Mé manželce to trvalo přes rok, než dostala odvahu se venku svléknout a užívat si té svobody. Přes zimu chodíme do sauny, tak když jsme byli uvnitř sami, sundala si i kilt. Když někdo vešel, hned se zakrývala. Přes léto jsme chodili na nuda pláž, kde byla oblečená v plavkách. Nikdo nikdy nepřišel si stěžovat, že má na sobě plavky. Postupem času začala sundávat vršek a většinu času raději ležela na břiše. Pak se osmělila a i otočila. Vloni na podzim, kdy bylo ještě krásně, ale na nuda pláži jen pár lidí, tak sama od sebe sundala komplet oblečení a lehla si vedle mě nahá. V zimě v saunách se už uvnitř nezakrývá, maximálně se natočí tak, aby chlapi neměli na co koukat.
Takže rada za mě - netlač na pilu (na ní) a nechej to ní. Tohle musí udělat sama a hlavně bez nucení nebo nátlaku.
Takže rada za mě - netlač na pilu (na ní) a nechej to ní. Tohle musí udělat sama a hlavně bez nucení nebo nátlaku.
A nebo přítelkyni nemazat med kolem huby?
Nudisti to bůbec neřeší a není to o očumování? Máme mezi náme kamarádku která je stydlivější a když jdeme na nudu, nechá si spodek. Okolní nudisti se z toho můžou zbláznit a nezažili jsme návštěvu, kdy by ji někdo nechodil napomínat. Proč asi?
Jinou kamarádku jsi tam bez jejího souhlasu fotili. Někoilkrát. Proč asi?
Zkoušel jsi pročíst místní vlákna z nuda lokací, kde si lidi domlouvají kde dají gay sex, nebo do kterého křoví chodí honit, protože je z něj dobře vidět. Kurňa v olmu na nudě jsou od ohničů vyšlapané cestičky.
Mě osobně nic z tohodle nevadí. Jsem dost otevřený. Ale čím dál víc mě s**e to pokrytectví okolo nudistické komunity. Kdy se všichni tváří, jak tam chodí jen proto, že je netáhnou plavky. Ale pak když přijde nějaká atraktivní slečna, tak půlka chlapů na pláži má zrovna náhodou potřebu se jít projít a zrovna okolo a zrovna je něco svědí na pindíku a musí se na ně poškrábat. :-D A když je z nějakého místa dobrý výhled, tak zrovna tam si úplně náhdou musí dát přestávku :-D Když si toho začneš všímat, je to až vtipné.
Netvrdím, že to platí pro všechny. Ale pokud půjdeš na veřejnou pláž, kde bude náhodná sorta lidí, takovýchto tam bude fůra. Proč předstírat, že to tak není?
Nudisti to bůbec neřeší a není to o očumování? Máme mezi náme kamarádku která je stydlivější a když jdeme na nudu, nechá si spodek. Okolní nudisti se z toho můžou zbláznit a nezažili jsme návštěvu, kdy by ji někdo nechodil napomínat. Proč asi?
Jinou kamarádku jsi tam bez jejího souhlasu fotili. Někoilkrát. Proč asi?
Zkoušel jsi pročíst místní vlákna z nuda lokací, kde si lidi domlouvají kde dají gay sex, nebo do kterého křoví chodí honit, protože je z něj dobře vidět. Kurňa v olmu na nudě jsou od ohničů vyšlapané cestičky.
Mě osobně nic z tohodle nevadí. Jsem dost otevřený. Ale čím dál víc mě s**e to pokrytectví okolo nudistické komunity. Kdy se všichni tváří, jak tam chodí jen proto, že je netáhnou plavky. Ale pak když přijde nějaká atraktivní slečna, tak půlka chlapů na pláži má zrovna náhodou potřebu se jít projít a zrovna okolo a zrovna je něco svědí na pindíku a musí se na ně poškrábat. :-D A když je z nějakého místa dobrý výhled, tak zrovna tam si úplně náhdou musí dát přestávku :-D Když si toho začneš všímat, je to až vtipné.
Netvrdím, že to platí pro všechny. Ale pokud půjdeš na veřejnou pláž, kde bude náhodná sorta lidí, takovýchto tam bude fůra. Proč předstírat, že to tak není?
Máš pravdu, soudruhu. Na plážích včetně nudistických se i očumuje. Je to lidská přirozenost. Jen by to mělo mít jisté mantinely
Tak nějak. Podívá se každý, kdo tvrdí, že ne, kecá. Ale je samozřejmě rozdíl mezi podívat se a očumovat...
A hlavně když na to někde na fóru upozorníš, tak se hned všichni rozvášní že to není o očumování a hoňce!!
A věřím tomu, že nejvíc praskají ti zoufalci, co to mají jako jediný sexuální zážitek ve svém životě.
Ale budeme se tvářit, že to tak není.
A věřím tomu, že nejvíc praskají ti zoufalci, co to mají jako jediný sexuální zážitek ve svém životě.
Ale budeme se tvářit, že to tak není.
hodím sem report co si napsal, obrázek o tobě si ostatní udělají sami:
Hnusná těla a nadrženci.
Jak vás něco takového může lákat.
Chtěli jsme s přítelkyní tam taky zajít.
A co tam bylo za osazenstvo?
Samej dědek a stará bába, a pár nadržených čumilů...
To se raději opálíme doma na zahradě.
Mě příjde, že pro většinu osazenstva jsou to jediné sexuální zážitky v jejich nudným životě.
Ne poprvé to nebylo.
