Analni pomucky mi uz prijdou na verejnosti moc. U zeny bych to povazoval jeste za prijemnou provokaci, u muze bych spis umrel smichy kdyby vidim trpitivy kaminek mezi pulkami :)
Krouzky na penis nosim rad, kovove, take ty co se davaji za koule a drzi i bez erekce. To se potom da nosit jako intimni ozdoba treba i do sauny. A ne, nepali to kdyz se to cele dotyka tela :)
Kto z vas nosi krouzky do sauny?
Obcas nosim i glans ring - taky ten krouzek za zaludem, ale zas nechci pusobit, ze jsem vykradl zelezarstvi :) (upraveno)
Krouzky na penis nosim rad, kovove, take ty co se davaji za koule a drzi i bez erekce. To se potom da nosit jako intimni ozdoba treba i do sauny. A ne, nepali to kdyz se to cele dotyka tela :)
Kto z vas nosi krouzky do sauny?
Obcas nosim i glans ring - taky ten krouzek za zaludem, ale zas nechci pusobit, ze jsem vykradl zelezarstvi :) (upraveno)
Měla jsem anální šperk ve wellness v Nemecku a nikdo se nesmal, samozrejme ne kovovy ale silikonovy. Spis to bylo jednodussi se seznamit a dat s lidmi do hovoru, muzi i zenami. Ono to je za hranicemi tak trochu jine oproti CR.
Taky nosím kroužek, někdy na koule, někdy na kořen.
V sauně by mohl kov sakra pálit
Nepálí, aspoň tedy piercing ne. Občas cítíš řetízek na krku, když není chvilku na těle.
Ten mne vždy málem sežral a brýle také
Jo, věřím. Ty brýle budou asi brutální, to bych tam tedy nenosil 😅. Ale věci na těle jsou v cajku, to se neohřeje vyzkoušeno pravidelně
Když já bez nich neviděla na krok:
bych tam někoho zasedla
No, což by ale určitě udělalo radost 🙂....
Každý se žhaví jinak .Někdo u PC, někdo v křaku s pérem v ruce, někdo v latexu. Mě stačí pohled na hezkou ženu. Asi jsem v tomto moderním duhovém světě o čtyřiceti pohlavích divný. Budu se muset rozvést a vzít si za manželku televizi, ledničku nebo mikrovlnou troubu....
To jako nosí chlapi takové ty třpytivé šperky?
Jako mě se to docela taky líbí, ale vidět tak typka, umřu smichy :))
Jako mě se to docela taky líbí, ale vidět tak typka, umřu smichy :))
Třpytka, ne?
🤣 si děláš prdel, ale když plavu s piercingem v ocasu, tak mě to taky napadlo 🙈
Nejsem rybář, vím kulový, tak se mi hodilo hlavou, jestli se na třpytky nechytaji treba štiky 🤔🤣🤣
Nejsem rybář, vím kulový, tak se mi hodilo hlavou, jestli se na třpytky nechytaji treba štiky 🤔🤣🤣
Lepší anální šperk, než šperky v análu...
Normálka . V čem je problém ? Kroužek jako ozdobu nosím na nudu a špunt tam má hodně lidí
Nejsi na chlapy ale vzrušilo tě to ? Tak jsi asi právě zjistil že jsi na chlapy .......

Erotické pomůcký na veřejnosti
Co na to říkáte?