Rušivé bannery

Obtěžující elementy

Taky vás ostatní amatéry začaly rušit a znepokojovat vnucujici elementy zde na serveru. Už se mi to zda přehnané a dost obtěžující.
Teď mám na mysli konkrétně
1. Nejsi přihlášen = budeme té obtěžovat ve spodní části lištou ať se prihlasis.
2. Jsi přihlášen a koukas na fotky = ale koukas zadarmo, tak ti budeme mezi fotky cpát to abys nakoupil kredity, prece to nebudeš dělat zadarmo

Vadi to jiným nebo jen mně?
Jak je možné že si do našich galerií z našich fotek tenhle dobytek dovolí vložit jejich reklamní sdělení. Nikdo nás při nahrání galerie neupozornil, že to tak bude, nikde jsme to při tvorbě galerky nečetli
oni můžou všechno,my vůbec nic,ani se bránit,vrchol arogance...
Toto je můj první komentář k nějaké diskuzi.Je to opravdu otravující když si člověk chce prohlédnout galerii (která není za kredity jak už to tady bývá zvykem) a stejně mezi fotkami na člověka vyskočí reklama , aby si koupil VIP. Chápu že v tom leží peníze ,které ten server živý , ale opravdu se to musí cpát na každém pohybu na stránce ? Chcete vidět video ? VIP
Chcete vidět fotky ? Kredity , chcete smazat dementa který Vás otravuje ? VIP … Myslím že moje vlákno tady dlouho nevydrží , ale mohl by nám někdo do zprávy poslat odkaz i na jiné stránky než jsou pouze amatéři ? Vim,že v ČR asi nic lepšího (obsahově) není , ale budeme rádi za každou zpětnou vazbu 😊🤓
Mě to taky vadí!Už neví jak by z lidí tahali prachy,nenažranci
Mě třeba zablokovali až vyřeším platbu klientovi a teď mě ignorují platba provedena už mi sebrali tři V I P.nevim jak vy ale ja podám trestní oznameni
Fandím vám,ale moc ůspěchu proti nim vám nedávám...
Už se tomu tady jenom směju. Jedna kravina větší nežli druhá . Nekupuješ obsah tak ti to budeme připomínat u každé volné galerky . Co Vám to připomíná? Covid,vakcíny ? Nechcete se očkovat ,tak Vás musíme navnadit. Očkovací loterie ,když ani to nepomáhalo ,tak Vám zakážeme tohle a tohle . Zachvily budou chtít za každé přihlášení nějaké množství kreditů *3*
Naprostý souhlas se vším. Už jsme to tady psali včera. Takže si užij svou chvilku slávy jako my, za chvíli tvoje vlákno admin demokraticky odstraní, napíše ti toto:
Dekuji za nazor ve foru.Co se tyce reklamy, tak pokud je propagovana sluzba webu, nepovazujeme to za reklamu.
A v dlší části ti bude cpát sračky o tom, jak ty bys dělal to samé.
U stavu "nejsi přihlášen a koukáš" bývalo lákání na registraci vždycky. U mně se jim to tehdáááááá povedlo :-) No a že přidávají novoty, aby se točily kredity, to mi nepřísluší soudit, páááč jsem zcela neplatící uživatel, který jen zvyšuje návštěvnost, počty shlédnutí obsahu, počty shlédnutí reklam, atd... raklamu chápu jako nutnou věc, aby tu i neplatící mohli zůstat, otázkou je jen přiměřenost množství.
Ale strašně se chechtám u vzkazníku s texty:
- Dostáváte hodně zpráv? - Jednoduše nastavte, kdo vám může posílat zprávy. - Nastavit soukromí
- Zprávy za kredity - Nyní můžete začít získávat kredity za zprávy! - Zapnout vydělávání

Nehodlám omezovat, nechci vydělávat, ale díky této strategii Amatérů mi chodí stále více zpráv, a upřímně - je mi líto všech normálních mužů, kteří mají co říct, ale nikdo je nechce vyslyšet. Jsem tu už dost dlouho na to, abych viděla, že se to tu opravdu mění - ze zájmových stránek na výdělečné stránky. Ale nemá smysl si stěžovat, buď to vezmu na vědomí a zůstanu, nebo mám možnost odejít.