Miluji hezkyý, štíhlí, pevný bříško a pěkný pupíček. Ale každé zvoží má svého kupce
Bříško když se dere z kalhotek ,Bříško při souloži ano ano.
Tak za mě je menší bříško víc sexy, než žádný(plochý), středně velké mi nevadí a opravdu velké nevyhledávám.
Trošku oplácaná ? To je ideální stav 😉 Ale je to o celkovém dojmu. Což je obvykle v hlavě... kdo se sobě líbí, líbí se i ostatním
Zvláštní co ? Jak je to poznat jen z toho jak se člověk chová a nemusí ani nic říct. :)
Asi řeč těla... Nevím přesně, ale nějak tak.
Ano, bříško je samozřejmě velmi sexy. Líbí se mi i větší a taky jsem zatížený na těhotenské bříško.
Mě pěkné bříško připomíná to těhotenské, a to mě vzrušuje.
Moje holka ho taky má, a je to moje oblíbená erotická hračka.
Moje holka ho taky má, a je to moje oblíbená erotická hračka.
Mám rád u ženy bříško, neboli nadpičník, též lze použít i předkundí ♥️
Rád ho hladím...
Rád ho hladím...
Nemyslis spis venusin pahorek? Ten uplne miluju, ale to podle me neni bricho.
Myslím bříško, polštářek lásky ♥️😊
OTP? :D.
Asi nerozumím zkratkam 😁
😊😊😊😊😊
😊😊😊😊😊
Okrasný Tukový Polštářek.
To je přesně ten 😁♥️😍
😊😊😊😊
😁😁😁
😊😊😊😊
😁😁😁
Lucko, břicho na ženě neřeším, pokud to není opravdu moc a i potom to neřeším, neboť taková žena pro mě není přitažlivá, ale nekomentuji a jdu dál.
Jsem milovník ženských rysů. Tj. Nelíbí se mi moc vyzáblé.
Úměrně rysům je naopak žádoucí, ale v mém hledáčku jsou oči, vlasy, hezký úsměv a určitě i na pěkné poprsí mé oči směřují.
Toliko ke vzhledu, stránka mysli, by byla zase na jiné povídání.
Přeji ti hezký den.:)
Jsem milovník ženských rysů. Tj. Nelíbí se mi moc vyzáblé.
Úměrně rysům je naopak žádoucí, ale v mém hledáčku jsou oči, vlasy, hezký úsměv a určitě i na pěkné poprsí mé oči směřují.
Toliko ke vzhledu, stránka mysli, by byla zase na jiné povídání.
Přeji ti hezký den.:)
Mně osobně se líbí bříško, jen nesmí přetékat přes kalhotky a z profilu by měly být větší prsa než bříško. Ale každý to může mít jinak.
Takže když máš velký prsa můžeš mít i velký břicho? :D
Máme jednu známou, která má opravdu velká prsa, ale i bříško. To jí ještě nevisí, takže to jde. Ale není tak stará, otázka je, jak bude vypadat za 15-20 let. Ale čím jsem starší, tím víc zjišťuji, že "užít života" si umí i ženy, do kterých bych to dříve netipoval. Vůbec nezáleží na postavě a věku.
Jak se říká, každé zboží má svého kupce :) a to je super.
Pokud je bříško doplněné úsměvem, není co řešit. Milá příjemná žena s jakoukoli postavou je vždy lepší společnost, než zamindrákovaná - I kdyby třeba měla ploché břicho a obří silikony.
Souhlasím. Ovšem jde to zase proti sobě, že se muži spíš otočí za "perfektni" ženou než za tou průměrnou :) ačkoliv věřím, že většina chlapů nějaký drobnosti neřeší, když je jim s ženou příjemně.
To záleží na celkovém vzhledu nositelky. Udělej galerii 😁
😀😀 tady je někdo vypočítavej..
Kdepak vypočítavý! To bych nabízel osobní posouzení s pohlazením 
Jen jsem chtěl vědět o čem je řeč.
Jinak souhlasím s ostatními, že bříško je jen součást celkového sexappealu.
Osobně se také raději ohlédnu za ženou s přirozeným úsměvem než s botoxem nebo silikonem.

Jen jsem chtěl vědět o čem je řeč.
Jinak souhlasím s ostatními, že bříško je jen součást celkového sexappealu.
Osobně se také raději ohlédnu za ženou s přirozeným úsměvem než s botoxem nebo silikonem.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Tak myslím si že to bude názor od názoru, mne osobně se bříško líbí rád ho pozoruji a hladím ho, mám radši když je žena za co chytit než hubenou které lezou kosti,ale jak říkám někdo to bude mít přesně naopak
Krasne ploche brisko! To je proste sexy a vzrusujeme na nej pri mrdani koukat vic nez treba na kozy. V kobinaci s udrzovanym prouzek je to uplne spermsticky. Vse ostatni se spis snazim nedivat.
Je pravda, že mě se taky víc líbí muži s menším bříškem, ale rozhodně to není něco přes co nejede vlak. Ale taky si říkám, že mít někoho s velkým pupkem tak ani nevím co bych měla dělat. :D
Přesně tak. Čím menší, tím lepší. Pokud se nebavíme o péru. Tam je to úplně přesně naopak. Žádná ženská nechce u partnera bachor, co spolyká 20 piv denně. A ženská s nadpičníkem taky není žádná radost k pokoukání....
Urcite to neni neco, jak pises, pres co nejede vlak. :-) Ale hezke brisko je proste sexy. Jsou vsak i vyjimky a nektere jemne baculky, takove spis zakulacene nez balucuky, jsou taky sexy a kolikrat jsem se za nimj otocil, jakoze woow.
Ono "bříško" většinou existuje v kombinaci s většími boky a stehny, což je za mě osobně krásné.( v rámci mezí, nebavím se o velké obezitě)
Evokuje mi to mateřství, taková Věstonická Venuše :)
Evokuje mi to mateřství, taková Věstonická Venuše :)
Ja si myslim, ze predevsim zalezi na zene, jak ma rada sama sebe a sve telo. Pokud z ni vyzaruje zdrave sebevedomi, tak je pro mne mnohem pritazlivejsi, klidne s par kily navic, nez hubena, krasna holka bez sebevedomi.
Jasne, vsechno ma svoje limity, ale ten princip u mne takto funguje.
Jasne, vsechno ma svoje limity, ale ten princip u mne takto funguje.
Je to sexy. Samozřejmě pubertačky a holky s plochým břichem jsou sakra sexy. Ale takové to bříško co se rýsuje nenápadně v šatech třeba na plese....má to něco do sebe. A určitě bych kvůli tomu ženu neodmítl. Bříško je prostě přirozené u zralé ženské a kdo ho umí nosit, ten nemá u mě problém.
Bříško
Líbí se vám na ženách bříško ?