vystrek do 1-2 sekund

Striekam pri zasuvani

ahojte moj problem je taky , ze nedokazem zadrzat striekam pri zasuvani pvom momente ked niako prezijem predohru kde len ja venujem naplno mojej manzelkem lizem prstujem ona ma nemoze ani dotknut inak by to skoncilo pri predohre casto ajtak ledva zadrzim aby som sa nespravil akju lizem
ak ste mali podobný problem alebo poznate mozne riesenie prosim napiste nam
dakujeme
Všetko je to o hlave a tréningu. Si zbytočne moc nadržaný a potom to takto dopadne. Mysli len na to, aby si doprial žene orgazmus a na to sa sústreď. Nie na svoj pôžitok, na ten máš dosť času. Prípadne si prvý krát vyhoň nenápadne sám, kľudne aj pár hodín pred sexom. Ak nepomôže ani to, tak z teba bude ideálny cuckold. Pôjdeš pekne do klietky a žena si užije poriadneho milenca a teba si len potom odomkne, aby si sa mohol rýchlo vystriekať 😁
A čo tak skúsiť to po nejakej minútke znova? Mne sa raz stalo, že som sa behom nejakých 3-och minút do nej vylial, našťastie sa mi nejako darilo ho držať stále v pozore, tak sme pokračovali, vydržal som už oveľa dlhšie. Možno to pomôže.
1-2sekundy som nedal,ale rýchlosť sa to určite dalo nazvať..mám na mysli,moje sexuálne začiatky 17r. Časom sa sex zmenil na olympijský výkon,teraz ako 48r je občas riadna drina kým strekne)) K tvojmu veku neviem,,asi len Vééľmi škaredú Dámu)))
ja mam zas opacny problem neviem sa urobit a vacsinou cca po 40minutach ak sa nedari tak stratim uplne erekciu
Som na tom podobne,pár krát zasuniem a už som...
Nápis mi správu , viem čo ti pomôže
Evidentne je tu viac s podobným problémom. Mohol by si to napísať sem verejne?
Ďakujem