Všetko je to o hlave a tréningu. Si zbytočne moc nadržaný a potom to takto dopadne. Mysli len na to, aby si doprial žene orgazmus a na to sa sústreď. Nie na svoj pôžitok, na ten máš dosť času. Prípadne si prvý krát vyhoň nenápadne sám, kľudne aj pár hodín pred sexom. Ak nepomôže ani to, tak z teba bude ideálny cuckold. Pôjdeš pekne do klietky a žena si užije poriadneho milenca a teba si len potom odomkne, aby si sa mohol rýchlo vystriekať 😁
A čo tak skúsiť to po nejakej minútke znova? Mne sa raz stalo, že som sa behom nejakých 3-och minút do nej vylial, našťastie sa mi nejako darilo ho držať stále v pozore, tak sme pokračovali, vydržal som už oveľa dlhšie. Možno to pomôže.
1-2sekundy som nedal,ale rýchlosť sa to určite dalo nazvať..mám na mysli,moje sexuálne začiatky 17r. Časom sa sex zmenil na olympijský výkon,teraz ako 48r je občas riadna drina kým strekne)) K tvojmu veku neviem,,asi len Vééľmi škaredú Dámu)))
ja mam zas opacny problem neviem sa urobit a vacsinou cca po 40minutach ak sa nedari tak stratim uplne erekciu
Som na tom podobne,pár krát zasuniem a už som...
Nápis mi správu , viem čo ti pomôže
Evidentne je tu viac s podobným problémom. Mohol by si to napísať sem verejne?
Ďakujem
Ďakujem
vystrek do 1-2 sekund
Striekam pri zasuvani
ak ste mali podobný problem alebo poznate mozne riesenie prosim napiste nam
dakujeme