Zdejší vzkazy

WTF kde to jsme

Skoro denně se tu musím prohrabat vzkazy od pupkatých chlupatých 50+ osob, které mi nabízejí všelicos.
Nechápu tento bonton zdejšího osazenstva.
Vypadám snad jako milovník "daddys"? Klidně mi to někdo vysvětlete, budu rád.
Raccoonka90
Raccoonka90 před 7 měsíci
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Zajímavá myslenka. Jak se podle Tebe takový člověk liší od Tebe? Dodneška jsem nevěděla, že mají nějaká poznávací znamení. Pokud se to dá neverbalne aplikovat i na jine skupiny, sem s tím. Dost by mi ho ulehčilo rozhodování. 😁
Vysvětlení neexistuje.Vypni si vzkazy a máš klid.
Souhlasím s názory žen, které ti tady odepisuji. Já se snažím ve svých albech neukazovat vše. Je potřeba nechat prostor i pro fantazii. Někdy ukážeš víc, někdy míň. Ale samozřejmě to záleží jakou máš inspiraci a motivaci.
Každopádně souhlasím i s tebou. Mám na profilu napsáno, že nehledám muže a i nick mám napsaný tak, aby to mužům hned došlo. Ale i přesto mi píšou, s poznámkou že kdyby náhodou a že už heteràka ukecali.
Takže rada bude asi raková. Buď to ber jako zábavu a dělej si z nich prdel, nebo je postupně házej do ignoru.
Samé péro honění a tak dále. Se nediv vyzná pro chlapi všeho druhu. Žádný náznak je jsi na ženy nebo máš nejde v albu či videích ženu.
Hmm, netuším. Mě občas přijde nabídka, i když mám jasně psáno hetero, ale určitě ne denně.

Asi něco děláš špatně, netuším.
Profil s pérem na profilovce je odpískaný od žen skoro na hned, psalo se to tu už hodněkrát.. pokud žena chce vidět péro, řekne si pokud ne, chce se těšit..

Oficiálně péro ženu moc nezajímá pokud to není třeba starší paní co je jen tak nevidí.. většinou to sleduje jen chlap co nad tím honí, proto je všude pod galerií a videem LGBT komunita..

Udělá se nejlépe když na ně udeříte a nebudete ukazovat nic, jsou otravný to bez debat a nepíšeš to jen ty, prostě se prezentují jako problém no
I profil bez péra na profilovce je odpískaný na hned. 🤣

Ale uznávám asi to přitahuje spíš jiné muže, než ženy.💋
Mě nevadí když nemá fotky vůbec, stejně si je po rozhovoru pošleme ale když si užíváš pohodičku a přijde zpráva, tak hnedka tam péro.. kdyby měl galerii a při oslovení jí vypl, že jí zapne kdybych si řekla ale ten přístup by být měl když něco chce.. pak se tu akorát vztekají ale nic nedělají pro vylepšení prezentace..

Nejlepší jsou ti, co si dají inzerát jak chtějí ojíždět od chlapa a u toho jim řikat mami a další týden vidíš jak inzerují, že hledájí fajn ženu a jak jsou inteligentní a na úrovni 😃 (upraveno)
No já osobně to řeším tak, že tu mám galerie které ukáží dost, ale né vše. To druhé je jedině až v konverzaci a to také né hned, prostě až je ta správná doba. Fotka ptáka v první zprávě je vážně zajímavý fenomén. Zase když má někdo galerii, tak tam nevidím, velký špatný.

Chlapy si tu nepřihlížím, tak o tomto zdání nemám, ale asi víš co píšeš a jak se tu chovají, samozřejmě naštěstí né všichni.;)
U mě už je to dobré a do zpráv mi přijde fotka péro jen třeba 5x za měsíc, 1-2x video jak si honí, oni vědí, že jak to udělají už mají konečnou.. jako kdybych nevěděla jak to vypadá 😃

Problém je spíše hodně u profilovek.. alba mě nevadí ale při tom oslovení je mohl vypnout, z principu a slušnosti, zda chce udělat přijemný dojem na druhou stranu.. pořád píšeš cizím lidem a někdo tu nahotu nemá zarytou v tom, že se potřebuje producírovat na internetu ..

Mě osobně fotky péra uráží, osobně si ráda muže užiju ale házet to kde komu, to nedělá mentálně zdravá osoba.
Prý, už je to dobré. 🙈 🤣

Myslím že i jednou do měsíce je moc. Něco jiného je když si o to řekne žena sama, nebo je to vážně v zápalu vzrušení, při erotickém psaní.

Jako u těch profilovek by mě třeba osobně zajímalo, zda je šance, že na ženu to opravdu zapůsobí.🤔
Každý jsme jiný a třeba i ano.
Za mě jsou třeba soft alba žen naprosto v pořádku a když se tam mihne jedna, dvě fotky odvážné, tak je to ok. Nevadí mi to. Ovšem celé album, nebo profilovka jen s ♦️ dojem udělá, ale ne ten správný.

Nestalo se mi ale, že by žena jen tak, poslala ten svůj kosočtverec do zpráv, to je asi doména mužů.

Vlastě si autor vlákna nemá na co stěžovat, může si za to sám, kdo mu píše. (upraveno)
Mě pár mužů už psalo, že napsal Dobrý den, jaké tu máš plány? A přišla fotka s kosočtvercem ... většinou mi chodí péra od 25-30 letých se sebevědomím a myšlenkama, že nelze odolat 😃 a když je odmítneš už mlatí hlavou do zdi, protože tato možnost na světě neexistuje 😃

Občas to udělají i pánové okolo 60 ti let ale to se dostaneš na dovolenou, prales a pokud se budeš prodírat přírodou, čeká tě tam vzácný tisíciletý pařez😃 (upraveno)
Tobě přišla fotka ♦️, proč?, jaký to má smysl ženě posílat takové fotky?

Tak u těch starších se to dá i pochopit, chtějí se pochlubit, jsou hrdí na svojí erekci a to prostě musíš rozesílat do světa.... Prales, neprales 🤣

Jinak jednou za čas i mě přijde péro do pošty, účel neznám.*295*
Mě nepřišla fotka, to muži píšou, že jim ano..
Ale tvá profilovka je ideální pro tu ženskou představu ...

Hele já nevím proč muž posílá péro jinému muži , to je záhada pro Muldera a Scullyovou 😃 většinou začínaji stylem, je to nevysvětlitelné a i věda nemá poznatky k náhlé situaci 😃
No jo no... co čekáš? 42 alb ve kterých jen péro, péro, péro.....pro ženy celkem nezajímavé, působí to sebestředně.
Ale chlapi 50+ se rádi kouknou..... tak to přejdi, ne?
Aby to bylo zajímavé pro ženy tak mám fotit co? Sbírku svých modelů?
Nepřehánět to s 42 alby furt jednoho a toho samého. Takových fotek péra denně přijde každé ženě minimálně 20 a když si tu přečteš ženský profily, tak se dozvíš, že na to nejsou zvědavý. To jen chlapi.
Amen, tesat do kamene. Ale těch chlapů co tu hledá chlapa je víc a víc.
Musím souhlasit jako sory ale když ti přijde jako pozdrav pinďour a k tomu dala by jsi si tak to tě fakt odradí jako ano fajn jsme.na erotické seznamce ale vše hned ukázat na dobrou taky asi není dobrý nápad 🤣🤣🤣 hlavně tolik face profilu že už to přestává po chvilce bavit 🤣