Mám fimózu ??

Nemohu přetáhnout předkožku přes žalud

Ahoj, mám takový velký problém. Je to asi 3-4 dny co nemohu pořádně přetáhnout předkožku přes žalud, na sílu to dělat nechci. Už se mi na předkožce udělaly takové trhlinky, které dosti pálí. Jsem na středu poprvé objednán k urologovi.
Může to skončit obřízkou ?
Díky
Ahoj pokud máš cukrovku tak je to skoro normální jsou to kvasinky a pokud bereš prášky na cukr tak se ti větší část vylučuje močí a kvasinky rádi cukr.Já používám cotylena nebo nějak tak 2 týdny a mám klid
Ahoj, tak jsem v pátek na předoperačním vyšetření.... Vzali mi krev, podepsal jsem prohlášení a domluvili jsme na nástupu...
Jenže potom mi volali z nemocnice, že mám vysoký cukr - 11 a že mě tedy nemohou operovat, v pondělí jdu k obvodní doktorce. Ta nic nevyřeší, strašně nerad k ní chodím.... Ta mě pošle k diabetologovi...Jenže ten je tam až ve středu. Tím pádem nestihnu nástup do nemocnice, který je právě ve středu.
Já jsem ti to říkal že je to moc cukru ono tu obřízku možná ani nebudeš muset mít.
Ahoj, takže se mám objednat na ARO do ValMezu na předoperační vyšetření, v nemocnici budu 3 dny.
Uvidíš pak dej vědět jak to dopadlo
Ahoj, teď 3 týdny jsem používal předepsanou mastičku, bohužel se to nezlepšilo a navíc zítra jdu na kontrolu, takže počítám, že se budeme bavit už jen o obřízce.
Ale i tak díky za info a zkušenost 🙂
Wow, tak držím palce. S diabetem se rány trochu hůř hojí, tak pak pozor na předepsaný léčebný režim.
držím palce ať to dobře dopadne
Děkuji, nic jiného než verdikt obřízka nečekám 🙂
Měl jsem podobný problém ale to mi bylo asi 17 nebo 18 taky jsem šel k doktorovi a ten řekl rovnou obřízka, o nějaké masti nechtěl ani slyšet, tak jsem si řekl že to zkusím podle rad na netu a začal předkožku roztahovat v teplé vodě nejdřív jen tak když mi nestál a pak i při erekci sice to trvalo asi měsíc nebo dva, ale předkožka se nakonec uvolnila dneska je mi 35 a vše funguje jak má, ale jak píšeš pokud je to třeba tou cukrovkou a kvůli kvasinkám doporučuji mýdlo nebo mycí gel na intimní partie s koloidním stříbrem je to skvělá věc narozdíl od běžných sprcháčů nevysušuje sliznici předkožky, používám to už roky
Ahoj, díky za zkušenost a informace 🙂 včera jsem to mazal poprvé, tak uvidíme po týdnu či dvou. Koupil jsem včera mýdlo, tak uvidíme no. Dám vědět až bude nějaký progres 🙂
Jasné, jako já tě zase nechci strašit, narozdíl od pána co tu píše že mu po obřízce nejspíš narostl žalud (o čem silně pochybuju) ale pamatuju si, že když jsem to řešil tehdy já a četl, si o obřízce tak jsem našel i zkušenosti typu, že když se obřízka udělá špatně nebo se to špatně zahojí tak to penis může i změnšit o cenťák nebo dva (a to někteří z nás nemůžou a nechtějí dovolit) navíc mi není příjmená představa jak mi někdo cizí šermuje kolem péra s nožem
S tím žaludem je to pravda, také se mi po obrizce zvětšil.
Takže jdu od doktorky, řekla mi, že ta předkožka nevypadá vůbec hezky a obává se, že se to tou kortikoidní masti nezlepší a spíše by se přimlouvala k obřízce.
Pak se zeptala co bych chtěl, tak jsem jí řekl že nejdřív zkusíme tu mast, za 3 týdny kontrola a kdyby se to nezlepšilo, tak obřízka.
Zační tou mastí. Kdybych měl na výběr já, udělal bych všechno pro to, abych na obřízku nemusel. Nevěř tomu pánovi, co jí tady velebí, píše to všem a všude a vypadá to na nějakou jeho úchylku.
Platí to, co jsem Ti už napsal. Když se dělá obřízka dítěti, je to mnohem menší zásah, než u dospělého. Budou řezat větší část těla, naučil jsi se vnímat sex přes předkožku i uzdičku. Je hodně lidí, kteří šli na obřízku a pak to chtěli vrátit, snaží se zbývající kůži všelijak protahovat.
Pokud ti nic jiného nezbyde, pak se rozmysli jaký druh obřízky chceš (je vysoká, střední, nízká, ... chirurg ti může nechat víc a míň kůže). Měsíc se to bude hojit a pak se budeš muset relativně dlouho starat o jizvičku, aby se ztratila. Po čase se naučíš s obřízkou žít a asi ti to nebude vadit, má to hromadu výhod.
Vy jste si tím prošel?
Úplně zbytečně strašíte. Fimózu jsem měl díky diabetes taky a řešil jsem stejný problém jako tazatel. Kortikoidy nepomohly a obřízka mě neminula. Díky takovým jako vy jsem myslel, že obřízkou končí svět. Opak je pravdou. Jizva se mi hojila necelý týden, za dva týdny vypadaly stehy a to už jsem i onanoval. Za mě nevidím jedinou nevýhodu být obřezaný. I hygiena je o 100% lepší.
pmrav - Tak trochu o koze a o voze... (upraveno)
Uroložka mi žádné jiné řešení nenabídla, tedy hned mne objednala na obřízku do nemocnice, s narkózou. I když jsem doktorovi říkal, jaký druh obřízky bych chtěl, nakonec to stejně udělali po svém. Já to měl navíc zpestřené tím, že se mi jeden steh nevstřebal a proto mne uroložka poslala opět k chirurgovi, aby mi uzlíček pod kůží blízko uzdičky vyoperoval. Hojení vždycky probíhá tak, že se vytvoří jizva a ta se postupně vyhladí. Určitě to ale není za týden (to ale ví každý, kdo se někdy někde řízl).
Nikoho od obřízky neodrazuji ale taky neříkám, že je to to nejlepší. Hygiena je super a asi to vypadá i docela dobře. Při popraskané předkožce jsem se bál jít i na wc, aby to nepálilo, to je už pryč. Před tím jsem např. honění vnímal hlavně přes předkožku a uzdičku, předkožku nemám, uzdičku mi vyrobili při operaci novou. Musel jsem tedy vlastně znovu projít objevováním toho, kde a jak je to citlivé, naučit se např. honit úplně jinak, než jsem honil před tím.
Děkuju moc :) ačkoliv doktorka nebyla moc šťastná za tu mast, tak já do toho šel a budu dělat vše, abych na obřízku nemusel. Akorát jsem se mohl zeptat doktorky, jak to mám mazat 😁😐
Dvakrát denně (nebo podle doporučení lékaře) promazávat zúžené místo předkožky. Je to trochu běh po dlouhé trati, ale cca po 2 až 3 týdnech by se zúžené místo mělo začít uvolňovat, kůže být pružnější a v tu dobu bys měl začít jemně přetahovat, kam až to bez bolesti půjde, aby se zúžené místo postupně rozšiřovalo. Celý proces trvá 4 až 8 týdnů za pravidelného mazání a jemného roztahování. Chce to pravidelnost, trpělivost a důslednost.
Zbytecne to oddaluješ! I kdyz se pak rozhodne pro obrizku tak si nemysli ze to bude hned! Ja sem na operaci cekal skoro dva mesice!!!
A jeste neco. Nejsem uz nejmladší a nemel sem ho tak velkyho. Jen zalud byl dost velkej. A ted? Ted po obrizce kdyz je celej videt je obrovskej!! Kdyz me zena kouri tak si jen libuje jak velkej. A kdyz sem vni tak ma jeden orgazmus za druhym. Proste je to parada!!
To zni jak teleshoping jak se ho snazis prekecat :-D
Chci nejdřív zkusit tu mast a pak se uvidí.
Nemas cukrovku? Muze to byt z toho
Ano mám, lehčí formu diabetes, zatím beru jen prášky.
No tak to mas z toho... ja taky....
To jako při cukrovce ztuhne předkožka???
Pokud ja vim tk vetsi mnozstvi cukru v krvi vede k castejsim kvasinkovym zanetum a ty vedou k podrazdene sliznici predkozky. A ty mikrooderky jak se hoji tak vyvareji jizvy a tim spolu s horsim hojenim u diabetiku predkozku casem pomalu a postupne zuzuji. Jestli se pletu tak me opravte.
Na obrizku rozhodne jdi! Mel sem to same jak ty. Ted sem 5 tydnu po obrizce a na sex mam o mnohem větší chut nez predtim. Az se žena zlobí že to porad chci.
se zuzi...tak to proste je

