Zase tak moc bych se AI nebál. Ono je to poznat a ty stránky prostě umřou. Už dnes takové seznamky máš. Poznáš je snadno.Všude svítí "registrace zcela zdarma". Až se přihlásíš, tak do půl hodiny ti začne psát kolem tuctu nadržených krásek, které tvůj nový a zcela prázdný profil zaujal... ale jak zjistíš, čtení zpráv, to už je jen pro vip uživatele :-D
Taková stránka okrade pár chudáků a pak stejně zanikne.
Taková stránka okrade pár chudáků a pak stejně zanikne.
Tak třeba to oddělí zrno od plev.
Ty co to opravdu baví od těch, které chtějí jen rejžovat.
Ty co to opravdu baví od těch, které chtějí jen rejžovat.
Lol. Stejny efekt to bude mit na zeny, ktere budou oslovovat AI "muzi". Protoze cilem seznamek neni ti najit protejsek, ale zajistit, ze je budes dlouho pouzivat (reklamy, subscription atd.). Zeny o obdivovatele na netu neprijdou, podivej se na kometare pod generovanyma modelkama na instaci. Z vetsiny tam simpujou hlavne boti. Spis myslim ze je dobra sance ze prumerni muzi budou mit AI obdivovatelky a treba jim to doda trochu sebevedomi ve skutecnem kontaktu potom.
To určitě ne. Ja například zásadně reklamy nečtu, naopak je ignoruju a na co je reklama, to zásadně nekupuju. Filmy i talkshow v televizích sleduju zásadně zpětně a jak skočí reklama, pretocim ji.
Pravda ale je, že tady nikdy žádná žena pozvání nepřijala ani na kávu, natož na cokoli z erotiky. Většina neodepise vůbec a pokud některá odpoví, tak výhradně odmítave.
Ne, nešlo mi o vlastní ukojeni, o šukání... šlo mi víc o to, ukojit dámu. Orálne.
Pravda ale je, že tady nikdy žádná žena pozvání nepřijala ani na kávu, natož na cokoli z erotiky. Většina neodepise vůbec a pokud některá odpoví, tak výhradně odmítave.
Ne, nešlo mi o vlastní ukojeni, o šukání... šlo mi víc o to, ukojit dámu. Orálne.
Je libo větší penis, zeštíhlení, jinou barvu vlasů, pekáč buchet místo špeků: retouchme.com
Nástup AI v erotickém průmyslu
Skutečnost nebo to lobby zakáže?