Proč 3x nedošlo samotnému aktu

3 příběhy, pokaždé bez sexu - proč?

Mám ve svém životě 3 zážitky, které jsou hodně z minulosti, ale dodnes mi nedají spát. a Zajímá mě váš názor, proč nakonec nedošlo k sexu. Zajímá mě názor především žen. Ale i reakce mužů, jestli mají podobné zážitky.

Můj první zážitek si v hlavě dokážu vysvětlit(byli jsme mladí, ona tehdy nejspíše pana, chtěla o to přijít s tím pravým společná sprcha bylo jen přátelské společné koupání). U druhého zážitku si nejsem jistý, čím to bylo. Nechce se mi věřit, že by pouze toužila vykouřit chlapa ale sama si to užít nechtěla. A třetí zážitek absolutně nechápu proč nakonec k samotnému aktu nedošlo.

1) dlouhodobě jsem s jednou kamarádkou měli velmi blízký a přátelský vztah a téma sexu mezi námi nebylo tabu. Po různých dvousmyslných narážkách a provokací došlo k tomu, že jsme se spolu sprchovali. Nechala se ode mě pěkně namydlit, žádné místo na jejím těle mi nebylo zakázáno. Pak se chytla slova, že ona umyje mě. Namydlila mi celé tělo. Od začátku jsem měl silnou erekci. Na závěr jejího umývání si dala sprchový gel do dlaní. Pořádně mi namydlila penis, vlastně ho pořádně nahonila, dokonce jsem se bál, že už to nevydržím a udělám se, ale najednou přestala. Opláchla mě vodou a se slovy HOTOVO, opustila sprchu a začala se sušit. Myslel jsem, že v této fázi už je vše jasné kam to směřuje. Erekci jsem měl, že to až bolelo. A ona mi prostě řekla, že řeč byla pouze o společné sprše a tím, vše skončilo.

2) Další kamarádka - bez dlouhého vysvětlování jak k tomu došlo. Prostě jsem ji vyhecoval a šlo se na věc, ona nahá, já nahý. Položila mě na záda a začala mi dopřávat orálního sexu. Byla moc šikovná a po jisté době jsem ji asi 2x upozornil, že se můj vrchol blíží. Chtěl jsem ji to oplatit. Nenechala se přerušit a rázně mi dala najevo, že mě chce udělat a tak se i stalo. Poctivě mě vysála do poslední kapky. Pak jsem jí vše chtěl minimálně oplatit stejným způsobem. Ale nenechala mě. Vše skončilo slovy, že mě prostě jen chtěla vykouřit. Absolutně jsem nechápal a chtěl jsem víc. Ale bohužel to byl opravdu konec.

3) Poslední kamarádka - tu jsem dlouho naháněl. Snažil se jí sbalit. Na jedné chatě se mi podařilo ji dostat do postele. Něžnosti, svlíkání, osahávání prostě pěkná předehra. Skončilo to tím, že já byl zcela nahý ona pouze v kalhotkách. Nejdříve ona byla nahoře na koníčka a třela se o mou obří erekci přes kalhotky. Pak jsem to vzal do své režie. Ona dole a já nad ní. Chtěl jsem jí svléknout kalhotky, ale nenechala mě. Pokračovalo to tím, že jsem se o její klín a zcela promočené kalhotky třel a věnoval se jejím prsům. Byl jsem nadržený jak nikdy a po dlouhatánské předehře jsem pochyboval, jak dlouho to vůbec vydržím. Chtěl jsem celý akt posunout dál a konečně s ní splynout. Hezky odmítla a já pokračoval v mazlení dál s tím, že prostě asi chce mít dlouhou předehru. Po nějaké době se mi povedlo jí takto přimět k orgasmu a já se udržel jen tak tak. Pak se mě zeptala jestli se chci taky udělat, jestli jí chci postříkat. Naivně jsem odpověděl, že ještě ne. Po chvilce jsem cítil jak na ní jde druhý orgasmus. Zeptal jsem se tedy napřímo jestli můžu vklouznout. Opět odmítla to dobou asi už potřetí. Její orgasmus se tím na chvilku oddálil, ale já se nevzdával opět celou svou délkou penisu jsem se třel o její rozkrok a tou dobou totálně mokré kalhotky. A z ničeho nic mě sama překvapila. Ošukej mě! Odhrnula si kalhotky na stranu nasměřovala penis mezi své pysky a snažila si mě na první dobrou zarazit dovnitř. Což se nepovedlo. Část mého penisu byla lehce vlhká ale větší polovina i žaludu bohužel ne. Chtěl jsem ho víc navlhčit a pak bych okamžitě projel jejím tělem. Tak silně si mé k sobě přitahovala do svého klína svýma patami a rukami, že to nešlo. Až když povolila jsem konečně měl možnost se trošku odtáhnout. Rukou jsem ji projel totálně promočenou kundičku a její vláhu rozetřel po svém penisu. Věděl jsem, že nyní by to šlo jak po másle. Ale opět, tentokrát už po 3. konec. Přísahám, že tehdy mě to to už i bolelo jak moc jsem toužil po orgasmu. Ale nebyl prostor na debatu. Konec, oblíkla se a zmizela. Později mi bylo vysvětleno, že si myslela, že se do ní nevejdu. Čemuž prostě nevěřím. Nebylo nám zdaleka 16let. Nějak kolem 30-ti let. Oba zkušení, musela vědět, že prostě v tomhle problém nebude.

Jsem jen smolař? Je to shoda okolností, že se to stane jednomu člověku? Za mě to vždy došlo už do takové fáze, kdy už snad ani nejde "zatáhnout za záchrannou brzdu". Napadají vás důvody? Či rozumné a relevantní vysvětlení proč k tomu došlo?
Tohle jsou bych rek bezne zazitky s mladsima buchtama. Hazeji machry. Rady drazdi. Ale jeste maji strach. A samozrejme jim to doda sebevedomi kdyz vidi, ze maji nad chlapem navrch.
A mít u toho nějakou ochranu??
To tě asi nenapadlo!!
Souhlas s evasindlerova. Možná i v kombinaci s tím, že se těšily na mohutného a tvůj je hlavně dlouhý. To je často bolí
V tvém případě bych to tipnula na velikost tvého penisu. Každá ho chce vidět, šáhnout si, ale pak dostanou strach. Mohl jsi narazit na ženy, které vždy měly mnohem menšího. A i když nejsi nějak extrémně vybavený, tak pořád jsi velký nadprůměr. No a ty co tohle nezažily, tak je to může vyděsit. O to víc, pokud jedna z nich byla třeba panna.