Jak daleko stříkáte?

Strik semene

Jednou se mi podařilo 5.5 metrů
Ja si nikdy nemeril abych ti pravdu rekl. Ale co se nam podarilo nekolikrat ze jsem ji prestrikl az na zed. (postel a za posteli zed)
dříve až 1,5 - 2 metry, momentálně ? pár centimetrů, max. pár desítek centimetru dle sitauce
To já jsem jedno dostrik jako Jan Železný
Holka mi ho kouřila v autě a já ji říkal že už budu, ale cítím že to bude hodně silné, tak jestli to nechce raději do pusy. Ona byla taková ta, která to do pusy nevezme. Tak ji říkám, že to bude ale všude a ona že to nevadí 😅. No letělo to až na zadní sedačky a pak i na strop. Naštěstí to bylo její auto, takže to byl její problém 🤣
Kdysi, jeste nactiletej, jsme to delali s jednou holkou, a na zaver mi ho dohonila a tvl slo to az na strop pres celou stenu :-D
Tohle vlákno si musím schovat na "horší časy"...
1700 m. Bylo to v kabině lanovky na Hintertux, z výšky 3200m.n.m. to padalo do 1500 m.n.m.
🤣🤣🤣
Na blbou otázku, blbá odpověď.
Kdysi jsme asi ve třetí třídě zkoušeli, kdo dal dochcije...
K údivu všech kluků vyhrála Fafkova, která sedla, pololeze na loktech a zádech chcala o metr dal, než my s curaky
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Tak to je hustý 😂😂😂 Škoda že jsi nebyl výš, třeba by to bylo na rekord 😄😂😂
Čumil Franta i 10m. Ale bylo to z 10. patra bytu jeho ex v paneláku...
Chces usporadat olympiadu? *3**3**3* tvl co cloveka nenapadne.. k cemu ti to je? 5,5m *3**3*
Prostě dlouhý dráždění a bylo to. Jenom mě to zajímá jak a kdo to má
Manžel jednou 12 metrů přesněji neměřeno. Vše bylo na akci na hotelu. Pokoj byl v třetím patře.
Ale to nebylo myšleno samospádem. z patra do přízemí...😂😉