Chtěla jsem se zeptat jaky maji muži názor na velké pysky u žen. Že prostě třeba ve stoji visí cca 7cm dolů. Občas narazím na nějaké hloupé vtipy co se říkají. Jak to vnímáte?
Měl jsem milenku, vypadala úžasně.Úžasnou broskvičku, miloval jsem když jsem jí mohl lízat a krásně si hrát s jejími pysky ..Buď na ně patřičně hrdá!🥰😍
Mne ae velky vekky pysky taky libi .....precijen je to o trochu masa vic 😂 je to sexy kdyz ty pysky obali curaka....a pri lizani to alespon neni tak stereotypni ...za me super👌
Hloupe vtipy? To muze mit jen blbec nebo zavistivec.
Dlouhé pysky jsou úžasné a neskutecne rad bych takové projížděl jazykem a hledal postevacek k ukojeni
Ja osobne miluji pysky co nejvetsi. Neuveritelne mme vzrusuji. Idealne, kdyz zena stoji a krasne ji visi... Nej kombinace je - stihla, co nejmensi prsa a fakt velke pysky
Hele někdo má velký péro někdo malé.. holka má větší nebo menší pysky.. ale pokud vše klape? To snad člověk s rozumem neřeší... Taky mám rád jen takovou tu čárku. 🤪 Ale to moc nebývá.. holky zas větší péro 🤗 to zas nemám já. 😃 Je to život každý je nějaký 🧐 důležité je si vyhovovat a neřešíš blbosti 🤗
Hloupé vtipy jsou o velkých pérech, malých pérech, zahnutých pérech, velkých kozách, malých kozách, ploché hrudi, vemenech, rozcapené píči, dětské kundičce, pyskaté kundě, kundě s jedním pyskem, zrzavých vlasech, blonďatých vlasech...... Neposlouchej vtipy, jestli nemáš nějaký zdravotní problém tak buď spokojená. Je to tvoje tělo, takové jaké máš, jedinečné, nemá tě kdo co kritizovat a jestli jo, tak ať si najde jinou s jinou pičou. Každé zboží má svého kupce. Jsou chlapi co milujou hubené holky s plochým hrudníkem, jsou chlapi co milujou baculky nebo tlustťošky. Jsou chlapi co chcou dětskou pičku a jsou chlapi, co milujou pořádného netopejra. Co máš, to máš, jediné co je důležité je si věřit a naučit se to nosit. Sebevědomí dělá divy :-)
Já jsem ráda, že tu čtu i názory můžu, kterým se líbí malé (a "prcina a la mladá holka")!! Díky. Mám tendence mít komplex z toho, že ji mám jak holčička, že mám maličký kosoctverecek zcela ukrytý.... a utajený "v čárce"...
Co člověk to názor, někdo má rád malé kozy, jiný velké prdele, další veliké čůráky. Takže je zbytečné mít z čehokoli komplexy a prostě si najít kompatibilni protikus.
Mě se to vzhledově nelíbí, ale to neznamená že je jejích majitelka nějak divná, nebo nenormální, mám raději malinké pysky, vzbuzují u mě pocit čistoty, nevinnosti, mladí a čerstvosti
Co si budem vykládat, žádná krása to není, když ženská nosí pysky proklatě nízko, že bych se s ní kvůli tomu rozešel, když by mi s ní bylo dobře, tak to ne.
Pokud by jí to trápilo, tak bych jí zaplatil úpravu. Je zajímavé, že když má někdo rozštěp, křivé zuby, nebo jogurtovky, tak to si nechat opravit lidé schvalují a když si někdo nechá přešít kozy nebo píču, tak jim to připadá zbytečné.
Za mě je to docela dost důležité, pokud má ženská velké pysky nelíbí se mě to a ani mě potom její kundička nevrušuje. Už jsem se takhle i rozešel s jednou, protože se mě nelíbila její kundička.
Nelíbí se mi velké pysky na puse ani na kundě 😅. A vlastně všeobecně se mi nelíbí velké věci. Velký prsa, velký zadek, velké ženy (hlavně do šířky) a velký péra taky ne, proto když jsem se rodil, tak jsem si do svého konfigurátoru napsal že chci menší péro 🤣
Povím ti to asi tak.... Jakož to muži mají své přirození různorodé, od zahnutý po malé, či velké, tlusté hubené, tak i ženy jsou dole různě obdařené někomu se libý malé, až žádné pysky a někomu už jen při pomyšlení na tvé velké hned ztvrdne. Každému se líbí něco a pokud tě to neomezuje při normálním životě, nebo z toho nemáš stres a nestydíš se stáhnou si před mužem kalhotky, tak bych řekl, že vlastně o nic nejde.
Rozumně podáno a nelze než souhlasit.
Móda až dětsky vyhlížejících vulv zkresluje pohled na pestrou škálu vzezření.
Mimochodem z toho množství pánských okras od vzezření kolibříka po supa taky nikdo nikoho nepresvedcuje, že zrovna tohle by měl vytahovat zásadně v hluboké tmě....
Jinými slovy sto lidí=sto chutí. Nebo také... Jaké karty nám byly dány, tak s těmi musíme hrát. Třeba já mám pleš a mám se proto kvůli tomu strsovat? Né bylo mi tak dáno a komu se to nelíbí, tak ať mi ..... políbí. Rozumní lidé se nesmějí vzezření, které se zrovna jim nelíbí.
Zkrátka někdo neovlivní to co kde má.
Přesně tak. Asi vybočujeme z řady. Ale mi to vůůůbec nevadí. Malinkaté jsou nejlepší. A navíc si myslím, že jsou i praktické. Žádné uši od baseta mezi nohama....
Aha, tak že rozum poznáš podle toho, jestli oceníš a vzruší tě dlouhé pysky? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 to mě poser, co to je zas za blábol, nehledě na to, že každému se líbí něco jiného 🤣
Mel jsem ruzne. S zadnyma ale is dlouhyma. Bavilo me to stejne akorat s velkyma jsem si vic vyhral. Ale treba na fotkach mi prijde hrozne sexy kdyz ma zenska velke a odstavajici.
Asi se najde určitý procento chlapů co by jim to třeba vadilo, ale myslím si, že většině je to asi jedno, pokud je žena sebevědomá a sexy tak nějaký pysky asi neřeší (vlastní zkušenosti s ex).
Jinak tady na amaterech asi 95% mužského osazenstva by prcalo cokoliv co má díru a je jim úplně jedno jak vypadá.
Kdo dělá hloupý vtipy na vzhled, ten si sám naběhne na blokovací tlačítko, ne? Obzvlášť u části těla, kterou těžko ovlivníš. Přeju kámošce jenom respektující milence :)
Dlouhé pysky
Příliš velké pysky
Dlouhé pysky jsou úžasné a neskutecne rad bych takové projížděl jazykem a hledal postevacek k ukojeni
Pokud by jí to trápilo, tak bych jí zaplatil úpravu. Je zajímavé, že když má někdo rozštěp, křivé zuby, nebo jogurtovky, tak to si nechat opravit lidé schvalují a když si někdo nechá přešít kozy nebo píču, tak jim to připadá zbytečné.
Móda až dětsky vyhlížejících vulv zkresluje pohled na pestrou škálu vzezření.
Mimochodem z toho množství pánských okras od vzezření kolibříka po supa taky nikdo nikoho nepresvedcuje, že zrovna tohle by měl vytahovat zásadně v hluboké tmě....
Zkrátka někdo neovlivní to co kde má.
Jinak tady na amaterech asi 95% mužského osazenstva by prcalo cokoliv co má díru a je jim úplně jedno jak vypadá.