Kamarád se jednou po delší pivní seanci vychcal v metru do kolejí. Spoko?

hm ja sem taky z jedne parby nechtene obechcal roh narodniho divadla a dostla sem 500 flastr. Jako jedna vec je kdyz musis znateto v hospode se nechce, vyjdete ven,a.. Ale nikdy sem to rozhodne neudelal naschval.
Já bych to ještě doplnil o stříkání kdekoliv.
A to nemyslím jen muži.
Třeba moje bejvalka chodila ráda v sukni a hodně mokrá na ostro, a pak mě postříkala v autě.
A to nemyslím jen muži.
Třeba moje bejvalka chodila ráda v sukni a hodně mokrá na ostro, a pak mě postříkala v autě.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Tak samozřejmě se nemá nic přehánět!!
Stříkala jen když sem jí s tím pomohl, a když bylo aspoň nějaké soukromí.
Stříkala jen když sem jí s tím pomohl, a když bylo aspoň nějaké soukromí.
Jednou jsem někoho přistihl, jak se nám v paneláku vysral pod schodama. Nezmohl jsem se ani na slovo...
(upraveno)
A tak ty budes asi docela dost kokot, co? Povez nam o sobe vic
Já se tak kdysi vychčil, ale to jsem jel výtahem dolů, tak to pak přijelo za mnou. A když jsem vystupoval, tak mi to kapalo na hlavu. Ale nebyl jsem ani plnoletý. Teď bych nic podobného nedělal...
(upraveno)
Neprehanaj. Ako to mohlo prist za tebou, ked si mocil pod seba? To si isiel rychlovytahom, ze si to predbehol?
Já to nedělám ale slyšela jsem že někdo ano a je jich dost. Ale holkám boty od hoven fakt nelizu
On mi to asi nikdo neřekne co☺️ne ale vážně, já to jen slyšela a chtěla jsem slyšet jen ostatních názor, zda to někdo dělá. Nic víc v tom nehledej. Jen že tu kazdej má nějaké úchylky.
Čůrání kdekoliv
Dejte tip