Před hlasováním se prosím přihlaste.

Kdekoli

Milf

Nevíte někdo kde najít v Plzni nebo okolí nějakou milf nebo zralou paní?
Včilv nějakém supermarketu budou mít kačku v akci, tak stačí zaběhnout do obchodu a rozhlédnout se 😎
Albert, Kaufland,... To jsou dotazy to by jednomu puknul čurák.
Nemusíš na to odpovídat at ti nepukne😁a tam toho zrovna moc není
Ty vole ty se ptáš kde potkáš lidi v jednom z největších měst ČR. já nevím co čekáš, že ti někdo odpoví? Že paní v obchoďáku dole u parfémů je luksusní 60letá panička, za kterou když přijdeš, pochválíš jí vlasy tak ti roztáhne nohy? A když půjdeš do trafiku na rohu vedle nádraží tak je tam svobodná milfka, které když koupíš cigáro tak ti vykouří? Nebo přibliž mi prosím tvoje mozkové pochody, protože já to prostě nepobírám.
Chlapi, chcete píchat tak musíte zvednout zadek, vyrazit ven a nezapomenout vzít koule sebou. Koule na to, někoho reálně oslovit. Tyhle trapný dotazy na konkrétní místa a ženy různého věku jsou stejné jako kdybych se ptala jaké čísla dnes budou taženy... Budíček
Náhodou, v OD Kotva, v obuvi jedna pěkná prodavačka pracovala, nebylo to sice v Plzni a nebyla milfka, ale učnice, chodili jsme se tam na ní koukat. Bylo jí osmnáct a bylo to v osmdesátém pátém, to vím přesně. (upraveno)