ja t o mam tqky

Takže to je fakt z toho ? Nikdy sem nebyl na urologii. Jak to tam chodí ?
Vy ho tak vyděsíte, že ještě večer bude sepisovat závěť 😂
😁😁😁 Na závěť je ještě čas 😁 Stejně by po mě neměl kdo dědit, hlavně není ani co 😂
Můžeš mít klidně nějaký breberky, které snižují pružnost předkožky (kvasinky, herpes a pod). Zajdi si na urologii, tam ti poradí
Jdu tam ve středu, spíš si myslím, že to bude z toho, že mám lehčí cukrovku.
Do teď jsem tohle neřešil.
Nemůže to být důsledkem drobného úrazu v kombinaci s dalšími problémy? Nákazou apod?
Žádný drobný úraz teď nebyl. Nákaza, z čeho ? :o
Přesně tak vypadá fimóza, je ale divné, že jsi si toho všiml až teď. Mně to trápilo od dospívání a na obřízku jsem šel v 25 letech. Tou to samozřejmě končit nemusí, na roztažení se používá kortikoidová mast, existuje i operativní řešení, obřízka je až poslední možnost. Na sílu to určitě nepřetahuj, bude to dál praskat a jizvičky předkožku ještě víc stahují. (upraveno)
Dík za odpověď. Do toho se mi dělá pod předkožkou smegma, které se snažím vždy smýt, ale jde to těžko.
O té masti jsem četl, ale je to prý běh na dlouhou trať.
Fakt, ještě minulý týden sem normálně píchal a bez obtíží a nikdy předtím jsem tohle neřešil. Ve středu jdu poprvé k urologovi, tak uvidíme.
Nz. Obřízka u dospělýho je docela problém, protože jsi se naučil všechno vnímat s předkožkou a najednou o ní přijdeš a upraví ti dokonce i uzdičku. Je ale pravda, že si člověk nakonec zvykne a hygiena je pak úplně bezproblémová. Jestli jsi to nikdy před tím neřešil, je podle mne vysoká pravděpodobnost, že obřízka nebude potřeba. Kortikoidy změkčí kůži a ta se postupně uvolní. Já s tím šel za obvoďákem, ten mne poslal na urologii a doktorka mne hned poslala na obřízku, prostě to neřešila.
Díky, uvidíme co řekne ve středu urolog.