Mě přitom chytli kolikrát já si z toho nic nedělám.
Lepší je to v parku v Praze. Taky si ho tam honím.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Hlavně mi tam nehoňte a nešukejte na trailech, v té rychlosti vám taky může mezi půlkama zaparkovat 3palcova pneumatika 🤣
Chodim. Ne masturbovat, to me nenapadlo, ale k soulozi je to jedno z mych nejoblibenejsich mist.
Aktivitám v přírodě se nic nevyrovná:)
Jsem muž a nechodím onanovat do přírody, ale sex v přírodě je super 😉
Taky chodím do lesa a už hodně dlouho a rostou,rostou ale nikdo mě ještě nechytil.
Byla si už při tom chycená?😎 Nebo bys třeba chtěla být?🤟
Onanie a masturbace v přírodě je úžasná věc,a nejen to
Od té doby, co mi to kazí bezdomovci, kteří si v lesoparku udělali nádraží, tak ne...
Vždycky se připravím na lesní překvapení a vyckavam náhodné kolemjdoucí prdelky.... Mezitím si s ním hraju a představuju si ,jak mě dotyčná nachytá a poručí si vzít do pusinky moje péro
Ano, chodíme do lesa. Žena si vezme nějakou větvičku a já jí přeříznu. Pak žena nařeže zase mně. Domů pak přijdeme s otýpkou a já samá modřina.
tak proč píšeš pod profilem ženy?
Jsem žena, ale kdysi se tu rozpoutala debata, že pokud mám podobné záliby, jsem určitě muž, schovaný za červeným nickem. Protože holky tohle nedělají a ani je nic podobného nezajímá. A ptám se zde, protože věřím, že nejsem sama.
Já taky chodím masturbovat do lesa,je to sexy a tak najít nějakou která to má tak jak ty ,to by byla pecka.😉
Určitě nejsi sama :) já jsem myslel u sebe že mám úchylku.. ale pak jsem navštívil amatéři a je nás víc
Ty jsi žena asi tak jako já 😁😂
a nebo jsem chlap, víc než ty...
Způsob Tvého vyjadřování je typycky chlapský. Tak nás tady nelakuj.
Hmm, to bude ono, byť jsem spokojená se svým tělem, vždycky mi všichni říkali, že jsem spíš chlap. Tak asi jsem. Udělám si modrý profil a pokusím se zeptat znovu, uvidíme, jestli to pomůže a odpoví nějaká žena, k věci...
(upraveno)
dobrá odpověď
být chlapem víc než ženou, ale i tak to v životě je.
být chlapem víc než ženou, ale i tak to v životě je.
Máš větší pero a koule jak já?
V galerii můžeš porovnat. 😁
V galerii můžeš porovnat. 😁
V přírodě mě to vždy inspiruje....

Holky, chodíte do lesa?
Taky si to občas chodíte udělat do lesa?