jaký je sex s romkou?

dotaz

Jsou opravdu tak divoké jak se říká nebo to je jen pověst?
Lepší je to s ramkou, nebo rovnou celý ssd disk.
Tak já bych řekl že je celkem jedno jesli je holka oranžová nebo fialová, pokud má v hlavě prázdno stojí vše za hovinko. A jak vím pokud je člověk blb nezmění to žádná barva.
Paja31vk . Velká škoda že Vám to neklaplo, třeba by ti poradila že do fóra se píše vždy na konec a ne do prostřed. Ale vlastně se te holce nedivím.
Pak dej rovnou dotaz kolik ženských bude chtít takového chlapa a zda ženský se schází s romama.. 😉
Hele možná by ses divila ale některý ženský tady mají i inzerát ze shání Roma na sex .....No hnus ....
O takovou fakt už zájem v budoucnu opravdu nebude ....Normální chlap se jí bude vyhýbat...
Hele možná to bude těžké tomu věřit, ale víš, že dneska spousta Romů má vysokou školu? Za takovýho by se taky měla stydět? Znala jsem pana, co mel dvě dcery. Obě dvě vysokou školu, nádherný holky..jeho mrdlo v práci, protože honil prachy aby se holky měly co nejlíp. Dneska obě vydělávají v nadnárodních firmách tolik, že si o tom muzes nechat zdát. 😁
Asi bych trošku přibrzdil s výrazem "spousta". Najdou se, ale rozhodně ne spousta.
A jak se to ten normální chlap dozví?Když se seznámíš s novou ženou,tak nevíš s kým si dala v minulosti sex.
Neboj časem se vyzradí všechno.....
Základ všeho je nemluvit ze spaní 🤓
Co kdyz napr. Jirkovi rekne "Ferro ty si vynikajici" Taky se mi parkrat stalo, ze ze zacatku mi byvala rekla jmenem byvaleho Prvni 3 pismena byly stejne no. A to v tehle akci neni moc dobre, i kdyz sem se to snazil brat sportovne!
Víš jak se to říká s tou bílou a černou sanitkou ?
Pokud ti zůstane mobil na stole a hodinky na ruce, tak bych to považoval za úspěch. *1*
Prý ji mají o 2stupně teplejší a o dvě kostky cukru sladší
Musíš použít patici, ale i tak bolí penis...
Zdravím, za sebe musím říct že to žádná pověst není. Já jsem s jednou žil 3,5 roku a byl to nejlepší sex co jsem kdy zažil, opravdu je tam znát ten temperament
Taky jsem si to zkusil. A asi jsem měl štěstí byla super.Měla jí úzkou a hodně si to užívala.
Čus já měl 2 cikánky a stalo to za hovno.
Možná pro to že to byly kurvy za 500*10*
Máma a ségra se nepočítá. Třicet znaků třicet znaků
Příspěvek byl uživatelem smazán.