Nová kategorie intimních věcí, které se dají přidat do popisku je určitě skvělý nápad máte ale podle mě jedno velké ALE. Týká se to velikosti penisu. Určitě nejsem jediný amatér, který má 18cm (nebo lehce nad) a stoprocentně nejsem jedinej muž, který je ješitnej a na velikost háklivej. Myslím že by se kromé velikosti pod 13cm okolo 16ti cm a 19 a víc cm měla přidat ještě velikost okolo 18ti cm.Ženský mají taky na výběr ze 4 velikostí prsou tak proč by chlapi nemohli mít taky 4 velikosti. 😏
Myslím, že daleko lepší by bylo, stejně jako u velikosti poprsí u dam, ovoce a v tomto případě i zelenina=D fazolový lusk, mrkev, banán, okurka, lilek... =D
Já třeba dělám občas orální službu a odmítám lidi co pošlou penis nebo nahlásí velikost..
Ráda se těším jako žena co na mě vytáhne a to neplatí jen pro službu ale obecně.. proč by tě žena měla svádět aby se ti dostala do trenek když už ví co tam je?
Pamatuj, že když žena chce vidět penis či znát velikost, řekne si sama..
Vzhledem k tomu, že do zpráv s oblibou pánové posílají svého lofase, aniž by o to kdo stál, tak na co. To, že je to blb na to 14 nebo 29 čísel vliv nemá
Takze ty jsi taky ten mistni ***, kterej spamuje zenam vzkaznik se svym minipareckem? A nejlepe jeste s vetou “mrdal bych te, kote” nebo “libi se ti??”
Nejlépe v 5 ráno když jdeš do vzkazníku a jen tam vidíš ptáka s popisem dáš si?
Jednou mi přišla fotka, že jsem si uchcávala smíchy, byl oholenej jak kdyby nosil plíny
Osobní informace
Intimnosti
Ráda se těším jako žena co na mě vytáhne a to neplatí jen pro službu ale obecně.. proč by tě žena měla svádět aby se ti dostala do trenek když už ví co tam je?
Pamatuj, že když žena chce vidět penis či znát velikost, řekne si sama..
Tvl bych blila 😂😂🙈..
Jednou mi přišla fotka, že jsem si uchcávala smíchy, byl oholenej jak kdyby nosil plíny