Už jsme tam jednou byli, a celé nám to zkazil jeden nadržený čumil, a pak další venku když si moje holka vzala tričko na holé tělo.
Tak jsme tomu dali druhou šanci.
A ti čumilové a nadrženci jsou tam stále, i když ostatní jsou v pohodě.
A při pohledu na ty starý dědky jsem si uvědomil, že je mi to tam vlastně nepříjemný.
A tím to padá!!
Ale kdyby si to moje holka chtěla užít sama, tak s tím nemám problém.
štěrkovně v Hlučíně je oficicální nudapláž, a pokud by někdo honil, tak ho vyvedou, a né jen v Hlučíně.
Na nudapláže chodí i rodiče s dětmi, ale to ty nepochopíš.
(upraveno)
Hnusná těla a nadrženci.
Jak vás něco takového může lákat.
Chtěli jsme s přítelkyní tam taky zajít.
A co tam bylo za osazenstvo?
Samej dědek a stará bába, a pár nadržených čumilů...
To se raději opálíme doma na zahradě.
Mě příjde, že pro většinu osazenstva jsou to jediné sexuální zážitky v jejich nudným životě.
Ne poprvé to nebylo.
Už jsme tam jednou byli, a celé nám to zkazil jeden nadržený čumil, a pak další venku když si moje holka vzala tričko na holé tělo.
Tak jsme tomu dali druhou šanci.
A ti čumilové a nadrženci jsou tam stále, i když ostatní jsou v pohodě.
A při pohledu na ty starý dědky jsem si uvědomil, že je mi to tam vlastně nepříjemný.
A tím to padá!!
Ale kdyby si to moje holka chtěla užít sama, tak s tím nemám problém.
štěrkovně v Hlučíně je oficicální nudapláž, a pokud by někdo honil, tak ho vyvedou, a né jen v Hlučíně.
Na nudapláže chodí i rodiče s dětmi, ale to ty nepochopíš.
(upraveno)
Díky za reakci.
Kdo tam čumila a honiče potká, ten pochopí.
Kdo tam čumila a honiče potká, ten pochopí.
za málo. Ano, může se to stát, a nelze tomu zabránit, dávám ti palec nahoru

Ale ono to o očumování a hoňce vážně není:-) Já mluvím o tom, že se každý normálně podívá. A je velký rozdíl mezi - podívám se a - očumuji a honím:-) To je snad pochopitelné, ne?
(upraveno)
Ano samozřejmě to rozdíl je.
Jen někteří nadržení jedinci to nikdy nepochopí!!
Jen někteří nadržení jedinci to nikdy nepochopí!!
nadržený jedinec si maximálně ty, pár lidí tě upozorní, že tvoje psaní není vhodné, a může ti prasknout cévka v hlavě. Tvé příspěvky je poučné číst
(upraveno)

To jsi napsal dobře. Vždy se najdou chlapi kteří v pravidelných intervalech začnou chodit okolo:) někdy je to až vtipné. To vyložení cumilove jsou všude a někdy se snaží na sebe upozornit aby si jich člověk všimnul a slibuji si kdo ví co
A co wellness? Tam bývá šero, jste většinu času v prostěradlech a tam si postupně zvykne na nahotu. A příští léto už pro ni nebude takový problém jít na nudapláž.
V prosteradlech je nahota? Vždyť je každý zabaleny od brady k pate
Prostěradlo na sobě mít nemusíš. A co mají ostatní na sobě přece nudisti neřeší, ne? Přece nechodí očumovat ;-D
Jasně, ale v sauně, v páře, ve vířivce atd. je bez prostěradla. I když jsme už viděli i experty, kteří i do ochlazovaciho bazénu lezli v prostěradlech...
Ahoj. A jak to teď uděláš ? Řekneš jí, že na ametérech psali, že je to v pohodě ?
Dík za odpověď, možná ta otázka je debilní, ale aspoň nejsem nevyplněný.
Jen mě zajímá, co vede lidi k tomu, založit tady takové téma a ptát se na takové věci.
A taky ten tvůj profil moc vyplněný teda není, nemáš tam věk, což je asi dost důležitý,třeba bych ten dotaz pochopil lépe.
(upraveno)
Dík za odpověď, možná ta otázka je debilní, ale aspoň nejsem nevyplněný.
Jen mě zajímá, co vede lidi k tomu, založit tady takové téma a ptát se na takové věci.
A taky ten tvůj profil moc vyplněný teda není, nemáš tam věk, což je asi dost důležitý,třeba bych ten dotaz pochopil lépe.
(upraveno)
Nás odradily nadržení čumilové, a onanisti.
Dobrý den, na nudapláže i do naturistických resortů jezdíme k moři asi 10 let. Při první návštěvě nuda pláže zjistila moje žena, že v textilu by tam byla asi jediná a upozornila by na sebe. Nikdo tam nic neřešil, nikdo hloupě nezíral. Zjistili jsme, že bez plavek je to pohodlné. Lidé okolo byli různých proporcí, takže zjistila, že její bříško nikoho nezajímá. Od té doby jsme na textilní pláži nebyli. Přeji vám jen pěkné zážitky a určitě ten nudismus stojí zato vyzkoušet.
Přesně tak, nikdo neřeší kdo jak vypadá. My jeli poprvé a sundala jen vršek, asi po hodině i kalhotky a od té doby pohoda. Taky se se styděla ale sama uznala že je to super když nestudí mokré plavky
Poprvé na nudapláž
Otázka pro zkušené nudisty