Bříško

Líbí se vám na ženách bříško ?

Chtěla bych primárně zjistit názor chlapů amatérů, jestli se jim líbí na ženě bříško, nemyslím, žádnou velkou vanu, spíš takový menší, roztomilý. Koukáte na na něj při sexu, přijde vám sexy nebo byste takovou ženu nechtěli? Je vám to jedno pokud to žena o sobě ví a přijímá ? Díky za názor
Miluji hezkyý, štíhlí, pevný bříško a pěkný pupíček. Ale každé zvoží má svého kupce
Bříško když se dere z kalhotek ,Bříško při souloži ano ano.
Tak za mě je menší bříško víc sexy, než žádný(plochý), středně velké mi nevadí a opravdu velké nevyhledávám.
Trošku oplácaná ? To je ideální stav 😉 Ale je to o celkovém dojmu. Což je obvykle v hlavě... kdo se sobě líbí, líbí se i ostatním
Zvláštní co ? Jak je to poznat jen z toho jak se člověk chová a nemusí ani nic říct. :)
Asi řeč těla... Nevím přesně, ale nějak tak.
Ano, bříško je samozřejmě velmi sexy. Líbí se mi i větší a taky jsem zatížený na těhotenské bříško.
Mě pěkné bříško připomíná to těhotenské, a to mě vzrušuje.
Moje holka ho taky má, a je to moje oblíbená erotická hračka.
Mám rád u ženy bříško, neboli nadpičník, též lze použít i předkundí ♥️
Rád ho hladím...
Nemyslis spis venusin pahorek? Ten uplne miluju, ale to podle me neni bricho.
Myslím bříško, polštářek lásky ♥️😊
Asi nerozumím zkratkam 😁
😊😊😊😊😊
To je přesně ten 😁♥️😍
😊😊😊😊
😁😁😁
Lucko, břicho na ženě neřeším, pokud to není opravdu moc a i potom to neřeším, neboť taková žena pro mě není přitažlivá, ale nekomentuji a jdu dál.
Jsem milovník ženských rysů. Tj. Nelíbí se mi moc vyzáblé.
Úměrně rysům je naopak žádoucí, ale v mém hledáčku jsou oči, vlasy, hezký úsměv a určitě i na pěkné poprsí mé oči směřují.
Toliko ke vzhledu, stránka mysli, by byla zase na jiné povídání.
Přeji ti hezký den.:)
Mně osobně se líbí bříško, jen nesmí přetékat přes kalhotky a z profilu by měly být větší prsa než bříško. Ale každý to může mít jinak.
Takže když máš velký prsa můžeš mít i velký břicho? :D
Máme jednu známou, která má opravdu velká prsa, ale i bříško. To jí ještě nevisí, takže to jde. Ale není tak stará, otázka je, jak bude vypadat za 15-20 let. Ale čím jsem starší, tím víc zjišťuji, že "užít života" si umí i ženy, do kterých bych to dříve netipoval. Vůbec nezáleží na postavě a věku.
Jak se říká, každé zboží má svého kupce :) a to je super.
Pokud je bříško doplněné úsměvem, není co řešit. Milá příjemná žena s jakoukoli postavou je vždy lepší společnost, než zamindrákovaná - I kdyby třeba měla ploché břicho a obří silikony.
Souhlasím. Ovšem jde to zase proti sobě, že se muži spíš otočí za "perfektni" ženou než za tou průměrnou :) ačkoliv věřím, že většina chlapů nějaký drobnosti neřeší, když je jim s ženou příjemně.
To záleží na celkovém vzhledu nositelky. Udělej galerii 😁
😀😀 tady je někdo vypočítavej..
Kdepak vypočítavý! To bych nabízel osobní posouzení s pohlazením *19*
Jen jsem chtěl vědět o čem je řeč.
Jinak souhlasím s ostatními, že bříško je jen součást celkového sexappealu.
Osobně se také raději ohlédnu za ženou s přirozeným úsměvem než s botoxem nebo silikonem.
muzhledajicizenu
muzhledajicizenu Neaktivní před 9 měsíci
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Tak myslím si že to bude názor od názoru, mne osobně se bříško líbí rád ho pozoruji a hladím ho, mám radši když je žena za co chytit než hubenou které lezou kosti,ale jak říkám někdo to bude mít přesně naopak
Krasne ploche brisko! To je proste sexy a vzrusujeme na nej pri mrdani koukat vic nez treba na kozy. V kobinaci s udrzovanym prouzek je to uplne spermsticky. Vse ostatni se spis snazim nedivat.
Je pravda, že mě se taky víc líbí muži s menším bříškem, ale rozhodně to není něco přes co nejede vlak. Ale taky si říkám, že mít někoho s velkým pupkem tak ani nevím co bych měla dělat. :D
Přesně tak. Čím menší, tím lepší. Pokud se nebavíme o péru. Tam je to úplně přesně naopak. Žádná ženská nechce u partnera bachor, co spolyká 20 piv denně. A ženská s nadpičníkem taky není žádná radost k pokoukání....
Urcite to neni neco, jak pises, pres co nejede vlak. :-) Ale hezke brisko je proste sexy. Jsou vsak i vyjimky a nektere jemne baculky, takove spis zakulacene nez balucuky, jsou taky sexy a kolikrat jsem se za nimj otocil, jakoze woow.
Ono "bříško" většinou existuje v kombinaci s většími boky a stehny, což je za mě osobně krásné.( v rámci mezí, nebavím se o velké obezitě)

Evokuje mi to mateřství, taková Věstonická Venuše :)
Ja si myslim, ze predevsim zalezi na zene, jak ma rada sama sebe a sve telo. Pokud z ni vyzaruje zdrave sebevedomi, tak je pro mne mnohem pritazlivejsi, klidne s par kily navic, nez hubena, krasna holka bez sebevedomi.

Jasne, vsechno ma svoje limity, ale ten princip u mne takto funguje.
Je to sexy. Samozřejmě pubertačky a holky s plochým břichem jsou sakra sexy. Ale takové to bříško co se rýsuje nenápadně v šatech třeba na plese....má to něco do sebe. A určitě bych kvůli tomu ženu neodmítl. Bříško je prostě přirozené u zralé ženské a kdo ho umí nosit, ten nemá u mě problém.