Ideální partner/partnerka

Co by podle vás měl/měla splňovat.

Tím mám na mysli školu, postavení, finance, sex vzhled ..
Asi pěkná shemale rozumného věku (neotěhotní ani když se různě snažíš). Je jich tu dost takových... (upraveno)
VŠ, vdaná, neukojena a živočišná, klidně vysoké postavení, černá, tedy vlasy i chlupy dole.
Menší kozy, větší prdel
GrandVenison007
GrandVenison007 Neaktivní před 9 měsíci
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Jo prezentace je skvělá, taky se mi líbí když je muž komunikativní a umí jednat mezi lidmi, ne zbytečně ale opravdu tak aby si získal respekt.
Ženská co stojí vedle chlapa jen jako nějaký košťátko aby si chlap zvýšil ego tomu se lidi smějí to jsem slyšela od mužů několikrát jak to ten týpek nedává ale pokud je to chytrá žena, všeobecné znalosti, inovace, nápady, je milá a od pohledu dostane respekt bez zvedlého péra, to je dokonalost..
Pokud jí chce týpek jen šukat tak to nestojí za řeč.
GrandVenison007
GrandVenison007 Neaktivní před 9 měsíci
Příspěvek byl uživatelem smazán.
To je v pořádku, taky se zajímám o lidské systémy, sice jazyky neovládám ale na ten svět se těším.. atraktivita není podstatná ale jak tam nastoupí kapacita, je to super.. v obchodu to funguje tak, že čím ošklivější tím větší zvíře..

Atraktivní( teda myslí si to) 😃 lidi dávají dost času do sebe v rámci vzhledu, ty zvířata si nakoupí kvalitní věci, parfémy a vše okolo jdou jednat, to je psychický rozdíl.. mezi vzhledem a businessem.. jazyk je fajn ke komunikaci ale neřeší to žádný problém ale psychika a znalost systému, to je sakra jiný level .. (upraveno)
Za mě rozhodně by měl mít můj budoucí manžel cíle a koníčky, aby v něčem sám sebe překonával a mohla bych ho podpořit to samé on mě v rámci podnikání, tvorby apod.
Líbí se mi soběstačnost takže by měl umět vařit( na střídačku) to samé úklid a domácí práce stejně jako já.
Postavu neřeším, ta se dá měnit to samé peníze, můžeme si vymyslet společné podnikání takže to se dá..
Školy moc neřeším, protože znám dost lidí se základkou co jsou nadřízeni vysokoškolákům případně vydělávají hezké peníze a starají se o rodiny..
Měl by mít rád dobrodružství, občas vypnout a vyrazit na výlet a taky občas lenošit, oddat se jedné ženě, ne X dalším a celkově si vytvořit kamaradský a rodinný vztah se vším všudy..
Pokud je komunikace lze cokoliv.

Lidi dneska od sebe moc okoukávají ale já sázím na to co umí a jak se chová, protože takový člověk zvládne připadné změny.. jednou takto vypadat nebudeš jako teď, něco se ti stane a krachneš, přestane ti stát péro a pak budeš dělat co? Vybírat si máme dle pocitů a ne že to někdo řekl a ukázal ..

A taky koukej na věk, rodí se mladší a hezčí co mají různé priority a může tě tam klučina bez svalů a peněz dostat na kolena, protože jí dá pozornost a nebude řešit blbosti. (upraveno)
Souhlasím, že je spousta šikovných lidí bez vzdělání, ale taky vím, jak se doba mění. Znám povolání, která před 20 lety dělali lidé jen s ucnakem. A velmi úspěšně. Pak přijde nějaký chytrák, zákony se změní a kluci si rychle dodělávali maturitu, protože bez ni by v oboru skončili. Roky praxe k ničemu. Tím chci jen říct, že inteligentní člověk v dnešní době bohužel řeší i to vzdělání, celoživotně si dodělává kurzy, pracuje na sobě...
Partnerka je člověk a ne zboží nebo služba, aby jsi si naporoučel jakou má mít výbavu.
Tak každý člověk má nějaké priority . Většinou každý hledá sobě rovného když má člověk vysokou školu, tak si těžko najde partnerku se základnou..🤣 Když chodíš do fitnes těžko si najde silnější . A tak dál .. Nebo odkud si ty spadl ?
Já jsem na rozdíl od tebe nikam nespadl, my jsme se do sebe navzájem zamilovali v sedmnácti, normální láska na celý život, chápeš ?
Já ano ale ty zhřejmě nechápeš tohle téma.
Jako že je to vtipný ? Že tady lidi budou psát, že ideální partnerka je ta co má peníze, nebo ta co má dvě vagíny, nebo ta co drží celej život hubu ?
Ha ha ha.
Tak si to přečti znovu , to jsem ti odpovídal poprvé.😀
Ježiš no jó, teď to vidím, je tam vlastně napsáno úplně něco jiného, než jsem původně četl, dřív to byl dotaz a teď je to sdělení
“ ahoj holky, jsem povrchní 37 letý borec, chodím do fitka, mám vejšku, jsem krásný a mám konto, která budete splňovat moje požadavky, máte šanci. Pište do vzkazů !
Váš boreček.”
Ty jsi vemeno ..😀 jinak to snad ani napsat nemohu.
jj, všude nás mají rádi, možná to je i láska*3*

závěr prac. týdne je krásný (upraveno)
další inzerát ve foru, chlapec je chytřejší než se zdá. Taky mně to trklo*3* Ještě měl dodat vysoké sebevědomí.
Vysoká škola
Vysoké peníze
Vysoké postavení
Vysoké sr... (upraveno)
A ještě na Amaterech ? Tady bych opravdu hledal tu pravou težko..🤣
jistý si buď, věříme ti to a chápeme *114*
Všechno to tam vlastně je, mezi řádky.
Inzeráty si nedávám a jsem šťastně zadaný .. 😉
.... všichni jsme tu šťastně zadani 😄😄😄
Vy dva jste hrozní zmijáci :)))
Tak jestli můžu hovořit za sebe, tak já za to nemůžu, je to nemoc, říká se tomu hovnošťourka.
píšeš o nás nelichotivě, ale palec ti dám *3**114*

ale je legrace*3* (upraveno)
Zamyslela jsem se, rozumějte zavzpomínala jsem, když mi bylo náct. Jaké jsme měli představy o budoucím partnerovi. To je asi tématu nejblíže.
Na ideál typu tmavovlasý, tmavooký, chytrý , vzdělaný... V podstatě to přetrvává. Jenže jeden míní a život mění :)
Ok chápu náct, ale jemu je 37.
Sem měl čtrnáctiletý dítě. (upraveno)
Myslím, že je to v pořádku. Tohle je taky takové snové prostředí kolikrát.... :))) tak proč se nezasnit, že jo.
Navíc, když pánbůh dopustí i motyka spustí a třeba aspoň na chvíli tu někdo narazí na toho vysněného ideálního partnera....
To je tady na tom úžasné, že se tu může vyřadit kde kdo. Tedy pokud to nenarušuje slušně chování, nenapadá, neuráží, neomezuje atd. Pro příklad není nutné chodit daleko...
No, ať sním jak sním, tak furt mi z toho leze ta láska.
blesk ho chápe dobře, a dobře ti odpověděl.
Bereš ženu jako auto, nastavíš konfiguraci, a jdeš si pro něj. U ženy nevíš co bude pod kapotou, pokud nevybíraš ženu ve wellness.*3*
Malé zlehčení tvého dotazu.

Žena má i jiné aspekty než co máš v dotazu, ale to tak nějak máme všichni*4*