Ahoj, navštěvujete sunovy svět Sunia ve futuru? S ženou máme v plánu začít pravidelně chodit, Bo se nám to tam moc líbí... Teda zatím podle fotek. V neděli bude první návštěva. 😎
Hledam zenu, co byla dnes ve středu 18.12. v saunii ve Futuru.. poznávací znamení, já v páře s kuličkou ledu.
PS: moc vzrušující a sexy..a rozuměli bychom si... občas..
Já byl dnes a super zážitek, před jednou dámou jsem exhiboval v tropické a potom i v odpočívárně a evidentně se ji to líbilo, jelikož mě sama oslovila, bohužel pak někdo vešel dovnitř a bylo po srandě.
Chodivam pátky dopoledne...byla málo lidí. Už jsem se tam párkráte dobře udělal. Třeba v páře nebo v herbal..ale i tropické a dalších (to už je o infarkt :-) ). Hledam nějakou ženu, pár, co by šli se mnou..a nevadila jí, jim, má matrubace..případě dle domluvy i více... já hetero..ale přítomný muž s ženou mi nevadí..o samotné muže nezájem. Hezký den.
Futurum je větší, takže tam není tam narváno. Zase naopak v Avionu mám radši to, že je to všechno v jednom patře, takže z horkých saun není problém do ochlazovacího bazénku. Ve Futuru jsou 2 horké sauny v 1.patře, ale ochlazovací bazének v přízemí :( A chodit pořád po schodech sem a tam se mi fakt nechce. Takže chodíme hlavně do tropicu vedle bazénku, dokud nezačne chodit moc lidí. Máme rádi, když si v sauně můžeme lehnout a ne sedet tam jako slepice na bidýlku jeden vedle druhého....
Relax není špatný, ale vadí to stálé převlékání z/do plavek... kdyby to bylo celé jako bezplavková zóna, bylo by to TOP. Ale takhle tam zajdeme možná tak jednou za rok...
Ano myslel jsem Clarion. Na Pustkovci to znám jako Sauna365, tam občas také zajdeme, máme to nejblíže, je tam i vířivka a venkovní posezení nebo ležení vzadu je na sněhu super 👍
Mám raději Avion,protože mám ráda saunove ceremoniály a ty jsou za mě i kamaráda lepší v Avionu.Jinak ještě občas relax-days,ale tam nám vadí chování ostatních-hlučnį,neohleduplni a nikdo ho m nic neřekne V Avionu se vše dodržuje ,jak má .
Saunia Ostrava Futurum
Nejen saunování 🤘😉
PS: moc vzrušující a sexy..a rozuměli bychom si... občas..