Asi to bude tím, že ačkoli např. u inzerátů lze nahlásit "nesprávná kategorie", tak na fóru tato možnost v nabídce chybí... (teda aspoň já ji tam nevidím). Takže špatné zařazení diskuze zřejmě není důvod k nahlášení, a když to nevadí adminům, není co řešit.
Tak asi se mi zobrazuje jiná nabídka důvodů než Vám.
Když kliknu na "Nahlásit téma" ve fóru, objeví se mi nabídka 9 řádků, ale žádný se nejmenuje "nesprává kategorie".
Když kliknu na "Nahlásit" u inzerátu, objeví se v nabídce 10 řádků a na čtvrtém místě je "nesprávná kategorie".
Prosím o kontrolu i od ostatních uživatelů, aby věděla, jestli je chyba jen u mě. Děkuji.
No jo, moje blbá ženská logika... přece když existují dva seznamy důvodů, které se liší jedním jediným bodem, tak jsem usoudila, že to v tom kratším seznamu chybí záměrně. Mea culpa!
A už někdo zkoušel vlákno v nevhodné kategorii nahlásit s důvodem "ostatní"? Stalo se něco?
Mě třeba vadí inzeráty ve Fóru nebo opakující se (= "nová"), již existující témata. K nahlášení celého tématu nebo jen jednotlivého příspěvku / inzerátu lze použít volbu "jiné". Bohužel, záleží, který z adminů zrovna slouží, takže některé nahlášené téma, příspěvek nebo inzerát bez problémů smaže, řada z adminů použije zkopírovaný text "Vaše oznámení bylo přezkoumáno a my jsme v této věci přijali opatření. Děkujeme vám za vaše úsilí o zlepšení těchto stránek.", ale nemá odvahu nebo vůli inzerát, duplicitní téma nebo nevhodný příspěvek smáznout a další admini sdělí "V nahlášeném komentáři fóra XYXYXY jsme nenašli nic závadného".
Jak v jiném tématu píše někdo jiný: "inzeráty mají malou sledovanost, tak založím téma, že potřebuji poradit, zjistit ohledně ...".
Chybí tu moderátor, který by fórum "hlídal". Za den je tu takových 20 - 30 nových příspěvků, což by se, na rozdíl od chatu, mělo dát ohlídat. Pro server je ale asi důležitější počet prokliků na sebestupidnější téma / příspěvek a tím i následný výdělek.
(upraveno)
Proč tu řešíte Vaše kraviny?
Vztahy, schuzky, vymluvy ve foto poradne?
Když kliknu na "Nahlásit téma" ve fóru, objeví se mi nabídka 9 řádků, ale žádný se nejmenuje "nesprává kategorie".
Když kliknu na "Nahlásit" u inzerátu, objeví se v nabídce 10 řádků a na čtvrtém místě je "nesprávná kategorie".
Prosím o kontrolu i od ostatních uživatelů, aby věděla, jestli je chyba jen u mě. Děkuji.
A už někdo zkoušel vlákno v nevhodné kategorii nahlásit s důvodem "ostatní"? Stalo se něco?
Jak v jiném tématu píše někdo jiný: "inzeráty mají malou sledovanost, tak založím téma, že potřebuji poradit, zjistit ohledně ...".
Chybí tu moderátor, který by fórum "hlídal". Za den je tu takových 20 - 30 nových příspěvků, což by se, na rozdíl od chatu, mělo dát ohlídat. Pro server je ale asi důležitější počet prokliků na sebestupidnější téma / příspěvek a tím i následný výdělek. (upraveno)
27. 9. 2024 16:29 založeno "nové" téma amateri.com/cs/forum/38661/nahe-koupani-v-tisnove.
Stejné téma tu již existuje: amateri.com/cs/forum/7260/tisnov-a-jeho-okoli
Proč 2 úplně stejná témata?
(upraveno)