvrdost
Plná kondice