Před hlasováním se prosím přihlaste.

Proč tu řešíte Vaše kraviny?

Vztahy, schuzky, vymluvy ve foto poradne?

Všiml jsem si ze celý forum je plný kravin co s fotografováním nemají společný vůbec nic. To jsou lidi takové ignoranti nebo jen hloupí?
Asi to bude tím, že ačkoli např. u inzerátů lze nahlásit "nesprávná kategorie", tak na fóru tato možnost v nabídce chybí... (teda aspoň já ji tam nevidím). Takže špatné zařazení diskuze zřejmě není důvod k nahlášení, a když to nevadí adminům, není co řešit.
Tak asi se mi zobrazuje jiná nabídka důvodů než Vám.
Když kliknu na "Nahlásit téma" ve fóru, objeví se mi nabídka 9 řádků, ale žádný se nejmenuje "nesprává kategorie".
Když kliknu na "Nahlásit" u inzerátu, objeví se v nabídce 10 řádků a na čtvrtém místě je "nesprávná kategorie".
Prosím o kontrolu i od ostatních uživatelů, aby věděla, jestli je chyba jen u mě. Děkuji.
Ostatní .... 30 znaků ... .... 30 znaků ... .... 30 znaků ...
No jo, moje blbá ženská logika... přece když existují dva seznamy důvodů, které se liší jedním jediným bodem, tak jsem usoudila, že to v tom kratším seznamu chybí záměrně. Mea culpa!
A už někdo zkoušel vlákno v nevhodné kategorii nahlásit s důvodem "ostatní"? Stalo se něco?
Mě třeba vadí inzeráty ve Fóru nebo opakující se (= "nová"), již existující témata. K nahlášení celého tématu nebo jen jednotlivého příspěvku / inzerátu lze použít volbu "jiné". Bohužel, záleží, který z adminů zrovna slouží, takže některé nahlášené téma, příspěvek nebo inzerát bez problémů smaže, řada z adminů použije zkopírovaný text "Vaše oznámení bylo přezkoumáno a my jsme v této věci přijali opatření. Děkujeme vám za vaše úsilí o zlepšení těchto stránek.", ale nemá odvahu nebo vůli inzerát, duplicitní téma nebo nevhodný příspěvek smáznout a další admini sdělí "V nahlášeném komentáři fóra XYXYXY jsme nenašli nic závadného".
Jak v jiném tématu píše někdo jiný: "inzeráty mají malou sledovanost, tak založím téma, že potřebuji poradit, zjistit ohledně ...".
Chybí tu moderátor, který by fórum "hlídal". Za den je tu takových 20 - 30 nových příspěvků, což by se, na rozdíl od chatu, mělo dát ohlídat. Pro server je ale asi důležitější počet prokliků na sebestupidnější téma / příspěvek a tím i následný výdělek. (upraveno)
Ještě doplním pro názornost:
27. 9. 2024 16:29 založeno "nové" téma amateri.com/cs/forum/38661/nahe-koupani-v-tisnove.
Stejné téma tu již existuje: amateri.com/cs/forum/7260/tisnov-a-jeho-okoli
Proč 2 úplně stejná témata?
Jako poslední v"Nahlásit"máš kolonku"ostatní"čili tam to napsat.
vidim ze nejsou sami kdo tu resi nepodstatne veci
Co má tvůj příspěvek společného s fotografováním ?

(upraveno)
Máš recht ...................................................
Ale fotky máš pěkný, jakou používáš clonu ?
To je temer pri kazdem zaberu jinak, protoze clonu se musi prizpusobit svetlu respektive podle toho jake a kolik chci svetlo pouzivam clonu. *4*
Ty jó,a já clonu používám převážně v detailech kolik chci mít ostrosti na dané fotce fotce *19*