F-M a okolí!

kde jezdíte a kde se můžeme potkat ?

Ahoj, tady se můžeme domlouvat na společné zážitky. a Tipy v Okolí
Někdo dneska pro nadrženou tv v latexu ?
Těch míst je asi víc kde se dá blbnout a tak...dřív se dalo i pod Štandlem,teď už si to neumím představit co je jízdárna a obchvat.Ted vlastně dumam,že možná už fakt zbyl max jen Frýdecký les 🙂
poznali jste někoho z FM na amaterech? Stalo to za to??
Nějaky pár nebo prostě chlap se ženou co by přijeli na nějake misto ktere domluvíme ? Já s milenkou bychom do toho šli . Buď jen vedle sebe auta a koukat přes okna nebo akce u auta v autě společně. Ozvěte se kdyžtak kdo by šel.
Zajímavý nápad , možná s milenkou by jsme do toho šli, a nemáš třeba nějaké místo blíže k Ostravě ? My jsme z Ostravy, tak kdyby jsi třeba věděl 😏
něco můžeme najít , to asi nebude problém . Ozvěte se kdyžtak do zprav
Spíš by to chtělo nějakou akci kdekoli okolo FM nebo FM domluvit . Ne jen chlapi . nejsem Bi sorry . Spíš páry , nebo chlapi s milenkama , kamoškama .
Já jezdím na parkoviště k bývalému motorestu Hroch Fryčovice. Zadejte Fryčovice 520
Jo, docela dobré místo. Už jsem tam taky byl s ťapinou.
Ve Frýdku jezdí dost lídí k nádraží lískovec.
Pak zkušenosti s Vyhlídkou Dobrá Vrchy
Na nádraží v Liskovci na takové zadní parkoviště mě vzala jedna ťapina z ulice Míru. Takže taky vyzkoušeno ;)
Ahoj neměl by jsi na ni kontakt?
Ano taky jsme tam kdysi byl s jednou z tam těch končin.
Tu Vyhlídku Dobrá vrchy neznám. Kde to je?
49.6808861N, 18.4155361E tady . nad dobrou vyhlídka
Kdo vse tam chodi?....i pary? Nebo jen muzi?
chodi se tam šukat v parech většinou . jen samotneho chlapa jsem tam neviděl. To je divne, ještě aby jo. Prostě vem babu a mužeš koukat na jiny par. pak už se fantazii meze nekladou :)
A ty tam chodis s babou? Nechcete divaka?
to fakt nechcem :D občas tam s nějakou zajedu . Ale tady jsem to psal, kdyby se našel někdo v paru třeba na vyměnu nebo na koukani navzajem
Ve FM znam zavoru v lese ul Bruzovicka, a taky parkoviste u Olesne. Videl jsem tam typka honit si v aute a taky sukat par..
Na parkovisti u Olesne jsem taky honil a mel divaka :D Dlouho jsem tam nebyl, asi zase zajedu a budu doufat, ze tam nekdo bude, kdo se chce podivat na honeni a vystrik..
No to ja bych se podival a klidne se i pridal..kdo by taky prisel ? Rad exhibuju tak se ozvete. Kdyby byl par co rad divaka.bylo by to super
Já Tě jen opravím, ta ulice je Bruzovská. No ale ta cesta, která vede k té závoře, není adresná, navíc na té cestě jsou tak dvě závory, až ta druhá je ta správná. Souřadnice 49°41'36.7"N 18°22'39.9"E
Na parkovišti u Olešné často stojí policie
A máš i souřadnice? Nebo je to přímo u budovy na parkovišti?
Měl jsem na mysli parkoviště kousek od rybářské bašty. Občas v létě zajdu na nuda pláž, ale tam už páry chodí jen zridka
Tak nádraží Lískovec mě nikdy nenapadl.
Tam jezdí snad každá kurva s amantem, která je z fm nebo sviadnova, je to tam jak střídání stráží 🤣
Jezdím tam také šukat za peníze .
jen vím, že tam chodí lidi šukat. Je tam klid. Kde jinde ve F-M je to takové opuštěné
A tys tam byl šukat? Já to tam dobře znám. Pokud je sex v autě, tak jedině na parkovišti před budovou. Já tam před rokem honil v autě, už byla tma a pořád kolem mě někdo jezdil. Další možností mimo auto je příroda. Za nádražím jako by kolem trati na Ostravu je lesní cesta kolem řeky. Po levé straně je to řídké a chodí kolem lidé z chatek za tratí. Po pravé straně je ten porost sice hustší, jsou tam stromy a keře. Jenže poblíž je výpravní budova a z té lesní cesty je tam i tak vidět. Navíc procházet se mezi trním není zrovna pohodlné.
Asi se zajedu podivat a treba me nekdo pristihne a mrkne.
Ne to tam super,stvořeno na rychly a klidny sexik
Tipy na mladé kurvičky z fm ? :) už jsem si některé místní dal,ale určitě je pro všechny přínosem,aby se z zkušeností podělit :P
poznali jste někoho z FM na amaterech? Stalo to za to??
My jsme měli několikrát inzerát,že jdeme na pivko k Židovi nebo zapařit třeba na FM city a nikdo se nikdy neozval...ale to neznamená asi že tam nikdo není,protože i třeba v Brně se neozve na inzerát skoro nikdo...teda kromě různých úchylaku a individuí 🙂
Mužem zkusit něco vymyslet :) třeba to dopadne a bude fun
Dneska někdo večer kdo si chce užít ?