Večeře v Plzni

večeře z cizím chlapem

Jsem v Plzni na hotelu , která by zašla na večeři či drink ?
Koukám, že když nepomohlo založení tohoto výživného tématu před 2 dny, tak pro jistotu založíte dnes (30.10.24) další hodnotné téma "Real v Plzni" (amateri.com/cs/forum/38951/real-v-plzni).
Co zítra, pozítří - Plzeň je velká, nabízí se založení mnoha dalších fajnových témat (Snídaně v Plzni, Plzeňský pivovar a struktura jeho vlastníků, Swingers na Plzeńsku ... no jen tak dál do výroby dalších plzeňských témat, admini budou rádi za reakce ostatních Amatérů a za prokliky na reklamní banery *3*
Ahoj, můžu přijet, v kterým hotelu v Plzni si? Doufám že jídlo a pití zaplatíš*5*👍?
ano,je to hezké od něho.
Ohledně placení by to snad mělo být takto pokaždé. I když znám muže kde peněženku má v kabelce žena.
Já mám u sebe vždy finance a i jako náctiletá jsem si platila drinky..
Tak je jasné, že člověk jako ty se setkává spíš s póvlem, než s galantností, tak je logické že jsi přípravná na všechny scénáře i na to, že ti někdo uteče od stolu.
Fakt,zašli foto,at víme proč jsi si pití platila sama,pěkny den.
Protože si ráda dám co chci a nechci se dožadovat aby za mě někdo platil a divil by ses jak to na muže působí když si ženská nečeká co dostane a ještě koupí jim .. to nemá s fotkama nic společného ale takto asi neuvažuješ co? 😉

Když jsem chodila dříve s kamarády do baru tak ja měla před sebou další drinky ještě než jsem dopila, že mě někdo pozval na panáka je fajn ale já tam nechavala za večer klidně 3-5 tisic.. a nebudu si řikat chlapum o panáky za 200 a zaroveň chlastat něco ze slušnosti.. (upraveno)
Příspěvek byl smazán.
Já si nestěžuji, měla jsem možnost potkat muže z různých oborů a vymyslet si vlastní systémy.. já lidem přeji rodiny a co chtějí, mé cíle jsou vyšší než být okolo šedesátky na amatérech a urážet mladší generace... já je jdu podpořit.. mě ničím neurazíš neboj, já vím moc dobře, že ve tvém věku budu jinde a né ze sebe ve stáří dělat ostudu na webech.. 😉

Pro mě si nebyl ani nejsi žádnou autoritou ani konkurencí .. nedáváš nic nového jen se opakuješ a čekáš uznání, ode mě ho nečekej, na mě jsi hodně nízko 😉 ty už nic nedáš, jen web a kecy.. takže semka nechoď brečet, to mě čeká business odvaz (upraveno)
V pořádku, ne každý žije erotikou 😉
Já mám jen zaplou aplikaci jinak si jedu svůj život a rozhodně ne to co vy.. 😉 ambice mám na 100%
Platí jen pro ženy , jak je v popisu
V popisu nejdřív píšeš, večeře s cizím chlapem. A teď zase píšeš, že to mají platit ženy ? Tak kdo tam teda bude a kdo to bede platit ?
Borci bylo to myšleno večeře s cizím chlapem pro ty ženy...ale ženy to pochopí...
Dneškem tě pasuji na Muldera.. Scullyovou si určím sama 😃
ženu chtěl jen pozvat snad. Škoda, mohl jsem se dobře najíst a napít*3*, tak někdy příště. Nebuď na něj tak hrr, odmlčel se, třeba už nějaká paní jede na večeři *5* (upraveno)